- 28 Nisan 2023
- 411
- 157
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh hah çok özlüyorum ankara yıSabah yürüyüş olsun diye eşim işe giderken peşine takıldım, bi simit falan yiyelim bari dedik. Kadın söğüş tabağı da vereyim mi yanında hamilesiniz yiyin dedi ndkgkg Ankara insanları İstanbul insanlarını döver
İstanbul gibi bi yerde Ankara özlenir ya, ben sonradan gelip seven nadir kişilerdenim galibaahhh hah çok özlüyorum ankara yı
Diğer parmağımdan 156 çıktı ama olsun dnfn hayır yedikten sonra da yürüdüm bu arada aa şok şu anEki Görüntüle 3486600
Patatesli kır pidesinin etkisine bakın ohaaa
universite yillarim Ankarada gecti sonrasi Istanbul. Istanbul tek gecer ama cocukla birlikte su an yasamam o ayri gurultu kirlilik karmasa almayayim.. Yine de guzelim Istanbul iyidir herseye ragmenSabah yürüyüş olsun diye eşim işe giderken peşine takıldım, bi simit falan yiyelim bari dedik. Kadın söğüş tabağı da vereyim mi yanında hamilesiniz yiyin dedi ndkgkg Ankara insanları İstanbul insanlarını döver
Ben hiç sevmiyorum ya İstanbul'u, annemi ziyarete gidince falan metronun ortasında ağlıyorum nfnfuniversite yillarim Ankarada gecti sonrasi Istanbul. Istanbul tek gecer ama cocukla birlikte su an yasamam o ayri gurultu kirlilik karmasa almayayim.. Yine de guzelim Istanbul iyidir herseye ragmen
ahahah sen biraz sınırı zorlamışsınEki Görüntüle 3486600
Patatesli kır pidesinin etkisine bakın ohaaa
Evet fngk beni patates yükseltiyor bu arada son zamanlarda dikkat ettiğim kadarıyla, hani sınırı geçmese bile sınıra yaklaştıran şeyler hep patates. Çikolata o bu şu az etki ediyor ama patates no no anladığım kadarıylaahahah sen biraz sınırı zorlamışsın
13 sene yaşadım Ankara'da. Üniversite,yükseklisans,doktora,iş sonra canıma tak etti İzmir'e dönüş yaptım. Hiç sevmiyorum sanıyodum bu sonbahar zamanları ve çok bunaldığım zamanlarda çok özlüyorum. Ailem falan hepsi İzmir'de ama ben evlenene kadar yabancı geldi İzmir de.İstanbul gibi bi yerde Ankara özlenir ya, ben sonradan gelip seven nadir kişilerdenim galiba
ben 1 aydır hiç patates,pirinç,makarna,çikolata yemedim güzel miydi baldan da mı tatlı skjsfkjkjfsEvet fngk beni patates yükseltiyor bu arada son zamanlarda dikkat ettiğim kadarıyla, hani sınırı geçmese bile sınıra yaklaştıran şeyler hep patates. Çikolata o bu şu az etki ediyor ama patates no no anladığım kadarıyla
Ysngkdkf kız yapma üzülürüm jfkgkg üzüldüm ya hiç yükselmemişti şimdi bu değer için sıkıntı çıkarır mı dahiliye acaba 1 kere yükseldi diyeben 1 aydır hiç patates,pirinç,makarna,çikolata yemedim güzel miydi baldan da mı tatlı skjsfkjkjfs
Ben sıcak sevmiyorum hiç. Ankara'nın o soğuğu ayazı bana mük geliyor. Bi de düzenli tabii İstanbul'a göre o da ayrı cezbediyor beni13 sene yaşadım Ankara'da. Üniversite,yükseklisans,doktora,iş sonra canıma tak etti İzmir'e dönüş yaptım. Hiç sevmiyorum sanıyodum bu sonbahar zamanları ve çok bunaldığım zamanlarda çok özlüyorum. Ailem falan hepsi İzmir'de ama ben evlenene kadar yabancı geldi İzmir de.
Ben de tam tersi soğuğunu sevmiyordum o yüzden alışamadım. içlik giymekten bıkmıştım bi de skfsddsfBen sıcak sevmiyorum hiç. Ankara'nın o soğuğu ayazı bana mük geliyor. Bi de düzenli tabii İstanbul'a göre o da ayrı cezbediyor beni
yaa su an ben de oyle bizim evimiz kismen iyi aslinda Kadikoyde ama asiri kalabalik oldu orasi da eskiden iyiydi. Dogasi tarihi falan cok guzel sehrin ama kotu yonetilmis mahvedilmis sehircilik adina igrenc birseye donustu son zamanlarda. hele en son yapilan rezidanslarla falan aman allahim ya korkunc gorunuyor haklisin. 10 -15 sene once falan biraz daha iyiydi.Ben hiç sevmiyorum ya İstanbul'u, annemi ziyarete gidince falan metronun ortasında ağlıyorum nfnf
ne yedin diye sorar muhtemelen üzülme ben yulaflı tost yedim 140 çıktı insülin vurmasam kır pidesi kadar çıkacaktı sen ne zaman gitcen dahiliyeyeYsngkdkf kız yapma üzülürüm jfkgkg üzüldüm ya hiç yükselmemişti şimdi bu değer için sıkıntı çıkarır mı dahiliye acaba 1 kere yükseldi diye
Pazartesi gidip ölçümleri göstericem anam, 1 kereden bişi olmaz diyosun onu yemem daha yani napim sorun çıkarmadılar da fjfn salı da beboyu görcez inşallahne yedin diye sorar muhtemelen üzülme ben yulaflı tost yedim 140 çıktı insülin vurmasam kır pidesi kadar çıkacaktı sen ne zaman gitcen dahiliyeye
ogrencilik hayati icin guzel bir sehir :) benim de orda gecti ogrenciligim13 sene yaşadım Ankara'da. Üniversite,yükseklisans,doktora,iş sonra canıma tak etti İzmir'e dönüş yaptım. Hiç sevmiyorum sanıyodum bu sonbahar zamanları ve çok bunaldığım zamanlarda çok özlüyorum. Ailem falan hepsi İzmir'de ama ben evlenene kadar yabancı geldi İzmir de.
aynen çalışmaya başlayınca çok canı sıkılıyor insanınogrencilik hayati icin guzel bir sehir :) benim de orda gecti ogrenciligim