- 26 Mart 2024
- 683
- 864
- 18
Yok siğil değil leke gibi boynumda ve belimde de çıktı daha öncede vardı mantar 1 yıl önce ilaç kullanmıştım geçmişti aynı onlar gibi önceki hamileligimde de oldu travazol krem kullandım o zaman da geçmişti ama o gebeliğim sonlandigi için şimdi bunda geçeceğini bilsemde ilaç kullanmak istemiyorumKozlar bi de
kahverengi lekeler siğil gibi mi canım pütür var mı
Evet şimdi baktım bayaa varmış. Yay burcu olması için elimden geleni yapıcamAhahahhah valla orasını Allah bilir. Takvimde yazan tarihe göre doğum oranı %5'miş, yani birebir tutma olasılığı. Ama öyle bile olsa merak etme senden sonra da var bir 20 kişi falan
henüz küçük haftaya dinleyelim dedi.Dinletmedi mi kalp atışı yokmuydu. Yarın kalp atışı için gidicem 7+1 olacak benimde. Bu doktorları anlamak mümkün değil hepsinin çalışma prensibi bambaşka kimisi 6+1 de kalp atışı için gidiyor kimisi se 7 . Haftadan sonra çağırıyor
bende kalp atışını duydum 3 hafta sonra çağırdı nasipse 20sinde gideceğim :)Kızlar kalp atışını duyduktan ne kadar sonra doktor gel dedi bana 3 hafta sonra gel dedi normal mi
Evet tabi mantar enfeksiyonu varsa o akıntının rengini, kokusunu her şeyini değiştirir. Doktoruna bir sor canım olmaza bir kez daha idrar tahlili yapsın.Ağrı ve yanma yok ama koku çok hafif diyebilirim normal akinti durduğunda nasıl kokuyorsa o kadar kokuyor. Yani lekelenme gibi de değil. Vajina etrafımda ve popom hamile kalınca mantar gibi kahverengi lekeler oluştu acaba mantar gibi birsey var da ondan bu kadar sari geliyor olabilir mi?
Bende 8 ay önceye kadar gunluuk 6 progesteron kullanmıştım allttan ama hiç hatirlayamiyorum. Sadece tuvalete gidince fitilin eriyip beyaz şekilde geldiğini hatirlayabiliyorum.
Evet şimdi baktım bayaa varmış. Yay burcu olması için elimden geleni yapıcam
Sen icin rahat etmiyosa git tekrar bisey demez bence ben 7. Haftdada duydugum icin bu jaftaya kadar her hafta gittim kendimde biraz rahatlamak acisindan 1 ay beklemek iyi geldiYa bana çok geldi çünkü bebişin kalbi daha yeni oluşmuşmuştu gittiğimde bebek 2mm di kalbi atıyordu ama güm güm değildi ses aklım hep onda haftaya yine çağırsaydı keşke tam sesini duysaydım
kendim de yay burcuyum aralık 1 doğumgünüm :)Ahahahhahaha ben de ben de@perocuk35
Benim dogum tarihim 21 aralik insallah bi skinti olmazsa beklenen dogum tarihi de 21 aralikBende 30 Aralık görünüyor ya seneyi ben kapatıcam galiba
Teşekkür ederim araştırayım dediklerini de,doktor seçimi de zormuşEmre uysal ve Emine emsali da çok övdüler bu arada onlara hiç gitmedim ama belki araştırmak istersin diye söyleyeyim
9 +5 te yaptırmıs olacagım ben bir aksilik olmazsaEn doğru sonuç veren panorama görünüyor.
Doktor kan sulandırıcıyı 24 saat öncesinden bırak, 10+1 günden itibaren yaptır 10 hafta dolmadan yaptırma dedi.
Bayramdan önce sonucu alacağız inşallah
Şehir hariç bir an kendimi okuyorum sandımoutoffit beni de ekler misin ? Şehir Konya, sat 15 Mart ,tahmini doğum 20 Aralık, keseyi ilk 4+1 de gördük, kalp atışını 6+4 de duyduk.yaş 31 , ilk çocuk
Benimde aklima yatti doktora gidince bi sorayim bende.9 +5 te yaptırmıs olacagım ben bir aksilik olmazsa
5 Aralık da benim canım :) Yay iyidir ya bence bir de birbirleriyle iyi anlaşırlar :)kendim de yay burcuyum aralık 1 doğumgünüm :)
Tabi ki, hayırlı olsunn :)Beni de ekler misiniz? Sat 11 Mart, İzmir, yaş 36 ,ilk çocuk, tahmini doğum 16 Aralık, Şuan 8+ 3, kalp atısını 6+4 de duydum. Erkek hissediyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?