• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Kozlar bi de

kahverengi lekeler siğil gibi mi canım pütür var mı
Yok siğil değil leke gibi boynumda ve belimde de çıktı daha öncede vardı mantar 1 yıl önce ilaç kullanmıştım geçmişti aynı onlar gibi önceki hamileligimde de oldu travazol krem kullandım o zaman da geçmişti ama o gebeliğim sonlandigi için şimdi bunda geçeceğini bilsemde ilaç kullanmak istemiyorum

Dinletmedi mi kalp atışı yokmuydu. Yarın kalp atışı için gidicem 7+1 olacak benimde. Bu doktorları anlamak mümkün değil hepsinin çalışma prensibi bambaşka kimisi 6+1 de kalp atışı için gidiyor kimisi se 7 . Haftadan sonra çağırıyor
henüz küçük haftaya dinleyelim dedi.

En doğru sonuç veren panorama görünüyor.
Doktor kan sulandırıcıyı 24 saat öncesinden bırak, 10+1 günden itibaren yaptır 10 hafta dolmadan yaptırma dedi.
Bayramdan önce sonucu alacağız inşallah

Ağrı ve yanma yok ama koku çok hafif diyebilirim normal akinti durduğunda nasıl kokuyorsa o kadar kokuyor. Yani lekelenme gibi de değil. Vajina etrafımda ve popom hamile kalınca mantar gibi kahverengi lekeler oluştu acaba mantar gibi birsey var da ondan bu kadar sari geliyor olabilir mi?

Bende 8 ay önceye kadar gunluuk 6 progesteron kullanmıştım allttan ama hiç hatirlayamiyorum. Sadece tuvalete gidince fitilin eriyip beyaz şekilde geldiğini hatirlayabiliyorum.
Evet tabi mantar enfeksiyonu varsa o akıntının rengini, kokusunu her şeyini değiştirir. Doktoruna bir sor canım olmaza bir kez daha idrar tahlili yapsın.
Bir de tüm arkadaşlara söylüyorum, kızlar akıntınız ne kadar çok olursa olsun lütfen günlük ped kullanmayın. Sadece pamuklu iç çamaşırı. Onu da sadece deterjanla yıkayın, yumuşatıcı bile değdirmeden. Vakit olursa ütüleyin hiç üşenmeyin. Vajina sağlığı özellikle gebelikte çok çok önemli. Ve ne yazık ki günlük pedler, sentetik iç çamaşırları, yumuşatıcılar, diğer sentetik deterjanlar enfeksiyonlara davetiye çıkarıyor.
Bundan bir iki sene önce öyle kronikleşmiş bir enfeksiyonum vardı ki bana hayatı zehir etmişti geçti dedikçe yeniden başa dönüyordu. Son gittiğim kadın doktorun tavsiyeleriydi bana bunlar sonrasında çok şükür senelerce bir daha yaşamadım.

Ya bana çok geldi çünkü bebişin kalbi daha yeni oluşmuşmuştu gittiğimde bebek 2mm di kalbi atıyordu ama güm güm değildi ses aklım hep onda haftaya yine çağırsaydı keşke tam sesini duysaydım 🥹
Sen icin rahat etmiyosa git tekrar bisey demez bence ben 7. Haftdada duydugum icin bu jaftaya kadar her hafta gittim kendimde biraz rahatlamak acisindan 1 ay beklemek iyi geldi😂

Beni de ekler misiniz? Sat 11 Mart, İzmir, yaş 36 ,ilk çocuk, tahmini doğum 16 Aralık, Şuan 8+ 3, kalp atısını 6+4 de duydum. Erkek hissediyorum…

Back
X