Teşekkür ederim canım inşallah devamlı büyürler böyle sağlıklaŞükür valla çok güzel artmış gözün aydın canım
Benim ilk testime benziyor bence var canım inşallah yanılmayızKızlar merhaba Ekim ayında hamileliğim düşükle sonlandı. 4 aydır yeniden deniyorduk ve adetime 6 gün kala ovülasyon testini bırakmıştım. Ancak bugün (adetime 4 gün var) ovülasyon testinde iki çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım. Göğüslerime dokununca hassasiyeti hissediyorum. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. 2 gebelik testi yaptım. Fotoğrafları ekliyorum. Siz de bakıp yorum yapabilir misiniz lütfen yoksa hayali çizgi gören sadece ben miyim
Evet ya yarın sağlık ocağında testlerimi yaptıracağım en geç cumaya randevu isteyeceğim doktorumdan kese falan göremesede öneride bulunur hiç olmazsaErken öğrenmek gerçekten kötü bende erken öğrendim ve zaman geçmiyor korku artıyor kendi kendimi gaza getiriyorum sürekli. Hiç canını sıkma artışın güzel bayramdan önce git doktora içini rahstlat
Kese gözükür canım sen içini ferah tutEvet ya yarın sağlık ocağında testlerimi yaptıracağım en geç cumaya randevu isteyeceğim doktorumdan kese falan göremesede öneride bulunur hiç olmazsa
Ben de çizgileri görüyorum canım muhtemelen daha çok küçük ondan bir kaç gün daha test yapıp koyulaşmasını bekle bende koyulaşmayı bekleyip 3. Gün kan verdim (test yaptığım üçüncü gün)Kızlar merhaba Ekim ayında hamileliğim düşükle sonlandı. 4 aydır yeniden deniyorduk ve adetime 6 gün kala ovülasyon testini bırakmıştım. Ancak bugün (adetime 4 gün var) ovülasyon testinde iki çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım. Göğüslerime dokununca hassasiyeti hissediyorum. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. 2 gebelik testi yaptım. Fotoğrafları ekliyorum. Siz de bakıp yorum yapabilir misiniz lütfen yoksa hayali çizgi gören sadece ben miyim
Ben de öyle düşünüyorum sonra beta yükselecek mi diye stres yapıyoruz en iyisi beklemekBen de çizgileri görüyorum canım muhtemelen daha çok küçük ondan bir kaç gün daha test yapıp koyulaşmasını bekle bende koyulaşmayı bekleyip 3. Gün kan verdim (test yaptığım üçüncü gün)
Ayy evet tebrik ederimBenim ilk testime benziyor bence var canım inşallah yanılmayızErken gebelik testi yapsan daha koyu çıkabilir ben öyle yapmıştım bak aşağıya ekleyeyim 6 gün erken testini.
Kızlar merhaba Ekim ayında hamileliğim düşükle sonlandı. 4 aydır yeniden deniyorduk ve adetime 6 gün kala ovülasyon testini bırakmıştım. Ancak bugün (adetime 4 gün var) ovülasyon testinde iki çizgi koyu çıkınca gebelik testi yaptım. Göğüslerime dokununca hassasiyeti hissediyorum. Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. 2 gebelik testi yaptım. Fotoğrafları ekliyorum. Siz de bakıp yorum yapabilir misiniz lütfen yoksa hayali çizgi gören sadece ben miyim
Teşekkür ederim kuzumAyy evet tebrik ederimminnoş kaç haftalık şuan? Bir de ne zaman kan verdiniz ?
Sağlıkla gelsin inşallah3 Mart son adet tarihim pzt günü 293 çıktı beta yarın tekrar kan vereceğim 37yaşında yaşlı anneyim 3. Çocuğum olacak plansız ve şok olduğum bir gebelik hakkımızda hayırlısı
2 Nisanda demek istedim canımTeşekkür ederim kuzumBenim beklenen adetim 5 Nisan biz de biraz erken öğrendik işte sizin gibi test yapıp. Yani şu aralar 3 hafta 4 günlük falan olsa gerek İlk kanı 31 Martta verdim 21.7 çıktı. İkincisini iki gün sonra verdim 2 martta 75 çıktı o da. Bakalım inşallah artarak devam eder bizimki de sizinki de
Kız bende deliyim adete 6 gün kala 3+0 da gördüm silik çizgiyiBen de öyle düşünüyorum sonra beta yükselecek mi diye stres yapıyoruz en iyisi beklemekumarım 2024 Aralık annesi olarak ben de aranıza katılırım sizin kaç haftalık şuan
İnşallah artarak devam eder minnoşu da görürsünüzTeşekkür ederim kuzumBenim beklenen adetim 5 Nisan biz de biraz erken öğrendik işte sizin gibi test yapıp. Yani şu aralar 3 hafta 4 günlük falan olsa gerek İlk kanı 31 Martta verdim 21.7 çıktı. İkincisini iki gün sonra verdim 2 martta 75 çıktı o da. Bakalım inşallah artarak devam eder bizimki de sizinki de
İçini o kadar ferahlattın kiKız bende deliyim adete 6 gün kala 3+0 da gördüm silik çizgiyibugün 4+1 olduk teyzesi ama günler geçmiyor tabi ki bugün yapıp at cabım gene sonucu sen bakalım içini ferah tut artarak devam edecek testler inşallah
Şu süreçte rahat olmamız çok önemliİçini o kadar ferahlattın kibugün erken gebelik testi yapacağım sonucu mutlaka atarım. Umarım net bir şekilde görebilirim