- 15 Aralık 2023
- 2.019
- 2.590
- 53
- 28
toksoplazma yaptırdım ben 1500 tl ye . eğitim araştırma hastaneleri yapıyor genelde şehir hastaneleri demişti doktorum . ben uğraşmamak için klinikte yaptırdımKizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Ben sağlık ocağında yaptırdım, aile hekimimiz çok iyi bir doktor gebe olduğumu duyar duymaz testleri yapalım dedi. Hepsini de yaptı. Özelde sırf muayene bile çok pahalı o testleri düşünemedim.Kizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Bende sorucam benimkine doktoru cok sevmiyorum ama yapiyolarsa diger yerlerle hic ugrasmiyimBen sağlık ocağında yaptırdım, aile hekimimiz çok iyi bir doktor gebe olduğumu duyar duymaz testleri yapalım dedi. Hepsini de yaptı. Özelde sırf muayene bile çok pahalı o testleri düşünemedim.
Aynı Benimkide bazen sol tarafa yayılıyor oturunca felan ağrıyorgünaydın aynı dertten müzdaribim sürekli değil ama ara ara aniden ağrı giriyor yavaşlıyor sonra.
Suan ben 7+2 deyim benden bugun istedi doktor hepsini bide combs ,indirect diye biseler de istedi ne anlamq geliyo bilmiyorum vallaToksoplazmayı kaçıncı hafta yaptırıyorlar 6 mıydı? Bende daha önce rubella bakmışlar ama sonucu göstermemiştim doktora, o zaman gebelik olmadığı için kendi sigortam karşılamıştı özelde :/
İçini ferah tut geçen hafta bi doktor bana 6 hafta dedi çok korktum hemen kendi doktorumu aradım vajinal baktı çok şükür uyumlu çıktı kalp atışı kaçtı bebeğin.?Kızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Valla bana 5000 dedi . Cok geldi zaten muayene yetiyo bana.Ben sağlık ocağında yaptırdım, aile hekimimiz çok iyi bir doktor gebe olduğumu duyar duymaz testleri yapalım dedi. Hepsini de yaptı. Özelde sırf muayene bile çok pahalı o testleri düşünemedim.
Ben sağlık ocağına gittim hamile olduğumu söyledim toksoplazmada dahil baktılar 5. HaftaydıToksoplazmayı kaçıncı hafta yaptırıyorlar 6 mıydı? Bende daha önce rubella bakmışlar ama sonucu göstermemiştim doktora, o zaman gebelik olmadığı için kendi sigortam karşılamıştı özelde :/
Bende yarin gidip sabah bir sorayim 1 tanesini bile yapsalar kardir :)Ben sağlık ocağına gittim hamile olduğumu söyledim toksoplazmada dahil baktılar 5. Haftaydı
Sağlık ocağına yaptırdım gebe olduğumu söyledim hepsi yapıldıKizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Bende tsh falan baktı sağlık ocağı ama bakmadı bunlara hiç, ben de bir sorayım bariBen sağlık ocağına gittim hamile olduğumu söyledim toksoplazmada dahil baktılar 5. Haftaydı
Valla ne var ne yok hepsine bakmışlardıBende yarin gidip sabah bir sorayim 1 tanesini bile yapsalar kardir :)
Sorun muhakkak bakıyorlar çünküBende tsh falan baktı sağlık ocağı ama bakmadı bunlara hiç, ben de bir sorayım bari
120 dedi ama kese hiç büyümemiş canım çok nu kafamı karıştırdı bir hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı var ama büyük ihtimalle yeni başlamış kanama alanı da var dediGeçmiş olsun kaç haftalıktı? Cılız derken kaçmış dakikada?
Canım karından mı baktırdın kilo var mı bilmiyorum ama bazen karından tam net alınmıyor eğer daha yeni 6 haftalık olduysan. zaten yeni oluşmuştur bence bir şey yok birde kanama alanı olabiliyor bende ilk gittiğimde var demişti fitil vermişti en son gittiğimde bir şey yoktu120 dedi ama kese hiç büyümemiş canım çok nu kafamı karıştırdı bir hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı var ama büyük ihtimalle yeni başlamış kanama alanı da var dedi
Bence de aşırı fazla başka özeller varsa onlara sor canımBenim gittigim ve kontrolumun yapildigi hastane 5000 tl dedi dedim yavasevimin yaninda var bi de ona sorayim tesekkur ederim .1000-2000 makul de 5000 cok geldi .
Yanimda bi ozel hastane var sgk da geciyor bi de ona sorucam , sigortam gebelik olmadiigi icin kapsamiyor baska ne ise yariyorsaBence de aşırı fazla başka özeller varsa onlara sor canım
Hepsini devlette ücretsiz yaptım canımKizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Kalp atışıMerhaba, siz grupta yenisiniz sanırım :)
Bilgilerinizi özelden mesaj atarak gönderirseniz tabloya ekleyeyim sizi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?