- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.980
- 528
Yok kuzum bende bulantı. Gün içinde ara ara midem yoklanıyor ama aa bulantım var çok fazla diyebileceğim bi durum yokCanım senin bulantı başladı mı
Benimde öyle kuzumGünaydın canım kadınlar
Telefonda 5 tane uygulama var bazısı 6+1 gösteriyor bazısı 6+0 gösteriyor, sinir oldum
Benimde öyle kuzumfemometeri baz alıyorum adet takibinide onunla yapardım ben bi de happy mom sen neler kullanıyorsun
Kızzz senin de mi kedin siyah
kusmadım hiç ama midem kötü. hazımsızlık şişkinlik gögüs büyümesi ve ağrısı var. onun dışında belirti yok. beni en çok yoran midem gerçekten kussam bir dert kusmasam bir dert. bugün 9+2 yiz, öğlen 13.de randevum var kadın doğuma. bakalım nasıl .Kızlar merhaba. Uygulamaya göre şuan 8+0 oldum. Hiiiiiiç belirtisiz devam eden var mı?? Kussak ayrı dert kusmasak ayrı dert. Kalp atışını 6+2 de duydum. Doktor 13 unde cagırdı tekrar. Gittğimde 8. Hafta bitmiş olucak. Dayanamıyorum korkuyorum acaba var mı yok mu birşey mi oldu diye
Kuzum pçöük nedir bilmiyorum kuyruk sokumu ağrısı normalGünaydın kızlar poponun üst kısmı yani pöçüğü ağrıyan var mı erken değil mi daha bnım ki ağrıyor ama
Kızzz senin de mi kedin siyah
Ben bide dr. Banu çiftçi uygulması var onuda indirdim oda güzel bilgiler veriyor hafta hafta videoları var
Onu da indiririz ayıpsın 6 olsunBen bide dr. Banu çiftçi uygulması var onuda indirdim oda güzel bilgiler veriyor hafta hafta videoları var
Hıh işte orasıKuzum pçöük nedir bilmiyorum kuyruk sokumu ağrısı normal
Belirtisiz başladıysan belirtisiz devam edecektir canım bu bir sorun değil benimde mide bulantım hiç olmadı onun yerine gaz sıkışması oldu bide arada bir baş dönmesi başka yok çok şükür şuan 9+2 deyimKızlar merhaba. Uygulamaya göre şuan 8+0 oldum. Hiiiiiiç belirtisiz devam eden var mı?? Kussak ayrı dert kusmasak ayrı dert. Kalp atışını 6+2 de duydum. Doktor 13 unde cagırdı tekrar. Gittğimde 8. Hafta bitmiş olucak. Dayanamıyorum korkuyorum acaba var mı yok mu birşey mi oldu diye
A bu hamilelik bendede var bakmayı unutuyorum ona
Allahımm çokkk tatlııı
Ya onu yazacaktım bugün buraya. Dün araştırdım koku duyuları çok gelişmiş olduğu için artan östrojeni falan hissedip seni korumaya geçiyormuş. Bunu okuyunca ben bi ağla dkkfkf bu ara sürekli kucağımdaA bu hamilelik bendede var bakmayı unutuyorum ona
Allahımm çokkk tatlıııhissediyormu bebeği ? Benimde var bembeyazz karnıma falan yatıyor kendisini
Oyy yerim ben onu evet bende de var bitane 9 yaşında ihtiyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?