2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Bi doktorun yazısını okudum, ilk 3 ay ister her gün balık yiyin ister her gün tost yiyin, çocuk yolk sactan beslendiği için hiçbir şey fark etmiyor demiş. Anneyi zorlamaya gerek yok ilk 3 ayda demiş. Ben saldım bu ara biraz, kendimi kasmıcam hiç

Günaydınn kızlarr mutlu güzelll bir hafta olsun bende hazımsızlık oluyor bu ara çokk madem suyu içmeden yapamıyorum midem ağrıyor gibi yanıyor gibi böyle tuhaf her gün meryem süresi yusuf süresi ve ayetel kürsi dinlemeden evden çıkmıyorum içinizdeki vesveseyi azaltıyor bende düşünüyorum çocukla ilgili bir sıkıntı var mı acaba diye ki en son 2 hafta önce gittim bir daha 2-3 hafta sonra gidicem hep doktora gitmeninde alemi yok bence zaten ayda 1 gelin diyorlar

Günaydın canım kadınlar

Telefonda 5 tane uygulama var bazısı 6+1 gösteriyor bazısı 6+0 gösteriyor, sinir oldum

Kızlar merhaba. Uygulamaya göre şuan 8+0 oldum. Hiiiiiiç belirtisiz devam eden var mı?? Kussak ayrı dert kusmasak ayrı dert. Kalp atışını 6+2 de duydum. Doktor 13 unde cagırdı tekrar. Gittğimde 8. Hafta bitmiş olucak. Dayanamıyorum korkuyorum acaba var mı yok mu birşey mi oldu diye

kusmadım hiç ama midem kötü. hazımsızlık şişkinlik gögüs büyümesi ve ağrısı var. onun dışında belirti yok. beni en çok yoran midem gerçekten kussam bir dert kusmasam bir dert. bugün 9+2 yiz, öğlen 13.de randevum var kadın doğuma. bakalım nasıl .

Belirtisiz başladıysan belirtisiz devam edecektir canım bu bir sorun değil benimde mide bulantım hiç olmadı onun yerine gaz sıkışması oldu bide arada bir baş dönmesi başka yok çok şükür şuan 9+2 deyim

A bu hamilelik bendede var bakmayı unutuyorum ona

Allahımm çokkk tatlııı hissediyormu bebeği ? Benimde var bembeyazz karnıma falan yatıyor kendisini
Ya onu yazacaktım bugün buraya. Dün araştırdım koku duyuları çok gelişmiş olduğu için artan östrojeni falan hissedip seni korumaya geçiyormuş. Bunu okuyunca ben bi ağla dkkfkf bu ara sürekli kucağımda

Benim şuanlık kanamadan başka hiç bir sıkıntım yok oda yetip artıyor leke tarzında birde göğüs hassasiyetim var en başından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…