- 30 Eylül 2016
- 537
- 350
- 103
- 36
Aaa neden pekiKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Ay aynı bizimkiylee bizimkinde de var beyazları boynunda karnındaOyy yerim ben onu evet bende de var bitane 9 yaşında ihtiyar
Bilmiyorum canım progeston verdi işte fitil olarak atıcamAaa neden peki
günaydın aynı dertten müzdaribim sürekli değil ama ara ara aniden ağrı giriyor yavaşlıyor sonra.Günaydın kızlar poponun üst kısmı yani pöçüğü ağrıyan var mı erken değil mi daha bnım ki ağrıyor ama
Hayır ablası kız adı da GeceAy aynı bizimkiylee bizimkinde de var beyazları boynunda karnındakıyamam bakışı bile yaşlı ya puh snfkf erkek mi bu
Benim kedim de dün gece sürekli karnımın yanında uyudu. Normalde benle beraber yastığa yatar artık yastığa yatmıyor.A bu hamilelik bendede var bakmayı unutuyorum ona
Allahımm çokkk tatlıııhissediyormu bebeği ? Benimde var bembeyazz karnıma falan yatıyor kendisini
Kaçıncı haftadaydınKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Ay benimkide daha ben bilmeden karnıma masaj yapardı normalde öyle gelip yapan bir kedi değil temastan hoşlanmayan kedidir onu yapınca şaşırmıştım her gün yapıyordu gelip gelip hamileliği öğrenince anladım neden yaptığını onlar hissediyor hormon kokusunuda büyük ihtimalle alıyorlarA bu hamilelik bendede var bakmayı unutuyorum ona
Allahımm çokkk tatlıııhissediyormu bebeği ? Benimde var bembeyazz karnıma falan yatıyor kendisini
çok geçmiş olsun . progestan etkili bir fitil. düzenli kullanın ve dinlenin içinizi ferah tutun . diğer kontrol ne zamanKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Canım moralini bozma inşallah düzelirKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Geçmiş olsun kaç haftalıktı? Cılız derken kaçmış dakikada?Kızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Ben özelde yaptırdım 1150 tl gibi bi ücrete tüm kan değerlerime de bakıldı aynı zamanda devlette yapılıyor mu bilmiyorumKizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Benim gittigim ve kontrolumun yapildigi hastane 5000 tl dedi dedim yavasBen özelde yaptırdım 1150 tl gibi bi ücrete tüm kan değerlerime de bakıldı aynı zamanda devlette yapılıyor mu bilmiyorum
Valla ne yalan söyleyeyim bana da doktor dahil herkes karbonhidrattan uzak dur dese de yedikten sonra kendimi en iyi hissettiğim besinler ekmek, pilav, makarna, simit, börek falan yani24. haftaya kadar 4 kilo alacakmışım doktorumun talimatı Ben 24 saa
Kizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yapti
çok geçmiş olsun canım düzelir yat dinlen ilaçlarını ihmal etmeKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız
Ah benim canım oğlum kardeşinimi hissetmek istiyorsun senn diye seviyorum bendeYa onu yazacaktım bugün buraya. Dün araştırdım koku duyuları çok gelişmiş olduğu için artan östrojeni falan hissedip seni korumaya geçiyormuş. Bunu okuyunca ben bi ağla dkkfkf bu ara sürekli kucağımda
Benimkide artık öyleBenim kedim de dün gece sürekli karnımın yanında uyudu. Normalde benle beraber yastığa yatar artık yastığa yatmıyor.
çokk duygusall değil mi yaa gerçektenAy benimkide daha ben bilmeden karnıma masaj yapardı normalde öyle gelip yapan bir kedi değil temastan hoşlanmayan kedidir onu yapınca şaşırmıştım her gün yapıyordu gelip gelip hamileliği öğrenince anladım neden yaptığını onlar hissediyor hormon kokusunuda büyük ihtimalle alıyorlar
Ben geçen hafta sağlık ocağında yaptırdım bu testleri siz de yaptırabilirsiniz.Kizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
Benimde özel hastane 5 bin çıkarınca fakülte hastanesine gittim orda yaptırdım canımKizlar selam bisey sormak istiyorum tooksoplazma /rubella gibi testler var siz yaptirdiniz mi? Hastane cok yuksek fiyat cikardi acaba saglik ocagi bu testleri yapiyor mu ya da sizler nerelerde yaptirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?