- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.900
- 528
Benim anam ilk 3 ay mide bulantılarıma inanmıyordu, çocuğun saçı çıkınca bulantı olur sendekinde ne saçı olcak bu ayda demişti banaBenim annem de diyor ki siz çok abartıyorsunuz ben 3 4 kere ultrasona girdim doğurdum, ilaç falan da kullanmadım doğal şeyler yedim sadecekendisi de aenin annen gibi baya kansızlık sorunu yaşayan birisiymiş bir de doğal şeyler bulsak yeriz de yok ki
Birine sinir olmuşsundur o sırada sen shshshBi gözüm seğirmişti ufaktan dkfkfk
Allah Allah oysa bulantı kusma ilk belirtilerdendir tarih boyuBenim anam ilk 3 ay mide bulantılarıma inanmıyordu, çocuğun saçı çıkınca bulantı olur sendekinde ne saçı olcak bu ayda demişti bana
Allah affetsin teknoloji devrindeki cahilliğim ama o kadar bunu duyarak büyümüşüm ki ben de öyle sanıyodum, itiraf zamanı snfkfkAllah Allah oysa bulantı kusma ilk belirtilerdendir tarih boyuÇocuğun saçı olayı da çok iyi sanki kıllar mideye değiyor aradaki plasentayı falan aşıp Kel doğarsa hatırlat bunu annene
Ben kontroller ayda bir diye daralıyorum, sanki bebek kaçıp gidecek karnımdanAnnem de öyle valla. Öyle az girmiş ki hepimizin cinsiyetini doğumda öğrenmiş shshjs Üç çocuğuna da başta erkek demişler üç dört aylıkken sanırım. Üç kızız
Evet doğal şeyleri kim kaybetmiş de biz bulalım
Benim de midem hiç bulanmadı şey dedi erkek kesin senin ultrasona gerek yokBenim anam ilk 3 ay mide bulantılarıma inanmıyordu, çocuğun saçı çıkınca bulantı olur sendekinde ne saçı olcak bu ayda demişti bana
aynen öyle ben balsız yapamazdım bi de ühühühhü karabiber limon idare edicez artık.AhahahahahhHemen bal karabiber limon diyeceğim de sende şeker de vardı di mi Nane çayı yapıp içine biraz karabiber ve limon o zaman
Benim de 11.5 en son değerim ama yinede doktora gittiğimde demir ilacı yazdı hatta dedi yeterli olmazsa bir ay sonra damardan veririz dedi ki bu benim gittiğim ikinci doktor çok düşük değil ama alman gerekiyor dedi ikisideEki Görüntüle 3480354
Kanım düşük değil mi ya benim
Anam senin doktor niye direndi bu kadar demir ilacı vermemekte ya? Demirin iyi olsa bile -ki bizim ülkemizde genel olarak kadınlarda demir seviyesi çok düşük- verilmesi gerekiyor, bebe demiri emcüklüyor diyorlar. Okuduğum makalelerde falan ikinci trimesterda başlayıp doğumdan sonra 3 ay devam edin diyor hep. Ben demir serumu + hap alıyorum epey yükseltti enerjimi meselaEki Görüntüle 3480354
Ay bi bilsem. İşime de geliyor bi yandan ben kabızlıktan çok çektim çocukken 1 hafta 10 gün normal gelirdi bana, şimdi korkarım yine öyle olmaktan. Ben yine kan vereyim sağlık ocağında düzenli bariAnam senin doktor niye direndi bu kadar demir ilacı vermemekte ya? Demirin iyi olsa bile -ki bizim ülkemizde genel olarak kadınlarda demir seviyesi çok düşük- verilmesi gerekiyor, bebe demiri emcüklüyor diyorlar. Okuduğum makalelerde falan ikinci trimesterda başlayıp doğumdan sonra 3 ay devam edin diyor hep. Ben demir serumu + hap alıyorum epey yükseltti enerjimi mesela
Yani demir takviyesi almadıkça kan vermenin bi esprisi yok. Ben 28 yıldır kabızlıktan çekiyorum sjfkdkd ama çok da kötü değil şu an, 1 gün çıkamazsam ilaç verdi doktor onunla hallediyorum. Demir önemli senin için de bebe için de.Ay bi bilsem. İşime de geliyor bi yandan ben kabızlıktan çok çektim çocukken 1 hafta 10 gün normal gelirdi bana, şimdi korkarım yine öyle olmaktan. Ben yine kan vereyim sağlık ocağında düzenli bari
İşte düşüyor mu diye kontrol edeyimYani demir takviyesi almadıkça kan vermenin bi esprisi yok. Ben 28 yıldır kabızlıktan çekiyorum sjfkdkd ama çok da kötü değil şu an, 1 gün çıkamazsam ilaç verdi doktor onunla hallediyorum. Demir önemli senin için de bebe için de.
Benim 9,8 hgb değeri kan-demir ilacı başladık 24. Haftadan itibarenEki Görüntüle 3480354
Doktorumuz aynı mı acabaBenim kanım da 11.9 doktorum kan hapı hala vermiyor. Terminasyon işlemi ve Kürtajdan sonra 6 ya kadar düşmüştü doğumda da düşerse dedim. Düşmez düşerse de kan takviyesi yaparız dedigerçekten kanım düştüğünde tuvalete gitmek bile eziyetti başımı kaldıramıyordum. Doğumdan sonra da kanım düşük halsizlik yaşamak istemiyorum. Yarın tekrar bi sorayım kan hapı kullanmayacak mıyım diye
Cok degil sinir gibi benim de hep sinirlarda cikar asiri bir etkisi olmuyor .Eki Görüntüle 3480354
Ay beni de hep kabız yapardı ilaçlar bende çok çektim ama bu ilaç afedersin midemi bozdu bildiğin tam tersi etki yaptıAy bi bilsem. İşime de geliyor bi yandan ben kabızlıktan çok çektim çocukken 1 hafta 10 gün normal gelirdi bana, şimdi korkarım yine öyle olmaktan. Ben yine kan vereyim sağlık ocağında düzenli bari
Ben kulak içi braun aldımSelamlar herkese,
Konu konuşuldu biliyorum ama ben alışveriş işlerine yeni başlıyorum. ( evhamlılık )
Ateş ölçer ne aldınız? Ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?