Aynısını söyledim. Hatta dün ben işe gittim. Bak dur o mevzuyu da anlatayım neden kabus gibi bir gündü.
Dedim ya büyük bir organizasyonumuz vardı, davetliler, toplantılar falan. Epeydir hazırlanıyorduk. Pazartesi günü iş yerinde rahatsızlandım zaten eve vardığımda o gün saat akşam 9du. Perişan haldeyim. Dün sabah uyandım. Baktım ağrım azalmış en azından böbrek ağrısı değil acaba ne yapsam dedim? Bu arada yöneticim de gelme dinlen sen demişti iyi olunca sonuç raporunu yazarsın. Sonra eşim kanıma girdi. İyi hissediyorsun git bence işe. Hem raporu yazarken zorlanırsın kendin not almazsan falan. Sadece organizasyona katıl gel. Sana minnettar olurlar bilmem ne. Olmayacaklarını hatta bunu suistimal edeceklerini ben biliyorum ama neyse gittim. Organizasyon başlama saatinde gittim bitince de ayrılacağım. Bitti, her kafadan bir ses çıkıyor bir iş isteniyor. Pazartesi akşam emanet ettiğim ufak tefek küçük işleri kimse yapmamış. Fazladan iki saat daha durdum. Sonra değerlendirme toplantısı yapalım dediler. O esnada patladım artık. Size yaranılmıyor yani geldim diye hemen durumu suistimal ediyorsunuz ben katılmıyorum toplantıya falan dedim çıktım. Saat 5e doğru eve geldim. Ne anladıysam? Üstüne yolda da radara düşmüşüm zaten ona da ayrı sinirlenmek. Eve geldim eşim cezayı attı akşam saatlerinde. Dedim senin yüzünden ya, hastasın gitme demiyorsun, iyi gibisin git git git. Kendin 2 ay doğru düzgün çalışmadın bile benim 2 gün çalışmamama kimsenin tahammülü yok. Hadi onlar sömürüyor insanı da sen niye gitme demek yerine git diyorsun. Bana kendimi kötü hissettiriyorsun? Falan filan çekiştim durdum.
Hemen arkasından da sorumu sorayım. Sizce bugün ne yapsam? Gitsem akşama kadar çıkamam o kesin. İyi misin derseniz çok iyi de hissetmiyorum, pazartesi günkü gibi olmasam da. İki gün rapor alıp evde kalıp dinlensem mi diyorum. Cuma sakin olur ortalık o gün gider çalışırım. Aralıksız 5 gün görmezlerse de yıllık izne çıkmışım muamelesi yaparlar çünkü.