- 3 Mayıs 2024
- 14
- 4
- 33
Aksine ilk gebeliğim erkekti ne bir ağrı ne bir leke ne bir bulantı yaşamıştım çok güzel bir hamilelik geçirmiştimEvet doktora gittim kesede veya kesenin etrafında herhangi bir kanama alanı yok dedi bu haftalarda bazen olurmuş annem erkek çocuklarında yaşanır bu durum diyiyor bakalım
endişelenmeyin ben sormuştum doktorum normal dediMerhaba ben de öyleyim ve bu beni endişelendiriyo biraz
Bana normal dedi doktor ya o yüzden takmamaya çalışıyorum, öldüren kıvrandıran bi ağrı değilse devamMerhaba ben de öyleyim ve bu beni endişelendiriyo biraz
Teşekkür ederimendişelenmeyin ben sormuştum doktorum normal dedi
Bana normal dedi doktor ya o yüzden takmamaya çalışıyorum, öldüren kıvrandıran bi ağrı değilse devam
Benimde öyle ilk erkek bu değişik bakalım sunuc ne olacakAksine ilk gebeliğim erkekti ne bir ağrı ne bir leke ne bir bulantı yaşamıştım çok güzel bir hamilelik geçirmiştimbu tam aksi
Sen deneyimlisin en azından bi de bizleri düşünBen de bugün gittim öyle söyledi çok şükür.ama geçememesi aklıma takılıyor işte
Yok korkulacak bir şey değil ısrarla doktora sordum çünkü enson kadın. Delimi bu bakışı attıBen de bugün gittim öyle söyledi çok şükür.ama geçememesi aklıma takılıyor işte
Bende merak.ediyorumselam kızlar...ilk defa yazıyorum.en başta bebeğin cinsiyeti sat falan yazıyo oraya kendimi nasıl ekleyebilirim.
canım senin durum sıkıntılı.dr gitmen gerek.sonucu bildirirmisinmerhaba 6 haftalık aşırı adet ağrısı gibi ağrı var ve kahverengi leke geliyor siz de de böyle bir durum var mı acaba
benim 4.çocuk iki sezeryan bir normal doğum.kızım 18 yaşıda daha şoktayım.:)Allah nasip ederse 2 şer yıl arayla 3. Sezeryanim olacak varmi benim gibi olan korkularımı alacak
birii anlatacak şimdi inanıyorumBende merak.ediyorum
Aaa maşallah ne kadar güzel ev hic boş kalmayacakbenim 4.çocuk iki sezeryan bir normal doğum.kızım 18 yaşıda daha şoktayım.:)
yaş 41olunca endişede oluyoAaa maşallah ne kadar güzel ev hic boş kalmayaş
Merhaba bugün gitti herhangi bir durum yok kesede gayet normal dedi.normal dedi yani ama geçmiyor iştecanım senin durum sıkıntılı.dr gitmen gerek.sonucu bildirirmisin
yerleşme kanaması olmasın kaçıncı haftadasın ki.23 nisanda bende yaşadım 2 günde geçtiMerhaba bugün gitti herhangi bir durum yok kesede gayet normal dedi.normal dedi yani ama geçmiyor işte