- 28 Nisan 2023
- 412
- 160
- 29
Anlık oluyor ama diyorum ya herşeyi psikopat gibi takip ediyorum kalp atışını duysam belki biraz rahatlayacağım. Perşembeye daha çok varAkıntı normal değil mi zaten kuzum çok olması ? Benim progestan kaynaklı çok oluyor zatenalıştım ona bi de adet krambı gibi kramp girdi bu hafta normalde adet günüme az kaldı çünkü öyle zamanlarda oluyomuş arkadaşlarım söyledi birde çokk aşırı üşüyorum
Benim de 1 hafta gerideydi. Hatta grupta bir kaç kez herkesi sorarak daralttim. Bugün kontrole gittiğimde gününü yakalamış. Doktir da çok milimlik olduğu için değişim olabilir dedi. Mesela bugün ilk ölçüde 8+3 çıktı bebek uyansın diye karnımı salladı minik bi hareket etti tekrar olctu bu sefer 8+5 çıktı. Arada sadece 30 saniye vardi. Bebek kıvrık durabilir o yüzden böyle değişir dedi. Yani bu konuda içinizi ferah tutun allahin izniyle sizin de ilerleyen vakitlerde gününü tutar. Tutmazsa da geç döllenme olabilir. 2 haftaya kadar sorun yokmuşgeride olmasına Ses duymamış olmanız da normal ben ilk bebegimde 6+3 de duymamıştım sonradan duyulmuştu xiz de inşallah haftaya sağlıkla duyarsınızKızlar merhabaŞu an son reglime göre (12 Mart ) 7+3üm. Ama ultrasona göre 6+3müşüm. İlk sorum bu, bu normal mi?
İkinci sorum, 5+5te kese 14.78 mm çıktı. Yani 1.5 cm mi bu? Doğru dimi. 5+5te ses duyamadık, 10 gün sonraya randevu aldık, yani çarşamba gününe.
Hiç bi belirtim yok gibi. Şubatta kalp durmasından dolayı düşük yapmıştım, aynısı tekrar edecek diye aşırı endişeliyim. Korkuyorum. Kan sulandırıcı ve progestan verdi doktor düşük geçmişim olduğu için.
Onda da bir hafta geriden geliyordu haftası.
al benden de aynisi. Ilk hamileligimde bambaskaydi belirtiler simdi baskaYaa inanır mısın birinciyle alakası yok ve sanki ilk defa yaşıyormuşum gibi değişik şeyler yaşıyorumama tabiki sizin için bambaşka bir deneyim
sivi almak midemi bulandiriyor su an sadece limonata icebiliyorum bir ara ayranda icerdim simdi ondan da taksinti geldi. su zaten içemiyorum, soda denedim o da olmuyor. Cay kahve zaten midemi bulandırıyor..Hanımlar ne içiyorsunuz gün içinde? Normalde günde 2-3 kupa kahve içen biriyim, günde 1 serbest diyorlar (daha doktora sormadım) ama eşim içirmiyoryemeğin yanında meyveli soda içerdim onu da içmiyorum. Sadece su içmekten bunaldım yav. Güvenli, şunu içebilirsin dediğiniz bi şey var mı? Sabahları kefir içiyorum ekstra.
Maden suyunu ben de denedim içemedim midem almadı. Limonata portakal suyu falan içeyim mademsivi almak midemi bulandiriyor su an sadece limonata icebiliyorum bir ara ayranda icerdim simdi ondan da taksinti geldi. su zaten içemiyorum, soda denedim o da olmuyor. Cay kahve zaten midemi bulandırıyor..
portakal suyu da cok bulandırıyor benim. portakal yiyebiliyorum ama. su mide bulantisi hayatimi baya kisitladiMaden suyunu ben de denedim içemedim midem almadı. Limonata portakal suyu falan içeyim madem
Valla ya sanki ilk defa yaşıyorumal benden de aynisi. Ilk hamileligimde bambaskaydi belirtiler simdi baska
Bende daha bulantı yok ya şükür, daha 6ya girmedik tabii onun etkisi vardır belki.portakal suyu da cok bulandırıyor benim. portakal yiyebiliyorum ama. su mide bulantisi hayatimi baya kisitladi
Gerçi limon sarımsak çok tüketme dedi doktor, tansiyonum 9-5 çıkmıştı ondan galiba şimdi geldi aklıma püüportakal suyu da cok bulandırıyor benim. portakal yiyebiliyorum ama. su mide bulantisi hayatimi baya kisitladi
ben de haftalardir var daha 7. haftamdayim. insallah olmaz benim ilk hamileliğimde bulantım hiç olmadı. Baştan olmayınca sonra da olmuyor geneldeBende daha bulantı yok ya şükür, daha 6ya girmedik tabii onun etkisi vardır belki.
Allah bu yaşta verdiyse endişelenmeye brsey yoktur herseyi hesaplanmıştır .iyi düşün iyi olacaktır herseyyaş 41olunca endişede oluyo
Eklemeyi unutmuşum 5+6 da kese 6+6 kalp atışını duydukMerhaba ben kendimi ekletmemişim çok arada bir ay çünkü (19 kasım-12 aralık görünüyor)30 yaş Bilecik son adetim 5 mart tahmini doğum 10 Aralık
Kız olursa minel ada düşünüyorum ben erkeğe daha karar veremedikKızlar biraz erken ama isim düşünüyor musunuz, neler var aklınızda
Bizim kız olursa Lina erkek olursa Arda olacak inşallahKız olursa minel ada düşünüyorum ben erkeğe daha karar veremediksiz neler düşünüyorsunuz
10-15 arası değişiyor diye okumuştum buradan, kapsamlı olanı daha pahalıdır bu dediğimden. Ben yine fiyat algımı kaybetmişim bana çok normal geldiKizlar bugün doktora gittim. Benim ileri hafta bi gebelik kaybım olduğu için doktorum 8. Haftadan sonra fetal dnanin (nipth testi) yapıldığını söyledi. Ve bugün fetal dna için konuştuk. İki farklı seçenek sundu 5 hastalığa bakılan standart test trizomi 21,18,13 ve cinsiyet kromozomuna bakiliyirmus. Bunun için fiyatı 16.000 dedi. Bir de 60 hastalığa bakılan varmış ona da 18.500 dedi. Tabiki onu önerdi ama bana fiyat olarak ikisi de aşırı pahalı geldi. Yaptıran var mi ya da yaptıracak olup fiyat alan. Dediğim gibi Yaptırmak istiyorum ama fiyat acayip fazla geldi .