Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Anlık oluyor ama diyorum ya herşeyi psikopat gibi takip ediyorum kalp atışını duysam belki biraz rahatlayacağım. Perşembeye daha çok var

Benim de 1 hafta gerideydi. Hatta grupta bir kaç kez herkesi sorarak daralttim. Bugün kontrole gittiğimde gününü yakalamış. Doktir da çok milimlik olduğu için değişim olabilir dedi. Mesela bugün ilk ölçüde 8+3 çıktı bebek uyansın diye karnımı salladı minik bi hareket etti tekrar olctu bu sefer 8+5 çıktı. Arada sadece 30 saniye vardi. Bebek kıvrık durabilir o yüzden böyle değişir dedi. Yani bu konuda içinizi ferah tutun allahin izniyle sizin de ilerleyen vakitlerde gününü tutar. Tutmazsa da geç döllenme olabilir. 2 haftaya kadar sorun yokmuşgeride olmasına Ses duymamış olmanız da normal ben ilk bebegimde 6+3 de duymamıştım sonradan duyulmuştu xiz de inşallah haftaya sağlıkla duyarsınız

sivi almak midemi bulandiriyor su an sadece limonata icebiliyorum bir ara ayranda icerdim simdi ondan da taksinti geldi. su zaten içemiyorum, soda denedim o da olmuyor. Cay kahve zaten midemi bulandırıyor..
Ilk hamileliğim böyle değildi decaf kahvede içerdim herşeyi içebiliyordum

sivi almak midemi bulandiriyor su an sadece limonata icebiliyorum bir ara ayranda icerdim simdi ondan da taksinti geldi. su zaten içemiyorum, soda denedim o da olmuyor. Cay kahve zaten midemi bulandırıyor..
Maden suyunu ben de denedim içemedim midem almadı. Limonata portakal suyu falan içeyim madem

Merhaba ben kendimi ekletmemişim çok arada bir ay çünkü (19 kasım-12 aralık görünüyor) 30 yaş Bilecik son adetim 5 mart tahmini doğum 10 Aralık
Eklemeyi unutmuşum 5+6 da kese 6+6 kalp atışını duyduk outoffit
otuzaazkala canım listede gördüm sakaryadaymışsın hangi doktora gidiyorsun ben medar aslıhan hanıma gittim

tuhaf seylerden tiksinti geliyor örneğin el kremi süremiyorum midem bulanıyor Bir önceki hamileliğimde tamamen bambaska zorluklar yasamıstım, huzursuz bacak sendromu vardı o zaman ne uyutuyordu ne yerimde sakince oturabiliyordum. Şimdi bunda yok diye sevinirken bunda da mide bulantısı ve tiksinti canıma okuyor ya sabır

Kizlar bugün doktora gittim. Benim ileri hafta bi gebelik kaybım olduğu için doktorum 8. Haftadan sonra fetal dnanin (nipth testi) yapıldığını söyledi. Ve bugün fetal dna için konuştuk. İki farklı seçenek sundu 5 hastalığa bakılan standart test trizomi 21,18,13 ve cinsiyet kromozomuna bakiliyirmus. Bunun için fiyatı 16.000 dedi. Bir de 60 hastalığa bakılan varmış ona da 18.500 dedi. Tabiki onu önerdi ama bana fiyat olarak ikisi de aşırı pahalı geldi. Yaptıran var mi ya da yaptıracak olup fiyat alan. Dediğim gibi Yaptırmak istiyorum ama fiyat acayip fazla geldi .

10-15 arası değişiyor diye okumuştum buradan, kapsamlı olanı daha pahalıdır bu dediğimden. Ben yine fiyat algımı kaybetmişim bana çok normal geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…