- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.979
- 528
Beni de çok rahatlatıyordu. Ondan öncesinde bel ağrısından ne oturabiliyor ne yatabiliyordum 2-3 seans sonrası ağrılarım geçmişti. Geri gelmezler inşallahReformer cidden çok keyifli ama ya gittiğim süreçte çok esnemiştim o esneklik aşırı tatmin ediyordu
Kasık ağrısı hapşırınca falan da oluyor bende bazen doktor normal dedi ilk haftalar hep kasığım ağrıdı şu sıra azaldıKızlar çalışıyorum ayakta biraz fazla kaldım sanırım yoruldum kasığım ağrımaya başladı. Lekelenme kanama falan yok ama ağrım tamamen geçmedi. Kötü bişey olmuş mudur dinleniyorum şuan geçer mi ki
Ay benimki ne sizce erkek hissediyorum ben ve çevremdeki çoğu kişiKese yuvarlak bence kız :)
inanamıyorum ben de reformer 2.ayımda hamile kaldım ve bir süredir kalamıyordum... demekki etkisi varmışEvet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç olduEsneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardır
erkek bencede, ben de çok bilgili değilim ama kese yusyuvarlaksa kız diyorlar. burada bir kaç başlık okudum çoğu tutmuşAy benimki ne sizce erkek hissediyorum ben ve çevremdeki çoğu kişi
Ben de onu düşündüm, doğru nefes alıp vermeyi öğrettiği için stresi azaltıyormuş bu bile fayda sağlayabiliyormuşinanamıyorum ben de reformer 2.ayımda hamile kaldım ve bir süredir kalamıyordum... demekki etkisi varmış
bence esneklik de oradaki yolları açıyor olabilir spermlerin hareket etmesini sağlamak gibiBen de onu düşündüm, doğru nefes alıp vermeyi öğrettiği için stresi azaltıyormuş bu bile fayda sağlayabiliyormuş
Evet evet vardır kesin bi şeyler, bundan sonra herkese reformer tavsiye edicembence esneklik de oradaki yolları açıyor olabilir spermlerin hareket etmesini sağlamak gibi
Rengin karataylıMerhaba Konyada mısınız hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Benimde öyleydi bazen kramp şeklinde de oluyordu ama şuna yok oldu geçici bir durumKasık ağrısı hapşırınca falan da oluyor bende bazen doktor normal dedi ilk haftalar hep kasığım ağrıdı şu sıra azaldı
merhaba 6 haftalık aşırı adet ağrısı gibi ağrı var ve kahverengi leke geliyor siz de de böyle bir durum var mı acabaPeki 6 haftalarda mı yasanır
Bende reformera kaydolmuştum araya bayram girince ara verdim zaten peşine hamile kalmışımEvet evet vardır kesin bi şeyler, bundan sonra herkese reformer tavsiye edicem
Evet doktora gittim kesede veya kesenin etrafında herhangi bir kanama alanı yok dedi bu haftalarda bazen olurmuş annem erkek çocuklarında yaşanır bu durum diyiyor bakalımmerhaba 6 haftalık aşırı adet ağrısı gibi ağrı var ve kahverengi leke geliyor siz de de böyle bir durum var mı acaba
Bende de ara ara ağrı oluyo adet öncesi kramplar gibi girip çıkıyodu ama bu biraz uzun sürünce korktum yorgunlukla alakalıymış demekki dinlenince birwz geçtiKasık ağrısı hapşırınca falan da oluyor bende bazen doktor normal dedi ilk haftalar hep kasığım ağrıdı şu sıra azaldı
Sağlıkla gelsin hadi bakalımerkek bencede, ben de çok bilgili değilim ama kese yusyuvarlaksa kız diyorlar. burada bir kaç başlık okudum çoğu tutmuş
benim de aynı, kendi evimde mutfaga girip yemek yapmam imkansız midem kalkıyor ama annemin evine gelince her şeyden yiyorum iştahım açılıyor böyle de bir zıtlıkSoğan kokusuna asla tahammülüm yok yemek yapmak ızdırapa dönüştü benim için
Merhaba ben de öyleyim ve bu beni endişelendiriyo birazBenim şu karın ağrım hiç geçmiyor ya. Sürekli devam eden karın ağrısı yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?