2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,5%
  • erkek

OY: 113 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    220
Reformer cidden çok keyifli ama ya gittiğim süreçte çok esnemiştim o esneklik aşırı tatmin ediyordu
Beni de çok rahatlatıyordu. Ondan öncesinde bel ağrısından ne oturabiliyor ne yatabiliyordum 2-3 seans sonrası ağrılarım geçmişti. Geri gelmezler inşallah

Kasık ağrısı hapşırınca falan da oluyor bende bazen doktor normal dedi ilk haftalar hep kasığım ağrıdı şu sıra azaldı

Benim şu karın ağrım hiç geçmiyor ya. Sürekli devam eden karın ağrısı yapmışlar

inanamıyorum ben de reformer 2.ayımda hamile kaldım ve bir süredir kalamıyordum... demekki etkisi varmış

inanamıyorum ben de reformer 2.ayımda hamile kaldım ve bir süredir kalamıyordum... demekki etkisi varmış
Ben de onu düşündüm, doğru nefes alıp vermeyi öğrettiği için stresi azaltıyormuş bu bile fayda sağlayabiliyormuş

ben maydonoz süt buharına oturmuştum aslında onun da işe yaradığını düşünüyorum ama burada bunu yazan birini çok linçlemişler o yüzden söylemeye çekiniyorum belki sadece tesadüftür

merhaba 6 haftalık aşırı adet ağrısı gibi ağrı var ve kahverengi leke geliyor siz de de böyle bir durum var mı acaba
Evet doktora gittim kesede veya kesenin etrafında herhangi bir kanama alanı yok dedi bu haftalarda bazen olurmuş annem erkek çocuklarında yaşanır bu durum diyiyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…