Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Kızlar çalışıyorum ayakta biraz fazla kaldım sanırım yoruldum kasığım ağrımaya başladı. Lekelenme kanama falan yok ama ağrım tamamen geçmedi. Kötü bişey olmuş mudur dinleniyorum şuan geçer mi ki 😢
Kasık ağrısı hapşırınca falan da oluyor bende bazen doktor normal dedi ilk haftalar hep kasığım ağrıdı şu sıra azaldı

Eklentiler

• IMG_0021.jpeg
    IMG_0021.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 45
Evet canım maalesef, bana kağıt imzalatmışlardı öncesinde gebelik riski diye ben de düşünüyoruz ama bu ay risk yok falan diye 2 ay devam ettim o ay hamile kaldım ilginç oldu :KK70: Esneme germe hareketleri sorun olabiliyormuş, 3 aydan sonra muhtemelen hamile pilatesi şeklinde daha hafif ilerletiyorlardır
inanamıyorum ben de reformer 2.ayımda hamile kaldım ve bir süredir kalamıyordum... demekki etkisi varmış

ben maydonoz süt buharına oturmuştum aslında onun da işe yaradığını düşünüyorum ama burada bunu yazan birini çok linçlemişler o yüzden söylemeye çekiniyorum belki sadece tesadüftür :anneadayı:

merhaba 6 haftalık aşırı adet ağrısı gibi ağrı var ve kahverengi leke geliyor siz de de böyle bir durum var mı acaba
Evet doktora gittim kesede veya kesenin etrafında herhangi bir kanama alanı yok dedi bu haftalarda bazen olurmuş annem erkek çocuklarında yaşanır bu durum diyiyor bakalım😅

X