Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Sen deneyimlisin en azından bi de bizleri düşün :KK70: sonuçta vücut başka bi canlıya yuva sağlıyor ben her şeyi öyle düşünüyorum şu an 🫶🏿
Yaa inanır mısın birinciyle alakası yok ve sanki ilk defa yaşıyormuşum gibi değişik şeyler yaşıyorum🫠ama tabiki sizin için bambaşka bir deneyim☺️

Hanımlar ne içiyorsunuz gün içinde? Normalde günde 2-3 kupa kahve içen biriyim, günde 1 serbest diyorlar (daha doktora sormadım) ama eşim içirmiyor 😅 yemeğin yanında meyveli soda içerdim onu da içmiyorum. Sadece su içmekten bunaldım yav. Güvenli, şunu içebilirsin dediğiniz bi şey var mı? Sabahları kefir içiyorum ekstra.

Benim tiroidim normal değerler arasında ama hamilelikte 2.5altı bekliyorlar diye ben de başladım tiroid ilacına. Annemde de var zaten o 125'lik kullanıyor, onu da söyleyince özellikle kullanmamı istediler artabilirmiş hamilelikte 🥲

Kabızlık için ben aç karnına kefir içiyorum. 2 gündür içmiyorum mesela bende de başladı yine, bugün içicem
Orange kaç çıktı tiroidin de başladın ilaca canım? Ya bende Hashimoto vardı yıllaaaar evvel teşhis konmuştu. Ama tsh, t3, t4 normalken önemli değil demişti doktor. Son kan tahlilinde 2.69 çıkmış doktor bunu 2.50 gibi kabul ederiz dedi. Ama annem içime kurt düşürdü senin için 2.69 yüksek olabilir neden söylemedin Hashimoto yu dedi. Benim aklıma gelmemişti :/

Hanımlar ne içiyorsunuz gün içinde? Normalde günde 2-3 kupa kahve içen biriyim, günde 1 serbest diyorlar (daha doktora sormadım) ama eşim içirmiyor 😅 yemeğin yanında meyveli soda içerdim onu da içmiyorum. Sadece su içmekten bunaldım yav. Güvenli, şunu içebilirsin dediğiniz bi şey var mı? Sabahları kefir içiyorum ekstra.
Su asla içemediğim için hala :KK43:(( ayran kefir canım ama çoğunlukla hiçbir şey. Sıvı ne içersem anında bulantı yapıyor :KK43:(

Portakal suyu canım folik asit açısından zenginmiş 😊

3 ay devam edecek diyorlar ya 😅 uykulu hale razıyım. Mide bulantısı beni bitirdi.
+1 kesinlikle katılıyorum. Bulantı hapı da aşırı uyku yapıyor ama çalışmasam sürekli uyuyup bulanmamaya razıyım yani resmen su içmeden yaşıyorum yani bu da mümkünmüş gördük :KK70: Sonunda bizi serumlu, yatışlı, kabızlı bir serüven beklemiyordur inşallah :KK70:

+1 kesinlikle katılıyorum. Bulantı hapı da aşırı uyku yapıyor ama çalışmasam sürekli uyuyup bulanmamaya razıyım yani resmen su içmeden yaşıyorum yani bu da mümkünmüş gördük :KK70: Sonunda bizi serumlu, yatışlı, kabızlı bir serüven beklemiyordur inşallah :KK70:
Aynen kuzum. Bana doktor rapor verince uyku konusunda rahatladım. Yoksa halim haraptı. Ben şimdi sadece geceleri iki tane içmeye başladım. Bugün beni tuttu kuzum. İstersen sabah içtiğini bırakmaya çalış, uygunsa sana da. Yoksa afedersin insanı mal gibi yapıyor, boş boş bakıyorım etrafa.

Orange kaç çıktı tiroidin de başladın ilaca canım? Ya bende Hashimoto vardı yıllaaaar evvel teşhis konmuştu. Ama tsh, t3, t4 normalken önemli değil demişti doktor. Son kan tahlilinde 2.69 çıkmış doktor bunu 2.50 gibi kabul ederiz dedi. Ama annem içime kurt düşürdü senin için 2.69 yüksek olabilir neden söylemedin Hashimoto yu dedi. Benim aklıma gelmemişti :/
3.02 çıktı canım benim. Sağlık ocağındaki doktor biraz takip edelim dedi ama kadın doğumcu riske atmak istemedi galiba 25'liğe başlattı hemen. Bende sadece tsh bakmışlar ama t3 T4 falan yok. Üstte bi arkadaş iyot diyetine girmiş isteesen tekrar kontrole gidene kadar sen de öyle bi destekle kendini, sağlık ocağı bana yükselirse ilk onu deneriz demişti çünkü ama sormamıştım detayını

Canım kahve de içiyorum çok enteresan nasıl canım çekiyor anlatamam
Ya benimki bana içirmiyor dkfkf zaten aşırı canım çekmiyor ama günde 1 taneyi kabul ediyor doktorlar (daha doğrusu 200 mg kafeini ediyorlar ben espresso içtiğim için benim 1 kupam 200 oluyor) ama cıks. 2-3 günde 1 latte yapıyor bana anca öyle

Kızlar çalışıyorum ayakta biraz fazla kaldım sanırım yoruldum kasığım ağrımaya başladı. Lekelenme kanama falan yok ama ağrım tamamen geçmedi. Kötü bişey olmuş mudur dinleniyorum şuan geçer mi ki 😢
Ya şu kasık ağrıları normal genişliyor bebek. Birde kabızlık varsa oda kasık ağrısı yapıyor.

X