karnım füze olmus uçacak yakında
bugun kontrolüm vardı doktora sinir oldum ırkcılık yapmak da istemem ama Hintli bir doktor denk geldi birbirimize kıl olduk.
durduk yere aspirine baslatmak istedi beni prelamskiyi önlermiş de yüksek tansiyonu engellermiş. Dedimki benim dusuk tansiyonum hep daha demin yine dusul cıktı siz ölçtünüz her seferinde boyle benim yuksek tansiyon problemin yokki diyorum, yaştan dolayı asprin iyi olur diyor sanki 50+yım deliye bak ya.
kanı inceltir iyi olur diyor bana, pıhtılaşma olmaz diyor, belki zaten böyle bir sorunum yok kan testimi yaptınız dedim ya ya da ben bir şikayetlemi geldim size ya da anormal birssy mi gorsun ultrasonda diyorum. Yok cok iyi suyun bebek kilon bebeğin kilosu. ee ne zaman dedim ya
onu geçtim bana soruyor sezeryan mı isterssm normal mi diye ilki sezaryan diye tekrar onu isterm diyorum riskleri soyle boyle diyip beni korkutuyor..
uyku problemim var huzursuz bacak sendromumda var ekstra magnezyum kullanmamı onerirmisin diye sordum, magnezyum eksiğin mi var diypr bana. testleri hastane yapiyor bize sonuc gelmiyor bajabilecegimiz sistem yok, bakin ekraninizdan var mi dedim doktor olan sizsiniz
delirdim bugun ya sinir kupu ayrildim yanindan.
glutoz tolerans testini oneriyormusunuz zorunlumu diyorum yas itibariyle evet diyor
Bugun kendimi yaslilar kulubu olsa oraya sokasim geldi o derece
hicbir konuda bilgi alamadan ciktim bosuna trafikte araba kullandim 2 saat doktoru bekledim sinir stres eve dondum.