- 26 Şubat 2024
- 4.837
- 4.640
Ikea sunta, kalitesi yüksek değil ama modül ekleme açısından en iyi dolap orası bence. Düzenleyicileri falan da ona göre alırsınÖyle mi diyorsun ya aslında gidip bi bakmak lazım haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikea sunta, kalitesi yüksek değil ama modül ekleme açısından en iyi dolap orası bence. Düzenleyicileri falan da ona göre alırsınÖyle mi diyorsun ya aslında gidip bi bakmak lazım haklısın
Maxi cosi titan pro iyi sanırım testleri de iyi güvenilir de. 360 özelliği de var. Şuanlık en çok hoşuma o gitti ama biraz daha vakit var diye bakıyorumMaxi Cosi iyidir diye düşünüyorum ben de, sizin aklınızda var mı bir model?
Hangisi yüksekse onu alacağım çünkü 6 aydan sonra yolu görmüyorsa çığlık kıyamet gidiyor ya cybex ya britax römer alacağım sanırım yüksek olup adac olan 9-18 ya da 0-18. Eskiden recaro da çok kullandım memnundum. Ama Türkiye’den çekildi sanıyorum.Aa çok şaşırdım, o zaman biraz daha araştırmak lazım. Ben puset var diye çok bakmadım açıkçası ama indirimdeyken alınabilir belki. Sizin var mı düşündüğünüz/önerdiğiniz bir model?
İyi bari çocuğun şansına denk gelmiş de bez bulundu bez ve ıslak mendili kendi kol çantasına koysa da sığardı ama işte oldun mu böyle gamsız olacaksınAy çıkmış valla tatlıcıda bez aradık bebeğe. Müşterilerden birinin evi yakınmış neyse ki adam gitti evden getirdi de idare ettik bir saat falan daha. Onlar o kadar çok seyahat halinde ki garibim çocuk da alışmış rezilliğe sanırım
Adını bende eğitimlerde çok duyuyorum onun bazı yöntemlerinden bahsediyor herkes özellikle uyku eğitimlerinde. Son dönemlerde okuyacağım inşallah.Tracy Hogg benim favorimdir kızımda uyguladım birçok öneriyi. Her önemli dönemi de sıkıntısız atlattık çok şükür
Yok yok çağırma öyle, rahim büyürken baskı yapıyordur, hormonal olabilir bir sürü sebebi var. İlla erken doğum belirtisi değil ki. Bir süreç de olabilir geçebilir yani. 29 çok erken ya en azından 36yı geçeriz hayırlısıyla inşallah hepimiz. İkiz ve üçüz yeğenlerim prematüre doğdu. Birebir yaşadım, çok zorlu bir süreçYüzmeye çalışıyorum devamlı canım. İnşallah düzelir en kısa zamanda ya ama her türlü pilatese başlamak vardı aklımda ya onu ayarlamaya çalışacağım haftada iki gün en azından, diğer günlerde evde bir şeyler yapsam yürüyüş falan başka türlü olacak gibi değil. Doğuma daha çok var bir şekilde iyi olmak zorundayız
Doğuma daha çok var derken Ekim annelerinden doğuranlar olmuş yaaa 29+2 falan gördüm içimden bir ses ben de erken doğurcam diyor
Ya ben de pazartesi olacağım. Tetanoz aşısı kötü mü yapıyor ya korkuyorum birazKızlar ben de dün tetanoz aşısı oldum, bugün grip gibiyim kemiklerim , kolum, başım her yanım ağrıyor. Tavuk çorbası yapıyorum şimdi iyi gelir umarım .
Bende bugün oldum ilkine göre iyiyim sadece kolum ağrıyorYa ben de pazartesi olacağım. Tetanoz aşısı kötü mü yapıyor ya korkuyorum biraz
Tamam canımssIkea sunta, kalitesi yüksek değil ama modül ekleme açısından en iyi dolap orası bence. Düzenleyicileri falan da ona göre alırsın
İkiz ve üçüz yeğenlerin mi olduuuuYok yok çağırma öyle, rahim büyürken baskı yapıyordur, hormonal olabilir bir sürü sebebi var. İlla erken doğum belirtisi değil ki. Bir süreç de olabilir geçebilir yani. 29 çok erken ya en azından 36yı geçeriz hayırlısıyla inşallah hepimiz. İkiz ve üçüz yeğenlerim prematüre doğdu. Birebir yaşadım, çok zorlu bir süreç
Çocuktan sonra hiç kol çantası kullanmış mıdır ki sanmıyorumİyi bari çocuğun şansına denk gelmiş de bez bulundu bez ve ıslak mendili kendi kol çantasına koysa da sığardı ama işte oldun mu böyle gamsız olacaksın
Evet önce ikiz sonra üçüz halası oldum Benden de dördüz bekliyorlardı da ucuz yırttım Amin inşallahİkiz ve üçüz yeğenlerin mi olduuuu
İnşallah öyle olur vaktinde sağlıkla gelir canım erken gelmesinler
Valla ben hemşireye doğumdan daha fazla korkuyorum demiştim ndfmfk bende hiçbir şey yapmadı şükür ağrı oldu ama üstüne yatamayacak kadar da değildiYa ben de pazartesi olacağım. Tetanoz aşısı kötü mü yapıyor ya korkuyorum biraz
hiç duymadım öyle bir seçenek olsa doktorum bana söylerdi. bi de bu önemli olduğu için kendi kontrolünde olsun istiyor.İyi geceler kızlar.Bugün doktoruma kontrole gittim şeker yüklemesi için 50 gr glikoz ile yaptırmamı istedi.Sağlık ocakları yapıyor istersen orada yaptırabilirsin istersen burada dedi.Sağlık ocağında yapılıyor mu bilgisi olan var mı?Daha önce orada yapıldığını duymamıştım ama evime çok yakın olursa iyi olur diye düşündüm
Bana biraz ağır geldi, umarım sen hiç yan etki yaşamadan atlatırsınYa ben de pazartesi olacağım. Tetanoz aşısı kötü mü yapıyor ya korkuyorum biraz
Telefon nosu varsa öncesinde arayıp sorun, bizim Asm de yapılmıyor mesela . normal genel tahlil de haftada 1 gün oluyor.İyi geceler kızlar.Bugün doktoruma kontrole gittim şeker yüklemesi için 50 gr glikoz ile yaptırmamı istedi.Sağlık ocakları yapıyor istersen orada yaptırabilirsin istersen burada dedi.Sağlık ocağında yapılıyor mu bilgisi olan var mı?Daha önce orada yapıldığını duymamıştım ama evime çok yakın olursa iyi olur diye düşündüm
Ben de calisiyorum. Hanile insanlara bunu yapmamalari gerekiyor ama kimsenin umrunda degil. Ama az kaldi sabrediyorumBayramımız kutlu olsun kızlar. Sırf bayramda o 2 günlük arada gelmedik diye bize izin vermediler. Gebe gebe işe geldim yine