Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dokunuyorum ya böyle bir şey mi vardı abv sjfkdkdkKizlar bu cig ete dokunmama ne zamana kadar ya dogurana kadar mi gecerli?
Valla bende bilmiyorum ama et doğrarken hep eldiven takıyorum korkuttular bizi toksoplazmadan riske atamıyorumKizlar bu cig ete dokunmama ne zamana kadar ya dogurana kadar mi gecerli?
Dr OrganicKızlar yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyorsunuz? Benim cildim karma olduğu için tüm jellerimde salisilik asit var
ben hiç duymadım bunu uygulamadım dolayısıylaKizlar bu cig ete dokunmama ne zamana kadar ya dogurana kadar mi gecerli?
Ben ceravenin köpüren temizleyicisini kullanıyorum canımKızlar yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyorsunuz? Benim cildim karma olduğu için tüm jellerimde salisilik asit var
valla ben unutup arada elliyorum aklıma gelirse eşime paslıyorum :)Kizlar bu cig ete dokunmama ne zamana kadar ya dogurana kadar mi gecerli?
ben de göz kuruluğu olduğu için mecburen dalinle yıkıyorum. üstüne biodermanın h2osuyla silip bepantholle nemlendiriyorumKızlar yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyorsunuz? Benim cildim karma olduğu için tüm jellerimde salisilik asit var
Dokunmamak imkansız ya. Dokunduktan sonra elini bi yerine sürmeden güzelce yıkaman yeterli. Elinde de açık yara olmasın tabiiKizlar bu cig ete dokunmama ne zamana kadar ya dogurana kadar mi gecerli?
Güzel canım bu ben kullanıyorum 5-6 aydırXiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ãlçer Termometre Fiyatı, Yorumları - Trendyol Sıcaklık ve nem ölçer aldım xiaomi den geldi güzel duruyor
tGüzel canım bu ben kullanıyorum 5-6 aydır
Değerlerin referans aralığında,şekerin yok gibi duruyor daha önce de düşmeyince risk var diyeni duymadım canım tabi doktorun daha net bilgi verirSonuçlar böyle kızlar acaba 2. Saat neden düşmemiş ki. Bu şeker riski var demek olabilir mi. Hiç bi fikrim yok. Sizinkilet nasıldı
Eki Görüntüle 3472135
Tesşekkür ederim. Aslında hiç kafama bile takmıyorum sadece bebeğin suyu fazlaydı doktorumun aklına şeker geldi. Şeker çıkmasa bile sudan kaynaklı dikkat ediceksin demişti. Randevum pazartesi günü güzel şeyler duyarım inşallahDeğerlerin referans aralığında,şekerin yok gibi duruyor daha önce de düşmeyince risk var diyeni duymadım canım tabi doktorun daha net bilgi verir