- 24 Nisan 2020
- 4.846
- 4.415
Ben de öyle oldum inan ay neydi o öyle yaBende geçenlerde öyleydim midr bulantıma birde parol taktılar gözüm açıldı kesildi ishalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle oldum inan ay neydi o öyle yaBende geçenlerde öyleydim midr bulantıma birde parol taktılar gözüm açıldı kesildi ishalim
Gittik kuzucum acile. Serum taktı doktor reçete de yazdı. Serumdan sonra bi rahatlama oldu zaten ishal kesildi en azından sancılar hafif hafif devam etse de. Belim için de jel verdiGeçmiş olsun kuzum. Acaba görünsen mi bi doktora ya böyle geçmez o yol
hastane vermiyorsa alabilirisn evet. burda ilk dogumumda hastane verdi ac kalmasin bebek diye ister takviye edersin ister emzirmek istemezsen kullanirsin istersen memeye alisana kadar sen ve o arada doyurursun diye tek icimlik kullan at minik biberonlarda verdiler her bitiste yenilediler.kızlar şimdi biz doğurunca hemen süt gelmemesine önlem olarak yanımızda mama götürmeli miyiz sizce?
Gittik kuzucum acile. Serum taktı doktor reçete de yazdı. Serumdan sonra bi rahatlama oldu zaten ishal kesildi en azından sancılar hafif hafif devam etse de. Belim için de jel verdi
Baby Goat 1 Keçi Sütü Bazlı Bebek Sütü 400 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL canım şu mama içeriği temiz diyorlar ama başka önerisi olan varsa alırım. Mama götürmek gerek diye düşünüyorum ben canımkızlar şimdi biz doğurunca hemen süt gelmemesine önlem olarak yanımızda mama götürmeli miyiz sizce?
Ben de 4.5 ayda 1 kilo alıp 5.ayda 4 kilo aldım snfkdkxk5. aya kadar sadece 1 kilo alıp 5. ayda 2 kilo alan salak da kimmiş aaa benmişim kdfjkjd bayaa iştahım açıldı benim de yaa normalde ağzıma ekmek sürmem, sevmem de. Çok düşmeye başladım ekmeğe. Cumartesi kontrol var yürüyüşe başlayayım mı diye sorucam bakalım ne dicek.
Lazım olursa hastaneden veriyorlar veya hangisini alacağını söylüyorlar gidip alıyorsun. Bana çok mantıklı gelmedi önceden almak ama kaşık biberon koyacağım mama alırsa diyekızlar şimdi biz doğurunca hemen süt gelmemesine önlem olarak yanımızda mama götürmeli miyiz sizce?
Gerek yok canım, onlar alman gereken mamayı sana söylüyorlar ve hastanelerde mama var zaten. Gerekirse alırsınBaby Goat 1 Keçi Sütü Bazlı Bebek Sütü 400 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL canım şu mama içeriği temiz diyorlar ama başka önerisi olan varsa alırım. Mama götürmek gerek diye düşünüyorum ben canım
Bulantı kusma da var mı canım zehirlenme tipi birşeyDe genelde beraber seyrediyor semptomlarKızlar çok rahatsızım ya. Dün akşam üzeri yoldayken dışarıda yemek yemiştik ondan sonra yatana kadar bir iki kere tuvalete çıkma ihtiyacı hissetim. Ondan olmuştur dedim. Akşam da biraz pasta falan yedik ama çok yemedim çok ağır bir şey de değildi. Yine mi ondandır ya da bunlarla alakası yok mudur bilmiyorum sabah 5ten beri ishalden bayılma noktasına geldim artık. Bir yandan da dün geceden beri sol bacağım çekiyor inanılmaz kötü bir gerilim tipi ağrı var. Zaten başta bu ağrıdan yatamadım. 5ten beridir perişanım hem belimden bacağımdan hem bu ishalden Biz tatil için yola çıkmıştık Muğla tarafına gidecektik fakat Denizli’de mola verdik akşam ikimiz de çok yorulunca. Yani Ankara’da da değilim. Hastaneye gitsem mi bilemedim
Cook gecmiş olsuun bu ara cidden salgın cok yolda yakalaması kötü olmuş hemencik toparlanırsın inşGittik kuzucum acile. Serum taktı doktor reçete de yazdı. Serumdan sonra bi rahatlama oldu zaten ishal kesildi en azından sancılar hafif hafif devam etse de. Belim için de jel verdi
Benim 2. Kızımda bebiş tüm gece uyumamıştı aglamıştı emzirdim hep baktıgımda süt de geliyordu aslında ama sonra hemşireyi cağırdık mama hazırlayıp geldi yanımızda verdi agzına enjektör gibi bişeyle cocuk rahatlamıştı. Hastanede genelde veriyorlar bildiğim yoksa da siz temin edin derlerse nöbetci eczaneden falan bulunur illa gece de olsakızlar şimdi biz doğurunca hemen süt gelmemesine önlem olarak yanımızda mama götürmeli miyiz sizce?
teşekkürler aynen hastane altında eczane var zaten biberon götürsek yeter o zamanBenim 2. Kızımda bebiş tüm gece uyumamıştı aglamıştı emzirdim hep baktıgımda süt de geliyordu aslında ama sonra hemşireyi cağırdık mama hazırlayıp geldi yanımızda verdi agzına enjektör gibi bişeyle cocuk rahatlamıştı. Hastanede genelde veriyorlar bildiğim yoksa da siz temin edin derlerse nöbetci eczaneden falan bulunur illa gece de olsa
kaşık biberon yerine naturellerden mi koysam hem emmesi gelişir bilemedim. kafam karıştı.Lazım olursa hastaneden veriyorlar veya hangisini alacağını söylüyorlar gidip alıyorsun. Bana çok mantıklı gelmedi önceden almak ama kaşık biberon koyacağım mama alırsa diye
ay sen de muhteşemsin gerçekten.yandık valla daha da frenlenmicek bu iş benceBen de 4.5 ayda 1 kilo alıp 5.ayda 4 kilo aldım snfkdkxk
tecrübeli anneler hastane o an başka mama söyleyebiliyor diyor beybi o an tepemde 50 kişi olacak illa ki bulurlar götürmekten vazgeçtimBaby Goat 1 Keçi Sütü Bazlı Bebek Sütü 400 gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL canım şu mama içeriği temiz diyorlar ama başka önerisi olan varsa alırım. Mama götürmek gerek diye düşünüyorum ben canım
Sen yine al yanında dursun ama biberonla vermiyorlar zaten ilk günler midesi de kayısı kadar falan alıyor galiba minik kadeh gibi bişiyle içiriyorlarteşekkürler aynen hastane altında eczane var zaten biberon götürsek yeter o zaman
kadeh mi ahahah aşkım yaa ilk günden cuk cuk içecek her şeyiSen yine al yanında dursun ama biberonla vermiyorlar zaten ilk günler midesi de kayısı kadar falan alıyor galiba minik kadeh gibi bişiyle içiriyorlar
aaa minik biberonlar iyiymiş. inşallah uğraşmak zorunda kalmayız ama insan binbir türlü şey düşünüyorhastane vermiyorsa alabilirisn evet. burda ilk dogumumda hastane verdi ac kalmasin bebek diye ister takviye edersin ister emzirmek istemezsen kullanirsin istersen memeye alisana kadar sen ve o arada doyurursun diye tek icimlik kullan at minik biberonlarda verdiler her bitiste yenilediler.
Genelde hastane de hemşireler öneriyor. Ama mama yerine süt sağma makinesi tavsiye ederim. Hem sütün geliyor mu görmüş olursun. Ayrıca som haftalarında süt yapıcı maltlar çaylar va tüketmeye başlaya bilirsin. E bebekte ki maltları tavsiye ederim ben oğlumda çok faydasını gördüm. Mama son çaren olsun bence.kızlar şimdi biz doğurunca hemen süt gelmemesine önlem olarak yanımızda mama götürmeli miyiz sizce?