Banyo süngeri eksik onu al deseydinbenim kaynanam da işte geçen alınacak bir şey var mı tırnak makası alayım mı diye aradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyo süngeri eksik onu al deseydinbenim kaynanam da işte geçen alınacak bir şey var mı tırnak makası alayım mı diye aradı
hiç aklıma gelmedi kız valla gelse derdimBanyo süngeri eksik onu al deseydin
olsun onuda demeyebilirdi. o konuda şanslıyım herkes gönlünden geçeni yaptı sağolsunlar :) bir beklentim hiç olmadı ama çokta güzel oldu çok şükürbenim kaynanam da işte geçen alınacak bir şey var mı tırnak makası alayım mı diye aradı
şaka bir yana doğru diyorsun. maddi manevi kimseye güvenerek yapmadım zaten.herkes yerinde sağ olsun . bir de benden uzak olsun başka bir isteğim yok :))olsun onuda demeyebilirdi. o konuda şanslıyım herkes gönlünden geçeni yaptı sağolsunlar :) bir beklentim hiç olmadı ama çokta güzel oldu çok şükür
ben aile kavramını seviyorum ya daha doğrusu akraba kavramını. o yüzden uzak olmasınlar hepsi ayrı ayrı çok değerli :)şaka bir yana doğru diyorsun. maddi manevi kimseye güvenerek yapmadım zaten.herkes yerinde sağ olsun . bir de benden uzak olsun başka bir isteğim yok :))
Ben de çok muzdaribim bu konudan. Çok garip bembeyaz dantelli takımlar var. Kanama vs falan olacak damaryolu açılacak nasıl rahat ederki insan onlarlaEmzirme sütyeni alan var mı? Ne alacağız kızlar? Ayrıca bu lohusa takımları modelleri gerçek mi ya, gelinliğim daha sadeydi yemin ederim
Anadolu tamamlayıcı 1 ay demişti bana canım, bizimki 1.5 yıl sürdü nerdeyse ama olsundu ajfkdkdYa ben gebeliği öğrenir öğrenmez yaptıralım dedik ama hiçbir sigorta karşılamıyordu illa 3 ay önceden teminatlı yaptırmanız gerekirdi dediler o yönden kullanamadık ya
Ben direk totaliyle araba falan alirdim heralde. Dogumu hic katmak istemiyorumBiz geçen sene bebe niyetine girince sigortalarımıza bir bakalım dedik, eşim de ben de Allianz kullanıyoruz bir baktık gebelikle ilgili hiçbir şeyi kapsamıyor şok hemen doğumu kapsayan tamamlayıcı yaptırdık o yüzden onu düşünmüyoruz allahtan.
off ben susuzluktan ağlarım azcık dudaklarımı ıslatırım çok susarsamBence içmesen daha iyi. Çünkü o da şekeri düşüren bir durum sonuçlarını yanıltmasın. Ben akşam 9da meyve yemiştim bir tane. Başka da bir şey yemedim içmedim glukoza kadar canım
canım liste yanımda değil eve gidince atayım olmazsa da akıl edemediğim bir şeyler varsa eklerim :)Liste falan var mı, merak ettim.
Yani ben hesaplamadım ama oda + tüm ihtiyaçları 100 bini geçiyor gibi. Aldığın şeylere ve bütçene göre değişir elbette ama hala iPhone’dan ucuz ajfksks
Süper olurcanım liste yanımda değil eve gidince atayım olmazsa da akıl edemediğim bir şeyler varsa eklerim :)
Listenin içinde ne var bu kadar tutacak
Süper olur
20 bin tutuyor mu bunlar gerçekten yav, ben şokEki Görüntüle 3471347
üşenmedim yaptım yeniden. burada kıyafet hiç yok onu annemle halledicez
valla ıvırı zıvırı derken tutuyor bi kaç şey daha ilave ettim burda olmayan onları hatırlayamadım.20 bin tutuyor mu bunlar gerçekten yav, ben şok
Sen 100.000 TL arabası falan her şeyi koymuştun herhalde. Onları ayrı aldık diye ilave etmedim.20 bin tutuyor mu bunlar gerçekten yav, ben şok