- 26 Şubat 2024
- 4.848
- 4.659
Kesin geçer ya, keşke her aldığım şeyi yazsaydım he hesaplardık. Onlineları hesaplıcam bi dahakineBence gecer ama sen bilirsin hahehcjejcuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin geçer ya, keşke her aldığım şeyi yazsaydım he hesaplardık. Onlineları hesaplıcam bi dahakineBence gecer ama sen bilirsin hahehcjejcuk
5 aydır maaşımdan 20 bin lira ayırıp sadece çocuğa harcıyorum. ve hala eksiği olduğuna yemin edebilirim :)Liste falan var mı, merak ettim.
Yani ben hesaplamadım ama oda + tüm ihtiyaçları 100 bini geçiyor gibi. Aldığın şeylere ve bütçene göre değişir elbette ama hala iPhone’dan ucuz ajfksks
Bence içmesen daha iyi. Çünkü o da şekeri düşüren bir durum sonuçlarını yanıltmasın. Ben akşam 9da meyve yemiştim bir tane. Başka da bir şey yemedim içmedim glukoza kadar canımhakkaten yaa en önemli şeylerden biri bu da. Su içebiliyoruz demi sabah falan
Bakteri için toz şaselerden verebilir çok yüksek değil dediğin gibi bence sen içecek içtikten sonra idrar verdin ya o gözükmüş olabilir glukoz olarakEvet canım kurtulduk şükür. Doktora yazmadım daha çıkmayan sonuçlar var.
1 saatlik sonuç 154 çıkmış. Maks 180 olmalı yazıyor bu durumda yok gibi şeker. Ama 2 saatlik çıkmamış. Öte yandan idrarda glukoz ++ çıkmış. Bu normalde diyabet varlığı anlamına geliyor ama gebelikte aynı anlamı taşımıyordur herhalde kızlar? Biliyor musunuz?
24 birim de bakteri falan çıkmış ama üst sınır 60 olduğu için onu da çok önemsemez herhalde diye düşünüyorum doktor.
Ahahahaha ay çok mu iyimser konuştum acaba ki ya. Ben 1.aydan itibaren alıyorum görmemiş gibi belki de ondan çok anlamadım bu ay çok açıldım ama bir miktar üzüleceğim :)5 aydır maaşımdan 20 bin lira ayırıp sadece çocuğa harcıyorum. ve hala eksiği olduğuna yemin edebilirim :)
üzülme kısmına hiç girmek istemiyorum :)))) yoo ocağıma incir ağacı dikmedi ki :))) çocuğumdu olsundu :)))Ahahahaha ay çok mu iyimser konuştum acaba ki ya. Ben 1.aydan itibaren alıyorum görmemiş gibi belki de ondan çok anlamadım bu ay çok açıldım ama bir miktar üzüleceğim :)
edahandro Etiketlemeyi unutmuşum, yarım al dedi bu arada canım.Canım doktora gittim bugün, doktoru değiştirdim ben bu arada. Onzyd 8 mg tableti 5 gün boyunca aç karna sabah saatlerinde almamı söyledi, devam ederse artıracağız. Zofer tarzı bir ilaç sanırım bu da.
Djdkdjskdjdk ya bizimki tüp birey bi de, baştan nakit aldı şrfszüzülme kısmına hiç girmek istemiyorum :)))) yoo ocağıma incir ağacı dikmedi ki :))) çocuğumdu olsundu :)))
Normal şartlar altında olsa ne yersek yiyelim idrarda glukoz görülmemesi gerekir diye biliyorum direkt tip2 diyabet olarak değerlendiriliyor. Ama şu anki durum böbreklerimizin geçirgenliği ile ilgili sanırım. O yüzden glukoz sonrası idrarda görülmesi normal olabilir evetBakteri için toz şaselerden verebilir çok yüksek değil dediğin gibi bence sen içecek içtikten sonra idrar verdin ya o gözükmüş olabilir glukoz olarak
Yoo benim geçmez çok indirim takip ediyorum geçemez Bebek arabası gardrobu ve beşik anneanne ve babaannede olduğu için bize oralar dokunmuyor bize ıvır zıvırı kalıyor onlar içinse elimden geldiğince indirimli alıcam deli gibi trendyol hepsiburada e bebek civil bunları takip ediyorum indirim yakalamak içinListe falan var mı, merak ettim.
Yani ben hesaplamadım ama oda + tüm ihtiyaçları 100 bini geçiyor gibi. Aldığın şeylere ve bütçene göre değişir elbette ama hala iPhone’dan ucuz ajfksks
bende kendimi araba kredisi ödüyor gibi hissediyorum :)) işin kötü tarafı kredinin bitiş tarihi yok. ömürlük çektik :))))Djdkdjskdjdk ya bizimki tüp birey bi de, baştan nakit aldı şrfsz
Aynen, almak istediğin ürünlere ayırdığım bütçeye göre değişir işte onu demek istedim.Yoo benim geçmez çok indirim takip ediyorum geçemez Bebek arabası gardrobu ve beşik anneanne ve babaannede olduğu için bize oralar dokunmuyor bize ıvır zıvırı kalıyor onlar içinse elimden geldiğince indirimli alıcam deli gibi trendyol hepsiburada e bebek civil bunları takip ediyorum indirim yakalamak için
Ahfjdjsjsj canları sağ olsun diyelim büyüyünce bi İtalya turu fena olmaz ama anfkdkksbende kendimi araba kredisi ödüyor gibi hissediyorum :)) işin kötü tarafı kredinin bitiş tarihi yok. ömürlük çektik :))))
Daha bunun doğumu var ufaktan araştırma yaptık 35 binden aşağısı yok burda oda şimdilik fiyat dediler her ay güncelleniyor dediler fakülte düşünmüştüm ordada herhangi tatile ve geceye denk gelirse asistanlar doğurtuyormuş doktor gelmiyormuş geçende medical teklif yaptı işte 5 muayene içinde 47 bin lira diye artık doktorumuzda orda zaten onu yaptırcaz galiba başka çare kalmadıDjdkdjskdjdk ya bizimki tüp birey bi de, baştan nakit aldı şrfsz
Biz geçen sene bebe niyetine girince sigortalarımıza bir bakalım dedik, eşim de ben de Allianz kullanıyoruz bir baktık gebelikle ilgili hiçbir şeyi kapsamıyor şok hemen doğumu kapsayan tamamlayıcı yaptırdık o yüzden onu düşünmüyoruz allahtan.Daha bunun doğumu var ufaktan araştırma yaptık 35 binden aşağısı yok burda oda şimdilik fiyat dediler her ay güncelleniyor dediler fakülte düşünmüştüm ordada herhangi tatile ve geceye denk gelirse asistanlar doğurtuyormuş doktor gelmiyormuş geçende medical teklif yaptı işte 5 muayene içinde 47 bin lira diye artık doktorumuzda orda zaten onu yaptırcaz galiba başka çare kalmadı
benim kaynanam da işte geçen alınacak bir şey var mı tırnak makası alayım mı diye aradıkızlar her şeyi indirimde almaya çalıştım . cebimden çıkan para sadece 500 tl annem kayınpederim abim ve kuzenlerim toplamda 42.000 tl harcadılar. biz bir tek hastane masraflarını karşılıyoruz. birde tabi kıyafet eksikleri var beğendiğim şeyleri alıyorum öyle ama eksiğim kalmadı şükür
Ya ben gebeliği öğrenir öğrenmez yaptıralım dedik ama hiçbir sigorta karşılamıyordu illa 3 ay önceden teminatlı yaptırmanız gerekirdi dediler o yönden kullanamadık yaBiz geçen sene bebe niyetine girince sigortalarımıza bir bakalım dedik, eşim de ben de Allianz kullanıyoruz bir baktık gebelikle ilgili hiçbir şeyi kapsamıyor şok hemen doğumu kapsayan tamamlayıcı yaptırdık o yüzden onu düşünmüyoruz allahtan.