Assistanının nosunu verdi aslında yarın ulaşmaya çalışayım en iyisi içime bir kurt düştü geçmeyince. Teşekkür ederim.Doktorun numarası olsaydı bir sorun derdim ama ben olsam kontrole veya acile giderim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Assistanının nosunu verdi aslında yarın ulaşmaya çalışayım en iyisi içime bir kurt düştü geçmeyince. Teşekkür ederim.Doktorun numarası olsaydı bir sorun derdim ama ben olsam kontrole veya acile giderim.
Hamilelikten kaynaklı vücut kuruluğu oluyordur bence çoğu insanda ama enzim değerlerimin yüksek olduğu dönemde kaşıntı ekstra dikkatimi çekmedi. 24. HaftadayımArada çok hafif kaşıntım oluyor psikolojik mi bilmiyorum kaçıncı haftadasiniz
Aaaaaaağğğğğ güzelliğine bakın şunun
Banada bu çok tatlı gelmişti
Doğar doğmaz zemzem içirmek de istiyor muKayınvalidem geldi, yeni şeyler öğreniyorum. Doğunca ağzına hurma değdircekmişiz mesela
Evet dmgmg zemzem ve hurmaDoğar doğmaz zemzem içirmek de istiyor mu
Sen çanta bakıyordun anam, önermiştim ya bak videosu varmış çok hoşuma gitti baya kullanışlı. Orangegreysky
Ben de bayıldımmmÇogzelmişşş alırım bunu ben
20+6’dayım benim de başladı tekrar. Devamlı olmuyor ama aralıklarla vuruyor her gün, çarşamba doktordaydım normal dedi. Bugün tekrar kontrolüm var soracağım, bence normaldir ama insanın içine kurt düşüyor yine deKızlar 26. Haftadayım, 2 gündür kasık ağrısı yaşıyorum rahim büyümesi ile ilgili olabilir mi, yaşayanınız var mı?
Düz çantalı babynest aldım ben, büyük geldi bana bu. Bir de oyun matı alacağım salonda tummy time vs yapsın diye onun üstüne tek kullanımlık serip değiştiririm dedim.Hanımlar kayınvalidemin yer minderi dediği şey şuymuş babynestdunyasi uyku Ve Oyun Minderi Pamuk KumaÅ Fiyatı, Yorumları - Trendyol alt açarken falan kolay oluyor dedi.
Oyun matı Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Ãift Taraflı Oyun Matı 150x200x1cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben de şunları kestirdim gözümeDüz çantalı babynest aldım ben, büyük geldi bana bu. Bir de oyun matı alacağım salonda tummy time vs yapsın diye onun üstüne tek kullanımlık serip değiştiririm dedim.
Benim de esim gitti hali gibi bisey aldi ama sevimli ustunde hayvanlar rakamlar , yazilar varOyun matı Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Ãift Taraflı Oyun Matı 150x200x1cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben de şunları kestirdim gözüme
Ben de bunu beğenmiştim, çok satan markaymış. İlk etapta lazım olur mu emin olamadım ama olur gibi, şu temel ihtiyaçları bitireyim de geçicem bunlara sjfkskdOyun matı Happy Twins Happy Animals Katlanabilir Ãift Taraflı Oyun Matı 150x200x1cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben de şunları kestirdim gözüme
Cok guzelmis softBen de bunu beğenmiştim, çok satan markaymış. İlk etapta lazım olur mu emin olamadım ama olur gibi, şu temel ihtiyaçları bitireyim de geçicem bunlara sjfkskd
Elfobaby Enjoy and Learn - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200 (Taşıma Çantalı)
Yüklüyor…
app.hb.biz