Gunduz icince dokunuyor mu ? Ben hep gunduz icerim . Vitamini gece icince uyku kaciriyor .Unuttuğumdan değil anam işte gece uyanırsam kusarım diye içemedim dün. Ondan önce nasılsa uyanıcam diye içmedim falan öyle denk geliyor hep ama içicem artık sözüm sözüdür
Ben cok severim elbise yazin ozellikle ama hicbirine giremiyorum sıkıyo , hm den 2 tane aldim farkli renk done done onlari giyiyorum manyak gibiBen de hiç giymem elbise ya asla alışık değilim eğreti duruyo sanki üstümdeama tişörtle hamişlik güzel durmuyo dmfjgk
Omegalı olan çok midemi bulandırıyor anam gece uyumadan içiyorum, eskaza gece uyanırsam o halde bile kusuyorumGunduz icince dokunuyor mu ? Ben hep gunduz icerim . Vitamini gece icince uyku kaciriyor .
Hm'e de gidilecek demek ki haftayaBen cok severim elbise yazin ozellikle ama hicbirine giremiyorum sıkıyo , hm den 2 tane aldim farkli renk done done onlari giyiyorum manyak gibilikri cunku karnim ne kadar buyuse de rahatsiz etmiyor.
Offf uzdu beni bu durum . Bende vardi bitane multi hunharca kusuyodum dedim doktora degistir bunu hocaOmegalı olan çok midemi bulandırıyor anam gece uyumadan içiyorum, eskaza gece uyanırsam o halde bile kusuyorum
Hm'e de gidilecek demek ki haftaya
Ben artık toplantılara uzanarak giriyorum. Arka plana zaten şirketin logosunun olduğu bi arka plan koyuyoruz nerde olduğum belli olmuyorDun tum gun isyerindeydim kuyruk sokumum feciydi eve geldim toplanti vardi 2 saat bi de bizimki teams den goruntulu, allahim sekil degistirmekten mahvoldum . Uzun sure oturamiyorum
Senin normal ya sen hep toplantidasin , ben allahtan ayda 1 falan giriyorumBen artık toplantılara uzanarak giriyorum. Arka plana zaten şirketin logosunun olduğu bi arka plan koyuyoruz nerde olduğum belli olmuyordün hareket halinde misin yani kucağında mı laptop, çok ses geliyor dedi şefim. Evet kucağımda uzanıyorum çünkü dedim. Millet kurumsallık yarıştıracak diye gece ağrıdan ağlıyorum ben yeto bıktım
Senin normal ya sen hep toplantidasin , ben allahtan ayda 1 falan giriyorum
Bu kadar büyüyecekler mi ya çok duygusalKizlar size gumruk oncesi son yurtdisi alisverislerimi gostereyimhepsini buyuk aldim bu arada sadece bi tanesi 3-6 ay mayista 10 tane flaan tulum almistim oyuzden tulum almak istemedim.
Aldiklarim genelde 6-9 bi tane 12-18 var buyuk gorundugune bakma yaniBu kadar büyüyecekler mi ya çok duygusal
Bazen tuvaletini fazla tutmak bile hemen ağrı yaptırıyor bence ya. Benim de sürekli ağrılar giriyor aynı şekilde idrardan şüpheleniyorum ama değil bence bu ağrılara alışmamız lazım sadeceBi sorum daha var günaydın herkesee.
Dün mesela alt karnıma ağrı giriyordu baskı vat gibiydi. Yine mi enfeksiyon diyorum ama cuma günü kültür verdim temizdi 1 hafta olmadı daha. Yarın bi sağlık ocağına idrar vereyim dedim ama şu an ağrım yok mesela. Bebek midir acaba bu? Çok korkuyorum enfeksiyondan zaten her ağrı enfeksiyon gibi geliyor
Ben de aldım bunlardan bir paket beyaz bir paket mavi bej karışımı küçücüklerBen de bunlardan aldim indirime girmis
Novibaby 5
Novibaby 5'li Bambu Yenidoğan Bebek Çorap I Snow White Beyaz Kız Erkek Bebek Çorabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün mutfaktaydım kasığıma ağrı girdi bir anda dedim ne oluyor geçer heralde ayakta kaldıkça daha çok arttı korktum baya hemen yattım sonra benim bebe tam o ağrıyan yerimden tepik atıyor anladım ki oraya baskı yapıyormuşBi sorum daha var günaydın herkesee.
Dün mesela alt karnıma ağrı giriyordu baskı vat gibiydi. Yine mi enfeksiyon diyorum ama cuma günü kültür verdim temizdi 1 hafta olmadı daha. Yarın bi sağlık ocağına idrar vereyim dedim ama şu an ağrım yok mesela. Bebek midir acaba bu? Çok korkuyorum enfeksiyondan zaten her ağrı enfeksiyon gibi geliyor
Göbüşüm en son böyle ne zaman oldu unuttum sanki hamile olmadan önce nasıldım57,5 kiloyla başladım 59 la devam ediyorum 20+4 üm okullar açılınca ne giyeceğimi düşünüyorum pantolon vs olarak elbiseler iyiydiEki Görüntüle 3469281
Teyzem yapmıştı birinde bol limon, zeytinyağı ve sarımsakla meze gibi o tadını bayağı yok ediyor ben sevmiştim. Ama kendim hiç yapmadım yapıcam inşallah :)Bende zorla yediğim yiyeceklerden her şeklini denedim yok yani sevilecek yanı yok bir tek muzla karıştırınca yenilebilir kıvama gelmişti onu da ilk 3 ayda yemeye çalışmıştım zorlamıştım şimdi alasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?