Yani evet oyle bir sey için lazım olur biberon. Süt sagıp Bebegi birine bırakıp bir kaç saat biryerlere gidildiğinde de gerekiyor dogru ya o nasıl aklıma gelmedi benimFazla fazla sagip dolaba atma olayi olmuyor mu? Benim hayalim 24 saatlik sagip hamilelik sonrasi bir bira icmekti ama tabi o kadar sut gelicek mi o da var
HarikasınEbebekte Philips avent emzikler 230'a düşmüş canımlar 2'lileri. Trendyolda falan daha pahalı. Bakmak isterseniz bilginize. Buharlı pişirici de 2449 TL geçen hb'deki ebebek satıcısında da öyleydi ama emzikle beraber almka isterseniz onu da söyliyim. Biberonlar da aynı şekilde indirimde
Bana babymall deme ya, detaylıya gittiğimiz doktorun yanındaydı baby mall. Daha gitmeden eşime dedim ki iyi geçerse azcık gezelim mi tamam dedi. Doktordan çıktık keyfimiz yerinde olunca bi yere gittik oturduk bişiler içti eşim derken kaldı orası, içimde kaldı valla dkfkfHarikasınyanlış hatırlamıyorsam İstanbul yolu a city yanındaki baby mall de daha ucuzdu avent emzikler. Haftaya o mağazaya bir daha gideceğim, isterseniz fiyatları paylaşırım
kız yok şey oluyormuş bebek bağlanma nesnesi haline getirip ağlamasını bastırıyomuş, ağlama ile stresini atamayınca sonrasında daha çok ağlamasına sebebiyet veriyormuş. “Bilinçli Bebek” kitabında anlatıyor bak, sen de önermiştin sanırım o kitabı.Emziği artık neredeyse tüm doktorlar öneriyor yav
Beni birşeyler ısırmış gibi böyle olmuş bacaklarım heryer çatlamış damarlarım mor mor ben ona onlar bana bakıyorEki Görüntüle 3466176
Bacaklarımda şöyle isilik gibi şeyler çıktı ya nedendir ki?
Tüylerimi yeni aldıydım üstüne de tayt giydim terledi de isilik mi oldum acepBeni birşeyler ısırmış gibi böyle olmuş bacaklarım heryer çatlamış damarlarım mor mor ben ona onlar bana bakıyorberbat haldeyim, senin ki de benimkine benzettim
Olabilir çünkü ben aşırı terlemişim üst üste baya su gibi oldum kıyafetim felan vücudum yapış yapış oldu hep sonra bacaklarım böyle olmuş başka yerleri de bariz ısırılmış hem ter hem ısırma olabilir isilik olabilirTüylerimi yeni aldıydım üstüne de tayt giydim terledi de isilik mi oldum acep
Ay isilik ya o zaman ikimizin de bence bu sıcakta öfOlabilir çünkü ben aşırı terlemişim üst üste baya su gibi oldum kıyafetim felan vücudum yapış yapış oldu hep sonra bacaklarım böyle olmuş başka yerleri de bariz ısırılmış hem ter hem ısırma olabilir isilik olabilir
Malesf ama çok kötü durmuyor senin ki çabuk geçer gibiAy isilik ya o zaman ikimizin de bence bu sıcakta öf
evet bundan olmuş olabilirTüylerimi yeni aldıydım üstüne de tayt giydim terledi de isilik mi oldum acep
Bende bunu alıp kullandımKızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Hangisini almıştın canım?Valla tek derdimiz bu olsun da bizim yatak çok yüksek ya sanki asla anne yanı olmuyor bu park yatak. Ben sürekli inemem yataktan şimdi bile inerken zorlanıyorum dikişli halimle nasıl incem yav
Park yatakta sorun yok ya bizim yatak yüksek, standart bi yatak 28 cm bizimki 38. Az önce yatağa çıkmak için zıpladım da oradan aklıma geldi yine canım sıkıldıHangisini almıştın canım?
Aglıcak bebe her türlü aglıyor ya emzik memzik hak getirekız yok şey oluyormuş bebek bağlanma nesnesi haline getirip ağlamasını bastırıyomuş, ağlama ile stresini atamayınca sonrasında daha çok ağlamasına sebebiyet veriyormuş. “Bilinçli Bebek” kitabında anlatıyor bak, sen de önermiştin sanırım o kitabı.
Tek bacakta mı vücutta varsa alerji gibi bir sey de olabilirEki Görüntüle 3466176
Bacaklarımda şöyle isilik gibi şeyler çıktı ya nedendir ki?
Bacağımın üstü canım sadece, tam tayt gelen yerler. Ondan tayttan olduğunu düşündüm bi incelicem sabah başka yerde var mı diyeTek bacakta mı vücutta varsa alerji gibi bir sey de olabilir
O zaman sıcak ve tahrişten olmuştur isilik gibi ama öyle kafaya takılcak gibi bir görüntü yok yaBacağımın üstü canım sadece, tam tayt gelen yerler. Ondan tayttan olduğunu düşündüm bi incelicem sabah başka yerde var mı diye