Benim de kızımdan kalan chicco ohlala baston puset var onu kullanacağım. O yüzden doona alayım dedim ilk 6 ay kullansam bana yeter. Ama dediğim model böyle değil. Yatabiliyor dolapta gördük biz de doona muadili henüz turkiye de satışı yok demiş satıcızaten muadil diye çok içime sinmemisti oralarda da yoksa klasik doonadan alayım ben de.
Bizimki ailede tek sarışın olmayan kişi ya, o anneye çekmiş geri kalan herkes dede tarafı kopyası sarışın mavi göz, şanslıyım o zaman abir de benim eşimin tarafı tek tip üretim gibi hepsi aynı.babasına benzemesi demek hepsine benzemesi demek. eşim azcık onlardan farklı olsa ona da razıydım :)))
2. cümlen beni mahvettiBenim de sürekli uyuşuyor. Bir arkadaşımın çocuğu 5 yaşında hala uyuşması devam ediyormuş. İnşallah doğumdan sonra biter kuzum
Aşısı tamsa sorun yok. Bana günde 50 kere suikast düzenliyo benim şerefsiz. Doktorum problem yok aşıları tamsa dediKızlar kedim korkup bi anda üstümden atladı böyle baya derin çizik oldu bebeğe bi olumsuz etkisi olmaz değil mi korktum
Valla bencilce ama boyle abuk bi gurur oluyor sanki cocuklar sana benzeyince aa annesi aynı sen falan diyolar mutlu oluyosun salak gibiAhahaha aldım kabul ettim 777 djfkdkdk
Hep söylüyorum huyu babasına tipi anasına çeksin diye, gayet objektifim benceValla bencilce ama boyle abuk bi gurur oluyor sanki cocuklar sana benzeyince aa annesi aynı sen falan diyolar mutlu oluyosun salak gibi
İyi o zamansa benimki de tam şerefsiz ağzında diş kalmadı yaşlılıktan ama hala yaramazlık peşindeAşısı tamsa sorun yok. Bana günde 50 kere suikast düzenliyo benim şerefsiz. Doktorum problem yok aşıları tamsa dedi
Hadi yaa olsun bu fiyatta iyi bence renkleri uygun bizim.icinAy bu benim ne zamandır listemde arada 199 tlye düşüyor haberiniz olsun
Benim de 31 mm özellikle sormuştum normal dedi,rapora da normal yazmış. İnternette 40-50 mm arası diyor ama bizimki de normal dedi doktorumBenim de 31 mm'miş bişi demedi ama burada 40-50leri okudum sanki ondan şeedemedim ama bişi olsa söylerdi galiba. Ay doktor normal dedikçe ben nefes verdim tutmuşum meğerse, en son ağladım bi ara adam da şok olmuşturinşallah senin de süper geçer çogzel bişi. Foti atim miiii
Yani kalite olarak bakmadım hiç ama tip olarak bu hoşuma gitmişti benimde Pazar Kapısı Baby Yeni DoÄan Seti - Bavul Organizer , Bakım Ve Alt Bakım Ãantası Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyolkızlar hastaneye giderken valizin içine koymalık valiz seti aldınız mı? güzel kaliteli bişey arıyorum ama bulamıyorum hep kalitesiz hurç takımı gibi duruyor.
Tekmelemiyor mu bebiş benimki hergün itinayla kendini hatırlatıyor sabahları özellikle tepik manyağı oluyorum o yüzden galiba kafam rahat hemde daha da büyüsün iyice şekillensin yüzünü göstersin diye düşünüyorumMuayene gunlerinin ayda bire düşmesi çok canımı sıkıyo. Özlüyorum böyle çocuğumu. 3 haftada birdi ne güzel yaa
Benim hiç 3 haftada 1 olmadı ya hep ayda 1'di, hiç ayda 1 gitmedim henüz ama olsunMuayene gunlerinin ayda bire düşmesi çok canımı sıkıyo. Özlüyorum böyle çocuğumu. 3 haftada birdi ne güzel yaa
Benim de tam tersi oldu galiba başlarda ayda birdi şimdi 3 haftada bir çağırmaya başladıMuayene gunlerinin ayda bire düşmesi çok canımı sıkıyo. Özlüyorum böyle çocuğumu. 3 haftada birdi ne güzel yaa
Benim oğlumda bana benziyor hatta dayısina da çok benzetirlerFjdkfjskfjskdjdkdkdk ilk erkek çocukları analarına benziyor, kızlar da babalarınainşallah benim kızım bana benzer ben babasından daha güzelim sjfkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?