Hak ver ver eşine inan çoook haklı
önceden de konusmustuk hatta sen benim eşime benzetmiştin düşünce tarz olarak kendini. eşim devlete gideceğim zaman karşı cıkmıstı kendini yoruyorsun bosuna tek bir doktor takip etmiş olsun onu bekleyelim gitme yorulma demişti. Bugun bizim doktordan cıkınca eşim dedi iyi ki gitmişsin çok iyi yapmışsın gitmekle
ben bir daha asla gelmem buraya. Özelde yetkin baska güvenilir doktor buluruz oraya gideriz. Dedim devletede gidebiliriz zaten doğum olursa orda olacak mecbur. Olsun biz yetkin baska bi doktora gideriz recep hocaya her ay görünürüz birşeyler yaparız dedi. O da bi doktora körü körüne bağlanmamak gerektiğini deneyimlemiş oldu maalesef. Bana gebe okulundaki ebede demişti buaraya ara ara gel muayane ol kan ver kaydın hep burda olsun. Dedim geliyorum gebeliğimin başında geldim kan verdim. Sonra 1 kerede muayane geldim uzun aralarla olsada geliyorum. Dedim iyi yapıyorsun dedi. Cünkü birşey olsa bizi sevk etseler ya da doktor sezeryan öneriyorum dediğinde ben devlete dönmek istesem kaydımın bilgilermin olmasının iyi olacagını düşindüğüm icin bende ara ara gitmeye çalışıyordum. Doguma yakın 30.haftalarda 1 kere daha giderim diye düşünüyordum. Ama anlasılan bundan sonra oraya gideceğim gibi duruyor inşallah bebişte sıkıntı yoksa gebeliğim devam ederse tabi
bizede yakın arabayla 5 dk sürüyor. Diğer gittiğimiz hastane 30-40 dk sürüyordu o da yollar acık olur ve eşim bi tıkta hızlı giderse. Böylesi daha kolay oldu aslında bizşm icin