aynen öyle canım… orda burda sürekli kendi reklamını yapar ama gerçekte olan sırf oğlundan geçinmeye çalışır.. ilk kez babane olacak ama işte neyseNeresinden baksak haklısın canım. Pinti ebeveyn ben de hiç sevmiyorum. Oğluna, torununa yapmayan mezara mı götürmeyi planlıyor acaba bu malı mülkü. Ellerinde olmaz hiçbir şey yapmazlar dediğin gibi ama varken esirgemek anlaşılır bir durum değil. Ayrıca evet hiçbirimiz çocuğun bakımını, ihtiyaçlarını başkalarından bir şeyler bekleyerek çıkmadık bu yola, elbette kendimiz de elimizden gelenin en iyisini yaparız yapıyoruz ama lafa gelince torunum var, şu kadar torunum var falan deyip icraata gelince bir hastane çıkışıyla sıyrılmaya çalışmak.. Kız ben iki hafta önce doğum yapan arkadaşın çocuğuna aldım 11 parça, isimli hastane çıkışı, onu zaten arkadaşlar halleder babaannelik bu değil cbbkdsd
En hayırlısı neyse o olsun sizin içinSen ilerde basına kakma o da üzülüyo elinde değil. Sen olanları düşünmeden sanki birşey olmamıs gibi kedi gibi git sırnaş her defasındaemin ol teması sanada bebegede cok iyi hissettirecek. onu da dahil etmeye calıs yani. O da yumuşar böyle böyle.
burda dua edenleri okudukca cok duygulanıyorum. Eşim izin aldı geldi sabah Bizde sabahtan beri hastanedeyiz. Eğitim araştırmaya gittik. Orda yaptırdıgımız testler bir dosyada toplanmıstı onu teslim aldık. Sonra bizim marketci burda oturan tüm profları tanıyor diye ona danıstık birine yonlendirdi eğitim arastırmada ona gittik, izinliymiş ama zaten o bakmıyormus bunlara uzun süredir. Tek bakan yasemin diye bi doktor. Durumumuzu anlattık çalışan gmrevli hocayı aradı özel olarak randevu istedi. Pazartesi randevuları dolu olmasına rahmen ücretli randevu aldık.4 te burda ol aksam 8 e dogru alabiliriz dedi. Tüm küçük ultrasyon gotografları ı tüm evrakları testleri toparla dediler.bizde şuan 2 hastanedeki evrakları toparladık. 1:30 da kardiyalogun ofisine gidicez onu bekliyoruz
@ozlemem @Orangegreysky
3bucukta cıktık. 1 saatten fazla sadece kalbini inceledi sadece. 8tane tanı koydu. Raporu yazdı. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Şehir hastanesine geldik o raporu bize getir demişlerdi. Kardiyoloji inceledi 8 tane tanıyı. Dua edelim diğer organlardaki durum ciddi olmasın. O zaman kesinlikle dogumu burda yapacaksın ve damar daralmasına başon takar stend takar ameliyata lır birşeyler yapar çözeriz durumu hallederim ben bu kısmı dedi ama baska hastanede dogum yok dedi. Perinatologu aradı. Sana gönderiyorum hastayı dedi. Gittim tekrardan inceledi(3.kez) bu sefer acık acık anlattı. 7 tane tanı koydu.
Bagırsakta parlaklık
Gözlerde lenste opaklık
3 damarı olması gerekiyormus 2 damarı varmıs 1 damar eksikmiş
Böbreklerde çift toplacı
Kalpte 8tane sıkıntı kapakcıkta bozukluk, kan kaçağı, minik delik, sağ kalpte büyüme dısardaki damarda daralma, 2-3 parlaklık vs
Ense kalınlıgı var sınırda dedi
Serebralde de arka kafasında birşeyler ama bakmayacagım artık dedi. Bu da gelişim geriliğine sebeb olabilir vs
amniyosentez yaptıracakmısın kararın ne dedi. Dedim 3 doktor multi anomali oldugundan yapmamı önerdi sizde dahil. Yaptıracagım. Önümüzdeki salıya randevu verdiler. 1 ay sınra donuclar cıkacak. Anomali cıkarsa sonlandırmak icin cam sukaraya yollayacagım konseye dedi. Anomali cıkmazsa yine konseye yollayacagım bu kadar anomali sonrası bebek yasamla bagdasır mı karar versinler dedi.
Sonradına sen karar verirsin dedi.
Amniyosentez icin form verdi düşün tekrar riskleri var dedi
Sonuclar genetik test oldugu için oarça parça cıkıyormus. Min 4 hafta. 5.6.haftada cıkacak sonuclar oluyormuskuzucum amniyosentez yaptır derim ben bakalım ne çıkacak. amniyosentez sonucu kaç günde çıkıyormuş bi' şey dediler mi?
Canım Bebek kaç haftalık?detaylı da mı öğrendin acaba fazla takip edemiyorumSen ilerde basına kakma o da üzülüyo elinde değil. Sen olanları düşünmeden sanki birşey olmamıs gibi kedi gibi git sırnaş her defasındaemin ol teması sanada bebegede cok iyi hissettirecek. onu da dahil etmeye calıs yani. O da yumuşar böyle böyle.
burda dua edenleri okudukca cok duygulanıyorum. Eşim izin aldı geldi sabah Bizde sabahtan beri hastanedeyiz. Eğitim araştırmaya gittik. Orda yaptırdıgımız testler bir dosyada toplanmıstı onu teslim aldık. Sonra bizim marketci burda oturan tüm profları tanıyor diye ona danıstık birine yonlendirdi eğitim arastırmada ona gittik, izinliymiş ama zaten o bakmıyormus bunlara uzun süredir. Tek bakan yasemin diye bi doktor. Durumumuzu anlattık çalışan gmrevli hocayı aradı özel olarak randevu istedi. Pazartesi randevuları dolu olmasına rahmen ücretli randevu aldık.4 te burda ol aksam 8 e dogru alabiliriz dedi. Tüm küçük ultrasyon gotografları ı tüm evrakları testleri toparla dediler.bizde şuan 2 hastanedeki evrakları toparladık. 1:30 da kardiyalogun ofisine gidicez onu bekliyoruz
@ozlemem @Orangegreysky
3bucukta cıktık. 1 saatten fazla sadece kalbini inceledi sadece. 8tane tanı koydu. Raporu yazdı. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Şehir hastanesine geldik o raporu bize getir demişlerdi. Kardiyoloji inceledi 8 tane tanıyı. Dua edelim diğer organlardaki durum ciddi olmasın. O zaman kesinlikle dogumu burda yapacaksın ve damar daralmasına başon takar stend takar ameliyata lır birşeyler yapar çözeriz durumu hallederim ben bu kısmı dedi ama baska hastanede dogum yok dedi. Perinatologu aradı. Sana gönderiyorum hastayı dedi. Gittim tekrardan inceledi(3.kez) bu sefer acık acık anlattı. 7 tane tanı koydu.
Bagırsakta parlaklık
Gözlerde lenste opaklık
Böbreklerde çift toplacı
Kalpte 8tane sıkıntı kapakcıkta bozukluk, kan kaçağı, minik delik, sağ kalpte büyüme dısardaki damarda daralma, 2-3 parlaklık vs
Serebralde de arka kafasında birşeyler ama bakmayacagım artık dedi. Bu da gelişim geriliğine sebeb olabilir vs
amniyosentez yaptıracakmısın kararın ne dedi. Dedim 3 doktor multi anomali oldugundan yapmamı önerdi sizde dahil. Yaptıracagım. Önümüzdeki salıya randevu verdiler. 1 ay sınra donuclar cıkacak. Anomali cıkarsa sonlandırmak icin cam sukaraya yollayacagım konseye dedi. Anomali cıkmazsa yine konseye yollayacagım bu kadar anomali sonrası bebek yasamla bagdasır mı karar versinler dedi.
sabretmekten başka çare yok gibi bebek ve senin için en hayırlısı en acısızı olsun inşallahSonuclar genetik test oldugu için oarça parça cıkıyormus. Min 4 hafta. 5.6.haftada cıkacak sonuclar oluyormus
gecmis olsun siz doktora ya da kadin dogum acile bir sorun bence ben daha once yasamadim birsey diyemeyecegim akinti olur da sumuksu kivamda olmaz normalde. belki usutmussunuzdur ya da enfeksiyon olusmusturKizlar slm yardiminiza ihtiyacim var (acikca yazdim icin kusura bakmayin oncelikle)ben az once lavaboya gittimde şefaf sumuksu bise geldi az degil avuc ici kadar biyle bise yasiyan karsilasan varmi normal mi belim ve karnim agriyor soyle bsieyde var benim bugun normal adrt tarihim yani ondan kaynaklana bilirmi bazilari adet dongulerinde her ay adrt olcakmissin gibi olur hamileykende diyordu ama bu sefaf akimtiyi hic yasamadim normalmi basina gelen varmi
Çok çok geçmiş olsun tekrardan tüm gün aklım sendeydi. İnşallah senin için eşin için bebek için en hayırlısıyla sonuçlanır amniyosentezSen ilerde basına kakma o da üzülüyo elinde değil. Sen olanları düşünmeden sanki birşey olmamıs gibi kedi gibi git sırnaş her defasındaemin ol teması sanada bebegede cok iyi hissettirecek. onu da dahil etmeye calıs yani. O da yumuşar böyle böyle.
@ozlemem @Orangegreysky
Bagırsakta parlaklık
Gözlerde lenste opaklık
Böbreklerde çift toplacı
Sana dua etmek istiyorum bu süreçte ama ederken hitap etmem için ismini yazabilir misin hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm Allah yardımcın olsun çok zor Bi durum umarım hayırlı Bi sonuç çıkar da sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSonuclar genetik test oldugu için oarça parça cıkıyormus. Min 4 hafta. 5.6.haftada cıkacak sonuclar oluyormus
Bugun muayne oldum hicbir sorun yok dedi idrar testi verdim bise cikmadi bugun yapildigecmis olsun siz doktora ya da kadin dogum acile bir sorun bence ben daha once yasamadim birsey diyemeyecegim akinti olur da sumuksu kivamda olmaz normalde. belki usutmussunuzdur ya da enfeksiyon olusmustur
Seda. Cok teşekkür ederim. herkesee ayrı ayrı teşekkür ederim tek tek yazamıyorum cok fazla yoruldum.Sana dua etmek istiyorum bu süreçte ama ederken hitap etmem için ismini yazabilir misin hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm Allah yardımcın olsun çok zor Bi durum umarım hayırlı Bi sonuç çıkar da sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Kizlar bilgisi olan yokmu cvpliycakKizlar slm yardiminiza ihtiyacim var (acikca yazdim icin kusura bakmayin oncelikle)ben az once lavaboya gittimde şefaf sumuksu bise geldi az degil avuc ici kadar biyle bise yasiyan karsilasan varmi normal mi belim ve karnim agriyor soyle bsieyde var benim bugun normal adrt tarihim yani ondan kaynaklana bilirmi bazilari adet dongulerinde her ay adrt olcakmissin gibi olur hamileykende diyordu ama bu sefaf akimtiyi hic yasamadim normalmi basina gelen varmi
Normal olup olmadığını biz bilemeyiz, doktorunuza sorsanız daha iyi olmaz mıKizlar bilgisi olan yokmu cvpliycak
Ya neden olur ki böyle arka arkaya. Cok geçmiş olsun . Bende de candida üremiş doktoruma attim fitil verdi. Yarin alıp kullanicamBenim de gecen ay üreme olmuştu e coli üremiş piyelıseptil başlattı bana doktor günde 4 defa bir de sonra bir daha baktırmadım. Ama bezdim yani simdiden hamileliğn basından beri her ay oluyorum nerdeyse idrar yolu enf bir care bulamadım resmen. Gebeliğin öncesinde de böyleydim son 3-4 senedir
Bende hiç yoğun akıntı olmadı Bi kere birşey geldi bende akıntının daha katı hali böyle değişikti katıydı top Bi şekil de düşmüştü hani doğuma yakın nişan gelir derler ya o tarz birşeydi çık korkmuştum sonra Bi daha olmadı Bi kere olmuştu şasırmıştım bence bazen vajina ağzında toplanıyor birden, dökülüyor ondan olabilir yine doktorunuz daha iyi bilir kanama, yoksa sorun yoktur zaten anlarsınız kendinizi ağrınız adet kaynaklı olabilir adet günlerinde oluyor öyleSordum ama cvp vermedi bekliyemedim belki burdaki arkadaslar dan yasiyan olmusdur bu durumu yada duyan oyuzden sormak isdedjm
Tesekur ederim cnm yoldayiz memlekete gidiyoruz eşim işinden dolayi doktoruma yazdim ama cvp vermedi bugunde yola cikmadan muayne oldum tahlil verdim bi sorun yokdu sukur ama petrolde lavabo ihtiyacim icin durunca geldi bende korkdum ikincikez gittimde gelmedi ama bilmiyorum ya birazda adetgunune bagladim kendimi rahatlatmak icin ama inslh sorun yokdur doktorda cvplasaydi biBende hiç yoğun akıntı olmadı Bi kere birşey geldi bende akıntının daha katı hali böyle değişikti katıydı top Bi şekil de düşmüştü hani doğuma yakın nişan gelir derler ya o tarz birşeydi çık korkmuştum sonra Bi daha olmadı Bi kere olmuştu şasırmıştım bence bazen vajina ağzında toplanıyor birden, dökülüyor ondan olabilir yine doktorunuz daha iyi bilir kanama, yoksa sorun yoktur zaten anlarsınız kendinizi ağrınız adet kaynaklı olabilir adet günlerinde oluyor öyle
Bazen benim de oluyor yoğun akintim uzayan beyaz ama avuç içini dolduracak kadar değil. Acaba tuvalete uzun süre sonra çıktın da akinti mi birikti bilemiyorum. Doktorum ne diyecek bakalım korkulacak biseu olduğunu sanmamKizlar bilgisi olan yokmu cvpliycak
En kötü enfeksiyon vardır korkmayın sanmıyorum birşey olduğunu kötü birşey olursa bence ilk iş vucüt kanama ile belirti verir akıntı dan anlayamayızT
Tesekur ederim cnm yoldayiz memlekete gidiyoruz eşim işinden dolayi doktoruma yazdim ama cvp vermedi bugunde yola cikmadan muayne oldum tahlil verdim bi sorun yokdu sukur ama petrolde lavabo ihtiyacim icin durunca geldi bende korkdum ikincikez gittimde gelmedi ama bilmiyorum ya birazda adetgunune bagladim kendimi rahatlatmak icin ama inslh sorun yokdur doktorda cvplasaydi bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?