- 21 Haziran 2022
- 711
- 835
- 34
Sen ilerde basına kakma o da üzülüyo elinde değil. Sen olanları düşünmeden sanki birşey olmamıs gibi kedi gibi git sırnaş her defasında emin ol teması sanada bebegede cok iyi hissettirecek. onu da dahil etmeye calıs yani. O da yumuşar böyle böyle.Doğru diyorsun kuzucum ben de eşin gibiyim sanırım ondan pek anlayamıyorum bu durumu. Şimdiye kadar 10 defa aldırmıştım yani. Bir doktor bana bu alınması gereken bir şey dediği zaman nedense o an sorgulamak gelmiyor aklıma, alınması gerekiyorsa alınsın diyorum. Burnum da öyle olmuştu mesela. Bir sürü şey saydı doktor ameliyat olman lazım dedi 10 gün içinde ameliyat oldum. İkinci bir doktor bakmak bile gelmedi aklma. Hatta iyi iş de çıkarmadı yeterince 2 senedir hiç koku almıyorum ve bir kez daha ameliyat olmak zorundayım şimdi dediklerine göre. Gebelik sonrası nasip olursa olurum bir ara diyorum. Hani bana deseler ki doğum yaptığın gün burnu da aradan çıkaralım hepsi beraber iyileşsin ay yok demem yani o derece gözüm kara kesiliyor böyle durumlarda :) Eşimin de tırnağı batsa çekmesinler kendi kendine düzelir belki :) Ona karşı daha sabırlı ve saygılı olmaya çalışacağım elimden geleni yapacağım. İnşallah sonra da ömür boyu başına kakmam bunları ki kendime hiç güvenmiyorum.
AdChoicesBizi boş ver ama ya bu daha böyle sürer gider birkaç hafta bizde. Asıl siz naptınız? Nasıl geçti dün gecen hep aklıma geldin vallahi, sabah vakti bir uyandım ezan okunuyor falan uyku hali aklımdan geçirdim seni inşallah yanılmıştır doktorlar da çileğin bebeğine hiçbir şey olmaz falan dedim içimden
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
burda dua edenleri okudukca cok duygulanıyorum. Eşim izin aldı geldi sabah Bizde sabahtan beri hastanedeyiz. Eğitim araştırmaya gittik. Orda yaptırdıgımız testler bir dosyada toplanmıstı onu teslim aldık. Sonra bizim marketci burda oturan tüm profları tanıyor diye ona danıstık birine yonlendirdi eğitim arastırmada ona gittik, izinliymiş ama zaten o bakmıyormus bunlara uzun süredir. Tek bakan yasemin diye bi doktor. Durumumuzu anlattık çalışan gmrevli hocayı aradı özel olarak randevu istedi. Pazartesi randevuları dolu olmasına rahmen ücretli randevu aldık.4 te burda ol aksam 8 e dogru alabiliriz dedi. Tüm küçük ultrasyon gotografları ı tüm evrakları testleri toparla dediler.bizde şuan 2 hastanedeki evrakları toparladık. 1:30 da kardiyalogun ofisine gidicez onu bekliyoruz
O ozlemem Orangegreyskycilekkokusu90 Haber var mı?
3bucukta cıktık. 1 saatten fazla sadece kalbini inceledi sadece. 8tane tanı koydu. Raporu yazdı. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi. Şehir hastanesine geldik o raporu bize getir demişlerdi. Kardiyoloji inceledi 8 tane tanıyı. Dua edelim diğer organlardaki durum ciddi olmasın. O zaman kesinlikle dogumu burda yapacaksın ve damar daralmasına başon takar stend takar ameliyata lır birşeyler yapar çözeriz durumu hallederim ben bu kısmı dedi ama baska hastanede dogum yok dedi. Perinatologu aradı. Sana gönderiyorum hastayı dedi. Gittim tekrardan inceledi(3.kez) bu sefer acık acık anlattı. 7 tane tanı koydu.
Bagırsakta parlaklık
Gözlerde lenste opaklık
3 damarı olması gerekiyormus 2 damarı varmıs 1 damar eksikmiş
Böbreklerde çift toplacı
Kalpte 8tane sıkıntı kapakcıkta bozukluk, kan kaçağı, minik delik, sağ kalpte büyüme dısardaki damarda daralma, 2-3 parlaklık vs
Ense kalınlıgı var sınırda dedi
Serebralde de arka kafasında birşeyler ama bakmayacagım artık dedi. Bu da gelişim geriliğine sebeb olabilir vs
amniyosentez yaptıracakmısın kararın ne dedi. Dedim 3 doktor multi anomali oldugundan yapmamı önerdi sizde dahil. Yaptıracagım. Önümüzdeki salıya randevu verdiler. 1 ay sınra donuclar cıkacak. Anomali cıkarsa sonlandırmak icin cam sukaraya yollayacagım konseye dedi. Anomali cıkmazsa yine konseye yollayacagım bu kadar anomali sonrası bebek yasamla bagdasır mı karar versinler dedi.
Sonradına sen karar verirsin dedi.
Amniyosentez icin form verdi düşün tekrar riskleri var dedi