- 10 Eylül 2020
- 1.479
- 1.265
kis icin benim tayt ve yumusak dokulu tayt gibi kot pantolonum var, artı bir de bir kaç elbisem ve hamilelik kulotlu coraplarım var inceden kalına, diger hamileligimden kalma hepsi. hepsi M beden ama hamile beli var. ben lastikli de giyineniyorum direk hamile beline uygun olmasi lazim yoksa sıkıyor belimi. yazı elbiseyle geçiriyorum su an 2 tane de sortum var biri hm kot sort digeri lcw penye sort onları giyiyorum ama su an daha cok evden calısıyorum ben eylul sonu gibi univler açılır daha sık gidersem de yine sonbaharlık elbiselerim var tayt ustu ince kazak giyerim oylr resmi bir ortamımız yok zaten.kasım ortası gibi de artık izne cıkmıs olucam. Kısın en zorlayan kısmı kocaman karnına uygun kıslık mont bulmak oluyor hiçbiri onden fermuarlanmıyor. sırf hamilelik için mont almak da cok masraflı. Ekim ayı için ince bir kabanım var ama kasım aralık naparım bilmem evden cıkmasam anca.
Bu arada normal dogum yapmadıkça gobek de eski haline hemen donmuyor hele sezaryanda şişkinlik kalıyor biraz. Aslında kış ayları için kesin mont lazım. Bir önceki hamileliğim pandemi yasaklarına denk gelmişti zaten sokağa cıkamamıstık ama şimdi mont lazım gobek kısmı geniş olan
Bu arada normal dogum yapmadıkça gobek de eski haline hemen donmuyor hele sezaryanda şişkinlik kalıyor biraz. Aslında kış ayları için kesin mont lazım. Bir önceki hamileliğim pandemi yasaklarına denk gelmişti zaten sokağa cıkamamıstık ama şimdi mont lazım gobek kısmı geniş olan