- 10 Eylül 2020
- 1.492
- 1.277
cok onemli aslinda destek bebeklik suresince anne babaya. teklif etmesi lazimmis aslinda. insan bunaliyor bu surecte nefes almak istiyor.benim de kv hic yardim etmez sag olsun ama esi cok yardimci tr ye gittigimiz zamanlar dinleniyorduk cocuk kucukken. annem de yazik evde yemek mi yapsin bebek mi baksin babam hic bir is yapmaz. yani bilmiyorum beklentiler bazen uzuyor insanlari maddi degil de bakim islerine yardimci olsalar diye bekliyorum ben yine de. bebeklik donemi 2 yasina kadar ozellikle yorucu bir surec cocuk uyumaz laf dinlemez hele de sakin degilse huylari. yok disi yok buyume ataklari yurumesi konusmasi derken ebevenyler perisan oluyor valla, bir elinden tutan ariyor insanBenim kuzenim ABD de yasiyo. Mayıs ayında doğum yaptı kaza ilen bı bebekti. 14 yaşında ikizlerri var yoksa. Ama mesela onun anlattığı ile söylüyorum bu tür eşyalar bı liste hazirlaniyo bu listede aile büyükleri daha büyük parçaları tanıdık arkadaşlar çevre falan da biraz daha bütçeye uygun şeyleri alıp anne baba herhangi bişey almıyor çocuklarına doğum yardımlaşmasi gibi bişey diye anlattı işte anne baba zaten ilerleyen zamanlarda daha çok masraf yapacak diye bu şekilde hediyeleşme tarzı bisey..biz liste hazırlıyoruz herkes o listede bütçesine uygun şeyi seçim bizim için alıyor diye anlattı.onlarin baby shower dedikleri şey de buymus...
Yani bizde elbette bı şekilde doğacak çocuğunuz icin biseyler alabilriz çok şükür de büyükler de anne baba üzerinden bu yükleri alsa doğumdan sonra bütün masraflar yine anne babanın olacak bezdi mamaydi başka ihtiyaclardi devam edecek bir durum sonuçta. O bakımdan düşünseler fena olmaz. Manevi destek hiç görmedim mesela ben çok yakında oturan görümcem faln vardı bı kaç saat çocuğu bırakıp arkadaşlarla ciikmak veya uyumak falan asla teklif olmadı. Manevi desteği gectigim için maddi de olsun bekliyor insan