- 12 Temmuz 2022
- 23.143
- 84.887
Bazı doktorlar bişi uzunluğuna (burada da konuşuldu da unuttum adını) vajinal baksa da genelde çoğu doktor tüm ultrasonu karından ilerletiyomuşDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı doktorlar bişi uzunluğuna (burada da konuşuldu da unuttum adını) vajinal baksa da genelde çoğu doktor tüm ultrasonu karından ilerletiyomuşDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
En son aldıkları arabayı değiştirince öyle yapmaya karar verdiler evet, şimdi uzakta kayınvalidem ama gelecek herhalde 1 aya falan, gider alırız dedi. Ben yine içimden ay pahalı mı olur ay bilmem ne mi olur diye düşünmekten hiçbişi alamıcam gibi ama olsunAslında bu kadar almaya heveslilerse deseler ya size geldikleri zaman kızım biz alıcaz ama hadi gel birlikte çıkalım ne lazımsa alalım sen seç onlar alsın en güzeli
Benim bildiğim karından bakılıyor canım
Ben hep vajinal bakılıyor sanıyorum. İyi sevindim karından olmasına. Çünkü ne zaman bana alttan bakılsa kanamam oluyordu. Sağolun kızlar ❤Bazı doktorlar bişi uzunluğuna (burada da konuşuldu da unuttum adını) vajinal baksa da genelde çoğu doktor tüm ultrasonu karından ilerletiyomuş
Hayır karından bakılıyor. Farklı bir durum olursa doktor gerekli görürse vajinal bakar diğer kontrollerdeki gibi.Detaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Onun yerine ibanimiza kendilerinin harcamayı düşündükleri parayı atsalar bütün iş çözülecekEn son aldıkları arabayı değiştirince öyle yapmaya karar verdiler evet, şimdi uzakta kayınvalidem ama gelecek herhalde 1 aya falan, gider alırız dedi. Ben yine içimden ay pahalı mı olur ay bilmem ne mi olur diye düşünmekten hiçbişi alamıcam gibi ama olsun
Hayır canım karından bakıyor yaklaşık 30 dakika sürüyor vajınal olması çok zorDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Hayır karından normal muayene gibiDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Dur kız bizi germe 45 dk 1 saat arasi dediler bana o şekil o kadar durulmazDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Sordum kız bilmiyorum nasıl bakılıyor karındamış hem ❤Dur kız bizi germe 45 dk 1 saat arasi dediler bana o şekil o kadar durulmaz
Düşünsene 30 dakika vajınal baktıgını kabus gibiSordum kız bilmiyorum nasıl bakılıyor karındamış hem ❤
Hahahaa yerim seni harca kiz harca . Aldiklari da yedek olsun .Ya benimkiler öyle değil anlattım burada da birkaç kere. Ama benim de ilk çocuğum, belki tek çocuğum, ben bi şeyler almak yapmak istiyorum. Bana diyo ki ölümü gör bi şey alırsan dkfkfkf yani bizimki küçük oğlan ailenin, o yüzden daha böyle el bebek büyümüş, benim de ailevi durumumu biliyolar başımda bi annem var o da hasta, o yüzden bize para harcatmak istemiyolar. Harcıııcaaaaammm yav
Yok kiz karindan bakiyo , allah korusun riskli bisey olursa belki alttan bakar. Rahim uzunluguna bile karindan bakiyo.Detaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Sen asıl bizim fiyaskoya gel, kayınvalide bi gün geldi 1 ay önce falan dedi ki aaa hadi kızım çıkın oda falan bakın çocuğa elinizi çabuk tutun biz alıcaz dedi tamam dedik biz de benim annem eşim ben çıktık yatak dolap takımlarına falan baktık yaşadığım yerde hep takımlar 30-40 bindi araştırdım gittim silivri de buldum sırf ucuz olsun diye onları zorlamamak adına 20 bine buldum sonra eşimle beğendik bi takımı satan kişi dedi ki indirim yarın bitiyor eşim de napsak falan derken benim annem dedi ki ben karttan çekeyim siz madem öyle babanlarla anlaşırsınız dedi bize bizde aldık o gün takımın fotoğraflarını çektik hevesli hevesli attık kayınvalidemlere bunlarda çıt yok sonra bi olay koptu nasıl olduysa hemen gitmişsiniz almışsınız oldu ben aceleciymişim oldu. Annem de dedi ki tamam boşverin ben ödiycem bebek odasını dedi öyle anacıgımın üstüne kaldı bebek odası nasıl bişey bu ben anlamadımEn son aldıkları arabayı değiştirince öyle yapmaya karar verdiler evet, şimdi uzakta kayınvalidem ama gelecek herhalde 1 aya falan, gider alırız dedi. Ben yine içimden ay pahalı mı olur ay bilmem ne mi olur diye düşünmekten hiçbişi alamıcam gibi ama olsun
Seninkiler accuk şeymiş ndmfkfSen asıl bizim fiyaskoya gel, kayınvalide bi gün geldi 1 ay önce falan dedi ki aaa hadi kızım çıkın oda falan bakın çocuğa elinizi çabuk tutun biz alıcaz dedi tamam dedik biz de benim annem eşim ben çıktık yatak dolap takımlarına falan baktık yaşadığım yerde hep takımlar 30-40 bindi araştırdım gittim silivri de buldum sırf ucuz olsun diye onları zorlamamak adına 20 bine buldum sonra eşimle beğendik bi takımı satan kişi dedi ki indirim yarın bitiyor eşim de napsak falan derken benim annem dedi ki ben karttan çekeyim siz madem öyle babanlarla anlaşırsınız dedi bize bizde aldık o gün takımın fotoğraflarını çektik hevesli hevesli attık kayınvalidemlere bunlarda çıt yok sonra bi olay koptu nasıl olduysa hemen gitmişsiniz almışsınız oldu ben aceleciymişim oldu. Annem de dedi ki tamam boşverin ben ödiycem bebek odasını dedi öyle anacıgımın üstüne kaldı bebek odası nasıl bişey bu ben anlamadım
Bende o düşüncedeyim hani minnet borcu olmasın gibi ama toplum içindeki saçma cimrlikleri ince düşünceli olmayışları bazen sinir bozucu geliyor. Yoksa kimseye gerek yok tabiiAy yok hic dertlenmiyorum valla. Karismasinlar yeter bana hic problem degil. Kimsenin ustumde hak sahibi olmasini istemem. Iyi insanlar kotu degil ama kendilerine yetebiliyorken bile yardim isteyip senin yardima ihtiyacinda agzinin kenariyla biseler yollayalim diyince hosuma gitmiyo.
yok yavrum karından bakılıyor vajinal bakmak tehlikeliDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?
Anaaa kız ne yaşamışsınız siz öyle. Tövbe estafurullah. 20 bin de bedava walla. Ben sadece dolabı 23bine aldım.. Öpüp başlarına koyacaklarına, hale bak.Sen asıl bizim fiyaskoya gel, kayınvalide bi gün geldi 1 ay önce falan dedi ki aaa hadi kızım çıkın oda falan bakın çocuğa elinizi çabuk tutun biz alıcaz dedi tamam dedik biz de benim annem eşim ben çıktık yatak dolap takımlarına falan baktık yaşadığım yerde hep takımlar 30-40 bindi araştırdım gittim silivri de buldum sırf ucuz olsun diye onları zorlamamak adına 20 bine buldum sonra eşimle beğendik bi takımı satan kişi dedi ki indirim yarın bitiyor eşim de napsak falan derken benim annem dedi ki ben karttan çekeyim siz madem öyle babanlarla anlaşırsınız dedi bize bizde aldık o gün takımın fotoğraflarını çektik hevesli hevesli attık kayınvalidemlere bunlarda çıt yok sonra bi olay koptu nasıl olduysa hemen gitmişsiniz almışsınız oldu ben aceleciymişim oldu. Annem de dedi ki tamam boşverin ben ödiycem bebek odasını dedi öyle anacıgımın üstüne kaldı bebek odası nasıl bişey bu ben anlamadım
Valla şaka gibi elalem duysa ayıplar ama ben gene bişey demedim annem sağolsun olsun ben öderim dedi ilerde çocuma anlatıcam bu olanlarıAnaaa kız ne yaşamışsınız siz öyle. Tövbe estafurullah. 20 bin de bedava walla. Ben sadece dolabı 23bine aldım.. Öpüp başlarına koyacaklarına, hale bak.
ekonomi cok daha iyi evet ama satin alma kulturu tr deki kadar yok daha cok 2. el pazarlari yaygin aslinda cok fazla tuketim kulturu gelismemis.. abdyi bilemem belki tersidir ama bati ab ulkesi icin konusuyorum.Zaten kimse sevgisini saygısını verdiklerine göre belirlemiyor. Yurtdışında ekonomi Türkiye’ye göre çok daha iyi ve annelerin izni çok daha fazla, sosyal devlet diye bir kavram var çünkü. Kimsenin bir beklentisi yok ama bu kadar söylüyorlar bari bir şey yapsalar demek isteniyor aslında genel olarak. Yoksa bakamayacak olan bir zahmet üremesin zaten :)
Karından bakıldıDetaylı ultrason vajinal bakılıyor değil mi gızlar?