- 22 Eylül 2022
- 1.365
- 1.218
- 25
Sende bebişte hep iyi olun inşallah. Bende kendimde değil ama sevdiklerm konusunda böyleyim. Bi ara babamın göbeği çıktı baya sürekli ishal oluyodu falan o zamanlr ben 19 yaşındaydım. Kolonoskopi endoskopi günü verildi o sürede ben her gün araştırdım ya kanser çıkarsa diye işten çıkıp aileme bakmam lazım diye planlar yaptım. İnternetten kanser otu diye bir şey buldum siparş ettim babama her gün yapıp içirdim varsa da geçsin diye. Çok şükür bir şey çıkmadı hiç gayet normaldi her şey. Her insanda böyle şeyler olabiliyor aslında evet. outoffit bende eşime yüzeysel anlattım mesela tatl konusunda sürtüştüğünüzü o da adam haklı nasıl tatil düşünsün dedi. Sende çok bunaldın hamilesin ilgiye ihtiyacın var sürekli hastalık araştıran biri gerçekten zor bende olsam yıpranırdım ama düşününce de insanın elinde olamayabiliyor. Meme mesela biz kadınlarda da örneğin boşa alınacak olsa insan onda da istemez ya boşaysa diye bir yandan da kötü çıkma ihtimali var. Biraz düşününce eşini de anlamaya başlıyor insan. Senin kafamız dağılsın tatil yapalım düşüncene de kesinlikle hak veriyorum ben iyi de gelebilirdi ama o demek ki kafası rahatlayınca iyi hissedecek. İnşallah güzelce sonuçlanır şu iş içiniz rahatlar sonra çok güzel günlerniz olurBenim şiddetli ağrım olmuştu apandisin patlıyor alacagız acil ameliyata gireceksin dediklerinde bende kabul etmemiştim. Hastaneden cıkıs formlarını imzaladım patlwrsa ölürsün zehirlenirsin dediler ve baska hastaneye gittim bende arkadaslarımı aradım hızlıda olmalıydım baska bi hastaneye yatısımı yaptılar ve arastırmaya basladılar. 4gün sonra apandis olmadıgı midemde sıvı biriktiğini vs ilaçla düzelecek birşey oldugunu soylediler. Apandisin olup olmaması önemli işlevi yok yaşamını etkilemez dediler ama ben apandisimin bosu bosuna alınmasını istemedim. Sonucta bu kesiyle hemen alınacak kolay bi işlem. Ama insan öyle düşünmüyor bosu bosuna neden aldırayım diyorsun. Sağlıgı önemseyen insanlarda biraz oyle oluyor maalesef. Ben eşini o yüzden anlayabiliyorum. Eşim olsa uğaşmaz aldırırdı. Zaten önemli değilmiş derdi. Ama ben önemsiz seyin bile baska seyleri etkileyebileceğini düşünüyorum vucudun bi dengesi oldugu icin. Bence eşinde aynı mantalitede. 2 hafta uzarsada anlayıs göster evet sende cok yıpranıyorsun hic hic kolay değil. Hamile olmasan bile bu süreç cok yıpratıcı. İnsan basit seyde bile cok farklı kaygılar giriyor.
Eşimde dün aglıyor mesela kayıgısı gebelik sonlanırsa sonlanırken ya sana birşey olursa ben naparım diye. Varsın hic cocugumuz olmasın ama sen ol diyor o da. Yani konu nerden nereye geliyor basit seylerde bile onu demek istiyorum.
Eşinde farklı bir ruh hali içinde. Sadece gebe oldugun icin sana acılamıyor herşeyi içinde yaşıyor.