Güzel haberler alacağınız bir gün olsun. Bende sabah bol bol dua ettim sana7 de uyandım. İstemeden yaşlar gözümden süzülüyor. üzülmemekte elimde değil aglayıp duruyorum sürekli. Dünden beri helak oldum. Bize önerdikleri prof dün ofiste yokmus bugunde sadece 2 saat ugrayacak 1:30 da randevu aldılar. Kendi doktoruma detaylıya gitmek istiyorum ama önce bu 3 doktor arasındaki sirkülasyonu çözeyim derken bugun gün bitecek benim kendi doktorumla görüşmem yarına kalacak muhtemelen nasıl dayanacagım yarına kadar bilmiyorum
Dün doktor genetik testlerde yapılacak dediğinde bizim zaten genetik testlerimiz var yapılan dedik. Onları toparlayın bu doktora gitmişken gösterin dedi. Simdi eşim işyerine gidip izin aldı eve dönüyor. Sabahtan bu evrakları toparlayacagız 1 bucuga kadar. Perinatalog keske yanlıs görmüş yanılmıs olsa diyorum kardiyolog aort daralması ve kalbinde sıvı birikmesi var dedi. Kk de arastırdım ama hic iyi seyler okumadım yine. Doktorun soylediği gibi dogduktan kısa bi süre sonra yasamını kaybedebilir gibi yasanmıs deneyimleri okudum. İyi birşeyler duymaya ihtiyacım var. gideceğimiz doktoru dün arstırdım alanında cok iyi , eşim dedi alanında zirveye gelmiş daha üstü yok bunun dedi. arkadaslarım ve eşim bu gideceğim doktor için son noktayı bu doktor koyacak diyor ama ben sanki o doktordanda iyi seyler duymayacak gibi hissediyorum. Napacagım bilmiyorum. Bir an önce kendi doktoruma gitmek istiyorum
Dua eden yanımda olan herkese cok tesekkur ederim. Bi mucize olsun istiyorum doktor yanılmıs olsun istiyorum