- 1 Ocak 2025
- 74
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.461
Allah razı olsun ablacım seninde İnşallahEderim canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun ablacım seninde İnşallahEderim canım Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah
Öyle düşünme sen evli bir bireysin ve kocanla bağımsız bir hayatınız var unutma!! Aynı evi paylaşmanız aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Al eşini çık dışarıÖyle tabiki ablacım ama işte pek mümkün olmuyor maalesef. Bi yarın gideyim dr a bakalım ne olacak. Sanırım o gezip eğlenme kısmını evimi ayırabildiğim zaman yapabilirim
Sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum ben de..M minma1215 en iyi sabah uyanınca yap
Evanora aynadan baktım yine üsten aşağı gelen damar vardı şimdide yanlamasına yeşil damar çıkmış koca artı olmış bide elleyince acıyor ama aklıma şu geldi önceden elleyip bakmıyordum belki ondanmı anlamıyorum geçen kimyasalda test çıkınca ağrıyordu elleyince adet olunca yavaş yavaş geçti o ağrı
Abla işte biz öyle düşünsek de onlar öyle düşünmüyor hastaneye bile gitsek kaynanam bende geleyim mi diyor. 5 aydır hiç eşimle yalnız bir yere gitmedik yalnız evde kalmadık. Sadece aileme el öpmeye giderken eşimle yalnız gittim . Surat asıyorlar konuşmuyorlar. Amaann neyse seni de dertlerimle boğmayım konu nerden nereye geldiÖyle düşünme sen evli bir bireysin ve kocanla bağımsız bir hayatınız var unutma!! Aynı evi paylaşmanız aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Al eşini çık dışarı
İnşallah canım makatta batma olurmuki gebelikte?Kasık ağrısını duydumda bunu hiç duymadım. Bat 16sı test içinde daha erken.Olabilirsin canim belirtiler gebelik belirtilerine benziyor. Zaten koyu cift cizgiden sonra cizgi silindiginde catlama oluyor o günkü iliski daha da önemli. Bat ne zaman canım? Kendine hamileymis gibi davran dikkat et
Canım kac gunun kaldı? Damarlanma olan da var cok heyecanlandım ben de şimdi senin adına gerçektenM minma1215 en iyi sabah uyanınca yap
Evanora aynadan baktım yine üsten aşağı gelen damar vardı şimdide yanlamasına yeşil damar çıkmış koca artı olmış bide elleyince acıyor ama aklıma şu geldi önceden elleyip bakmıyordum belki ondanmı anlamıyorum geçen kimyasalda test çıkınca ağrıyordu elleyince adet olunca yavaş yavaş geçti o ağrı
Beni günceller misin sat 26 Aralık bat 23ocak
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları dilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @sevgi232 16 Kasım 17 Aralık @dehrizz2 20 Kasım 18 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @ftkz 26 Kasım 22 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @soGuk nevale 22 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık O Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @fufucum 4 Aralık 30 Aralık @meridalucky 18 Kasım 8 Ocak E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @beyazmanolya66 3 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @kelebek922 30 Kasım 31 Aralık @Altin92 2 Aralık 31 Aralık @aydakubra 28 Kasım 1 Ocak @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @Eneaciz 19 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak M malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ahsennayaz 6 Aralık 4 Ocak @ltfye63 7 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @Daydi 17 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak @irem142 18 Aralık 16 Ocak @Selma3533 21 Aralık 17 Ocak @hlvsr 22 Aralık 19 Ocak @Mevsimm34 16 Aralık 20 Ocak @sea9 26 Aralık 22 Ocak @uuullku 24 Aralık 23 Ocak @MaviRuya7 24 Aralık 24 Ocak @sla44 25 Aralık 24 Ocak @Freyja93 27 Aralık 28 Ocak
Canım kac gunun kaldı? Damarlanma olan da var cok heyecanlandım ben de şimdi senin adına gerçektenM minma1215 en iyi sabah uyanınca yap
Kız beraber mi yaşıyorsunuz Allah yardım etsin 15 gün oldu kaynanam bende kayınpedermle... 2 gundur hele ya sabır cekiyorum bazı durumlarda .. yıllardır hıc aynı evde yazamadım evımzden uzaktayz suan mecbur geldıler 1aylkk. Bianonce ayrıyuvanızı kurun inşallajAbla işte biz öyle düşünsek de onlar öyle düşünmüyor hastaneye bile gitsek kaynanam bende geleyim mi diyor. 5 aydır hiç eşimle yalnız bir yere gitmedik yalnız evde kalmadık. Sadece aileme el öpmeye giderken eşimle yalnız gittim . Surat asıyorlar konuşmuyorlar. Amaann neyse seni de dertlerimle boğmayım konu nerden nereye geldi
Evet canım beraberiz. Gerçekten çok zor ya. Öncesinde seviyorsun diye herşeye katlanabilirsin sanıyorsun ama asla öyle olmuyormuş. 5 ayda kaç defa pişman olduğum evlendiğime. Çocukluk aşkım kocam beraber büyüdük yeni kavuştuk 5 aydır evliyim geldiğim noktaya bak. Her açıdan sıkıntı. Gebelikten şüpheleniyorum o kadar ağrım sızım oluyor Ama uzanıp dinlenemiyorsun çünkü gebe misin değil misin bilmiyorsun uyuyana kadar iş güç halaaa surat halaa suraattKız beraber mi yaşıyorsunuz Allah yardım etsin 15 gün oldu kaynanam bende kayınpedermle... 2 gundur hele ya sabır cekiyorum bazı durumlarda .. yıllardır hıc aynı evde yazamadım evımzden uzaktayz suan mecbur geldıler 1aylkk. Bianonce ayrıyuvanızı kurun inşallaj
Ah canım bizim aile apartmanı o halde ble zorlandım yalan diyemem sana uzakta 2.yılımız eşim atandı dye uzaktayız ama 1.5 yıl sonra yne dönecegım kendi evıme. aıle apartmanına. Kaçarım yok Allah'tan hane ayrı ama ayrıyken bile zor. Rabbim bı anomce ayrı cıkamyı nasıp etsin malesef aşkın gözü kör anlıyorum seni. Yaşamadan da bilemiyor ınsan bazı seylerı. Olgunlasmak böyle birsey. Ama ınankı kendinden ödün verdıkce dha cok ıstenır hersey bazı seylerı yapma ona alıssınlar baştann.. kendını sev ezdırme. Kocana annesini asla sıkayet etme asla. Çünkü bısure sonra bu kocanda ters teper. Kaynnalar cok guzel rol yapablyor malesef herseyı dolaylı yoldan anlat konuş erkekleri avuca almak cok kolay malesef taktik lazım cogu zmanEvet canım beraberiz. Gerçekten çok zor ya. Öncesinde seviyorsun diye herşeye katlanabilirsin sanıyorsun ama asla öyle olmuyormuş. 5 ayda kaç defa pişman olduğum evlendiğime. Çocukluk aşkım kocam beraber büyüdük yeni kavuştuk 5 aydır evliyim geldiğim noktaya bak. Her açıdan sıkıntı. Gebelikten şüpheleniyorum o kadar ağrım sızım oluyor Ama uzanıp dinlenemiyorsun çünkü gebe misin değil misin bilmiyorsun uyuyana kadar iş güç halaaa surat halaa suraatt
Allah razı olsun Rabbim sanada yardım etsin canım ne diyim öyle valla. Annesi eşim evde değilken suratıma bakmıyor doğru düzgün konuşmuyor eşim gelince çok farklı ya gel şunu ye bunu ye şöyle yapalım mı bilmem ne bende buna sinir oluyorum gerçekten çok güzel rol yapıyor. Nasıl davranacağımı ne yapacağını bilemiyor İnsan. Kaynım daha askere gidecek gelecek sonra ne zaman evlenirse anca evimi ayırabilirim o zamana kadar da ben nasıl dayanırım bilemiyorum valla canım aileme de bişey diyemiyorum üzülmesinler diye. Benim tercihimdi ben istedimAh canım bizim aile apartmanı o halde ble zorlandım yalan diyemem sana uzakta 2.yılımız eşim atandı dye uzaktayız ama 1.5 yıl sonra yne dönecegım kendi evıme. aıle apartmanına. Kaçarım yok Allah'tan hane ayrı ama ayrıyken bile zor. Rabbim bı anomce ayrı cıkamyı nasıp etsin malesef aşkın gözü kör anlıyorum seni. Yaşamadan da bilemiyor ınsan bazı seylerı. Olgunlasmak böyle birsey. Ama ınankı kendinden ödün verdıkce dha cok ıstenır hersey bazı seylerı yapma ona alıssınlar baştann.. kendını sev ezdırme. Kocana annesini asla sıkayet etme asla. Çünkü bısure sonra bu kocanda ters teper. Kaynnalar cok guzel rol yapablyor malesef herseyı dolaylı yoldan anlat konuş erkekleri avuca almak cok kolay malesef taktik lazım cogu zman
Canım o zaman bu tutumunu kayınvalidene Sor kendi yaptığı Ne kadar ayıp. Dediğim gibi kendini ezdirme gerçekten ezdirme O öyle yapıyorsa sen de umursama. Oğlunu kıskanıyordur gözünün önünde olunca muhtemelen zaten hepsi oğlunu kıskandığı için carlıyorlar sorun çıkarıyorlar halbuki ne var mis gibi oğlum mutlu olsun. Saygını bozma ama sınırında bilsin istediğin saatte uyan istediğin zaman yemeğini ye istediğin zaman yat yorgunum ben de ya kötüyüm ben de mecbur yapsın seni kusura bakma da yani kullanmaya çalışmasın kullandırtma sakın eli ayağı tutuyorsa asıl o yapması lazım yemekleri falanAllah razı olsun Rabbim sanada yardım etsin canım ne diyim öyle valla. Annesi eşim evde değilken suratıma bakmıyor doğru düzgün konuşmuyor eşim gelince çok farklı ya gel şunu ye bunu ye şöyle yapalım mı bilmem ne bende buna sinir oluyorum gerçekten çok güzel rol yapıyor. Nasıl davranacağımı ne yapacağını bilemiyor İnsan. Kaynım daha askere gidecek gelecek sonra ne zaman evlenirse anca evimi ayırabilirim o zamana kadar da ben nasıl dayanırım bilemiyorum valla canım aileme de bişey diyemiyorum üzülmesinler diye. Benim tercihimdi ben istedim
21 ne sıra aldım o zaman Allah nasip ederse 7 haftalık oluyor o zaman gözükür diye düşünüyorum. Bu süreçte sağlık ocağında ölçtüreceğim1000-3000 arası diyolar kese için ama ben oğlumda 1100 de vajinal ultrasonda çok küçük bi kese görmüştüm
Canım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsinYok kuzum ben laboquıck aldım 10lu. Bir de evde erken gebelik testi var awox 3 tane çarşamba günü bakarım muhtemelen . Aslında sivilce ilacı kullandığım için erken bakacaktım ama eşim onu sürdürtmüyor madem aldım testleri Ben de bakayım diyorum. Hiçbir şekilde belirti yok diyorum ya artık benim için Ama az önce bildiğim yeşile dönük akıntı geldi ama asla idrar yolu enfeksiyonum yok yani ne yanma ne acıma ne ağrı
Valla söyledik canım muhtemelen de söyleyecekler valla bende trendüte düştük ama iş işten geçti inşallah sorunsuz devam ederCanim bence ailelerinize soyleyin kimse ile paylasmasinlar hemen. Kendi içinizde kalsin. Elbette Allah bilir ne olacagini ama olsun söylemeyin cok kimseye. Herkes senin baktigin gibi bakmiyor bazi insanlarin kalbi gözü fesat.
Biz 12.haftaya kadar tutmustuk icimizde , ailelere soylemistik 8 haftalik falanken. Elalem iste 12.haftada duydu. Simdiki aklim olsa karnim büyüyüp hamile oldugum belli olana kadar saklardim. İnşallah Allahım yeniden nasip ederse bekleyecegim karnim büyüyene kadar.
Canım senin belirtilerin nelerdi?eşim çok heyecanlıydı söylemek istedi onun ailesi benim aileme bi de yakın arkadaşıma söyledik . Muhtemelen. Bu söylediklerimiz de başkalarına söyler . Artık nasibimizde ne varsa o
Valla yapmadım abla 5 ayda o kadar çok şeye sustum ki ama gerçekten haklısın oğlunu kıskanıyor benden ve ben çok şaşırıyorum böyle şeylere. Genç ya kaynanam 50 falan 52 yoktur yani. Görümcem de var nişanlı ve bir tane bardak kaldırmıyor. Evlilik böyle bişey mi diyorum ben çok farklı hayal etmiştim. Ailemden uzaktayım yalnızım aile olurlar belki severler beni diye diye kendimi ezdirdim burdan nasıl toparlarım bilmiyorum. Eşimle çok farklı konudan ters düşüyorlar bemimle de konuşmuyor surat asıyorlar sanki ben dolduruyorum kocamı. Anlam veremiyorum hiç birineCanım o zaman bu tutumunu kayınvalidene Sor kendi yaptığı Ne kadar ayıp. Dediğim gibi kendini ezdirme gerçekten ezdirme O öyle yapıyorsa sen de umursama. Oğlunu kıskanıyordur gözünün önünde olunca muhtemelen zaten hepsi oğlunu kıskandığı için carlıyorlar sorun çıkarıyorlar halbuki ne var mis gibi oğlum mutlu olsun. Saygını bozma ama sınırında bilsin istediğin saatte uyan istediğin zaman yemeğini ye istediğin zaman yat yorgunum ben de ya kötüyüm ben de mecbur yapsın seni kusura bakma da yani kullanmaya çalışmasın kullandırtma sakın eli ayağı tutuyorsa asıl o yapması lazım yemekleri falan