• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Öyle tabiki ablacım ama işte pek mümkün olmuyor maalesef. Bi yarın gideyim dr a bakalım ne olacak. Sanırım o gezip eğlenme kısmını evimi ayırabildiğim zaman yapabilirim 😂
Öyle düşünme sen evli bir bireysin ve kocanla bağımsız bir hayatınız var unutma!! Aynı evi paylaşmanız aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Al eşini çık dışarı 🙂

M minma1215 en iyi sabah uyanınca yap
Evanora Evanora aynadan baktım yine üsten aşağı gelen damar vardı şimdide yanlamasına yeşil damar çıkmış koca artı olmış🤣🤣 bide elleyince acıyor ama aklıma şu geldi önceden elleyip bakmıyordum belki ondanmı anlamıyorum geçen kimyasalda test çıkınca ağrıyordu elleyince adet olunca yavaş yavaş geçti o ağrı
Sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum ben de..
Senin bat ne zaman?

Öyle düşünme sen evli bir bireysin ve kocanla bağımsız bir hayatınız var unutma!! Aynı evi paylaşmanız aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Al eşini çık dışarı 🙂
Abla işte biz öyle düşünsek de onlar öyle düşünmüyor hastaneye bile gitsek kaynanam bende geleyim mi diyor. 5 aydır hiç eşimle yalnız bir yere gitmedik yalnız evde kalmadık. Sadece aileme el öpmeye giderken eşimle yalnız gittim . Surat asıyorlar konuşmuyorlar. Amaann neyse seni de dertlerimle boğmayım konu nerden nereye geldi 😂😂

Olabilirsin canim belirtiler gebelik belirtilerine benziyor. Zaten koyu cift cizgiden sonra cizgi silindiginde catlama oluyor o günkü iliski daha da önemli. Bat ne zaman canım? Kendine hamileymis gibi davran dikkat et 🙏😊
İnşallah canım 🙏😍 makatta batma olurmuki gebelikte?Kasık ağrısını duydumda bunu hiç duymadım. Bat 16sı test içinde daha erken.

Evanora Evanora aynadan baktım yine üsten aşağı gelen damar vardı şimdide yanlamasına yeşil damar çıkmış koca artı olmış🤣🤣 bide elleyince acıyor ama aklıma şu geldi önceden elleyip bakmıyordum belki ondanmı anlamıyorum geçen kimyasalda test çıkınca ağrıyordu elleyince adet olunca yavaş yavaş geçti o ağrı
Canım kac gunun kaldı? Damarlanma olan da var cok heyecanlandım ben de şimdi senin adına gerçekten 🙈

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
@Turunc chemist2 Kasım3 Aralık➕
@dlaraoz8 Kasım6 Aralık➕
@slaslasla7 Kasım7 Aralık➕
@wKubra10 Kasım8 Aralık➕
@..AhSeN..14 Kasım9 Aralık➕
@incim19 Kasım11 Aralık
@gullinhan13 Kasım11 Aralık➕
@okyanusunkalbi3413 Kasım15 Aralık➕
@zeyyy12317 Kasım15 Aralık➕
@burciby16 Kasım16 Aralık➕
@sevgi23216 Kasım17 Aralık
@dehrizz220 Kasım18 Aralık
@Rabiacaa29 Kasım20 Aralık➕
@gixmooo1027 Kasım22 Aralık➕
@ftkz26 Kasım22 Aralık
@cerenaylcn16 Kasım24 Aralık
@Bahar esinti26 Kasım24 Aralık
@soGuk nevale22 Kasım25 Aralık
@kadirbey1927 Kasım25 Aralık➕
@Middleton27 Kasım25 Aralık
@deniz10100026 Kasım26 Aralık
@gokce111129 Kasım27Aralık
@Mauvee28 Kasım28 Aralık
@dicle129 Kasım28 Aralık
@keug029 Kasım28 Aralık
@Sweetbird28 Kasım27 Aralık
@topraktonlari4 Aralık28 Aralık➕
@Pamlok1 Aralık29 Aralık
@Dides01 Aralık29 Aralık
O Ozerrrr 1 Aralık29 Aralık
@prensesannesii2 Aralık30 Aralık
@fufucum4 Aralık30 Aralık
@meridalucky18 Kasım8 Ocak
E eva0108 4 Aralık31 Aralık
@beyazmanolya663 Aralık31 Aralık
@Lioo29 Kasım31 Aralık
@kelebek92230 Kasım31 Aralık
@Altin922 Aralık31 Aralık
@aydakubra28 Kasım1 Ocak
@Layylaylomm4 Aralık1 Ocak
@Eneaciz19 Aralık1 Ocak
@freewoman12 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
M malika001 5 Aralık2 Ocak
@senon30 Kasım3 Ocak
@rozatulip2 Aralık3 Ocak
@madamma3 Aralık3 Ocak
@sutlac74 Aralık4 Ocak
@ahsennayaz6 Aralık4 Ocak
@ltfye637 Aralık4 Ocak
@ozgeanne3 Aralık5 Ocak
@Sunsun93 Aralık5 Ocak
@derindenizmavisi5 Aralık5 Ocak
@Mystika8 Aralık5 Ocak
@cetty8 Aralık5 Ocak
@balimss9 Aralık5 Ocak
@loveinnovember13 Ocak5 Ocak
@mmatmazellll6 Aralık6 Ocak
@pinkflowers19 Aralık6 Ocak
@makaleyaz14 Aralık6 Ocak
@Tmd20207 Aralık7 Ocak
@LunaLovegoodd6 Aralık7 Ocak
@aycnnderin9 Aralık8 Ocak
@Meowster5 Aralık9 Ocak
@cicek404010 Aralık9 Ocak
@papatyamm1313 Aralık10 Ocak
@Daydi17 Aralık10 Ocak
@chan17 Aralık10 Ocak
@merveett19 Aralık12 Ocak
@asiliris13 Aralık14 Ocak
@angelogretmen15 Aralık15 Ocak
@irem14218 Aralık16 Ocak
@Selma353321 Aralık17 Ocak
@hlvsr22 Aralık19 Ocak
@Mevsimm3416 Aralık20 Ocak
@sea926 Aralık22 Ocak
@uuullku24 Aralık23 Ocak
@MaviRuya724 Aralık24 Ocak
@sla4425 Aralık24 Ocak
@Freyja9327 Aralık28 Ocak
Beni günceller misin sat 26 Aralık bat 23ocak

Canım kac gunun kaldı? Damarlanma olan da var cok heyecanlandım ben de şimdi senin adına gerçekten 🙈

Abla işte biz öyle düşünsek de onlar öyle düşünmüyor hastaneye bile gitsek kaynanam bende geleyim mi diyor. 5 aydır hiç eşimle yalnız bir yere gitmedik yalnız evde kalmadık. Sadece aileme el öpmeye giderken eşimle yalnız gittim . Surat asıyorlar konuşmuyorlar. Amaann neyse seni de dertlerimle boğmayım konu nerden nereye geldi 😂😂
Kız beraber mi yaşıyorsunuz Allah yardım etsin 15 gün oldu kaynanam bende kayınpedermle... 2 gundur hele ya sabır cekiyorum bazı durumlarda .. yıllardır hıc aynı evde yazamadım evımzden uzaktayz suan mecbur geldıler 1aylkk. Bianonce ayrıyuvanızı kurun inşallaj

Kızlar ben 15 tatilde asıl evime gideceğim . Adet olursam da ordayken olacagım orası çok daha büyükşehir daha gelişmiş. Suan randevumu alsam direkt gittiğim gibi 9.güne denk gelse adetin. Bana hemen rahim filmi cekerler mi? Ha deyince çekiliyor mu? KIşın yaşadıgım sehıre pek guvenemıyoRum da

Kız beraber mi yaşıyorsunuz Allah yardım etsin 15 gün oldu kaynanam bende kayınpedermle... 2 gundur hele ya sabır cekiyorum bazı durumlarda .. yıllardır hıc aynı evde yazamadım evımzden uzaktayz suan mecbur geldıler 1aylkk. Bianonce ayrıyuvanızı kurun inşallaj
Evet canım beraberiz. Gerçekten çok zor ya. Öncesinde seviyorsun diye herşeye katlanabilirsin sanıyorsun ama asla öyle olmuyormuş. 5 ayda kaç defa pişman olduğum evlendiğime. Çocukluk aşkım kocam beraber büyüdük yeni kavuştuk 5 aydır evliyim geldiğim noktaya bak. Her açıdan sıkıntı. Gebelikten şüpheleniyorum o kadar ağrım sızım oluyor Ama uzanıp dinlenemiyorsun çünkü gebe misin değil misin bilmiyorsun uyuyana kadar iş güç halaaa surat halaa suraatt

Evet canım beraberiz. Gerçekten çok zor ya. Öncesinde seviyorsun diye herşeye katlanabilirsin sanıyorsun ama asla öyle olmuyormuş. 5 ayda kaç defa pişman olduğum evlendiğime. Çocukluk aşkım kocam beraber büyüdük yeni kavuştuk 5 aydır evliyim geldiğim noktaya bak. Her açıdan sıkıntı. Gebelikten şüpheleniyorum o kadar ağrım sızım oluyor Ama uzanıp dinlenemiyorsun çünkü gebe misin değil misin bilmiyorsun uyuyana kadar iş güç halaaa surat halaa suraatt
Ah canım bizim aile apartmanı o halde ble zorlandım yalan diyemem sana uzakta 2.yılımız eşim atandı dye uzaktayız ama 1.5 yıl sonra yne dönecegım kendi evıme. aıle apartmanına. Kaçarım yok Allah'tan hane ayrı ama ayrıyken bile zor. Rabbim bı anomce ayrı cıkamyı nasıp etsin malesef aşkın gözü kör anlıyorum seni. Yaşamadan da bilemiyor ınsan bazı seylerı. Olgunlasmak böyle birsey. Ama ınankı kendinden ödün verdıkce dha cok ıstenır hersey bazı seylerı yapma ona alıssınlar baştann.. kendını sev ezdırme. Kocana annesini asla sıkayet etme asla. Çünkü bısure sonra bu kocanda ters teper. Kaynnalar cok guzel rol yapablyor malesef herseyı dolaylı yoldan anlat konuş erkekleri avuca almak cok kolay malesef taktik lazım cogu zman

Ah canım bizim aile apartmanı o halde ble zorlandım yalan diyemem sana uzakta 2.yılımız eşim atandı dye uzaktayız ama 1.5 yıl sonra yne dönecegım kendi evıme. aıle apartmanına. Kaçarım yok Allah'tan hane ayrı ama ayrıyken bile zor. Rabbim bı anomce ayrı cıkamyı nasıp etsin malesef aşkın gözü kör anlıyorum seni. Yaşamadan da bilemiyor ınsan bazı seylerı. Olgunlasmak böyle birsey. Ama ınankı kendinden ödün verdıkce dha cok ıstenır hersey bazı seylerı yapma ona alıssınlar baştann.. kendını sev ezdırme. Kocana annesini asla sıkayet etme asla. Çünkü bısure sonra bu kocanda ters teper. Kaynnalar cok guzel rol yapablyor malesef herseyı dolaylı yoldan anlat konuş erkekleri avuca almak cok kolay malesef taktik lazım cogu zman
Allah razı olsun Rabbim sanada yardım etsin canım ne diyim öyle valla. Annesi eşim evde değilken suratıma bakmıyor doğru düzgün konuşmuyor eşim gelince çok farklı ya gel şunu ye bunu ye şöyle yapalım mı bilmem ne bende buna sinir oluyorum gerçekten çok güzel rol yapıyor. Nasıl davranacağımı ne yapacağını bilemiyor İnsan. Kaynım daha askere gidecek gelecek sonra ne zaman evlenirse anca evimi ayırabilirim o zamana kadar da ben nasıl dayanırım bilemiyorum valla canım aileme de bişey diyemiyorum üzülmesinler diye. Benim tercihimdi ben istedim

Allah razı olsun Rabbim sanada yardım etsin canım ne diyim öyle valla. Annesi eşim evde değilken suratıma bakmıyor doğru düzgün konuşmuyor eşim gelince çok farklı ya gel şunu ye bunu ye şöyle yapalım mı bilmem ne bende buna sinir oluyorum gerçekten çok güzel rol yapıyor. Nasıl davranacağımı ne yapacağını bilemiyor İnsan. Kaynım daha askere gidecek gelecek sonra ne zaman evlenirse anca evimi ayırabilirim o zamana kadar da ben nasıl dayanırım bilemiyorum valla canım aileme de bişey diyemiyorum üzülmesinler diye. Benim tercihimdi ben istedim
Canım o zaman bu tutumunu kayınvalidene Sor kendi yaptığı Ne kadar ayıp. Dediğim gibi kendini ezdirme gerçekten ezdirme O öyle yapıyorsa sen de umursama. Oğlunu kıskanıyordur gözünün önünde olunca muhtemelen zaten hepsi oğlunu kıskandığı için carlıyorlar sorun çıkarıyorlar halbuki ne var mis gibi oğlum mutlu olsun. Saygını bozma ama sınırında bilsin istediğin saatte uyan istediğin zaman yemeğini ye istediğin zaman yat yorgunum ben de ya kötüyüm ben de mecbur yapsın seni kusura bakma da yani kullanmaya çalışmasın kullandırtma sakın eli ayağı tutuyorsa asıl o yapması lazım yemekleri falan

Yok kuzum ben laboquıck aldım 10lu. Bir de evde erken gebelik testi var awox 3 tane çarşamba günü bakarım muhtemelen . Aslında sivilce ilacı kullandığım için erken bakacaktım ama eşim onu sürdürtmüyor madem aldım testleri Ben de bakayım diyorum. Hiçbir şekilde belirti yok diyorum ya artık benim için Ama az önce bildiğim yeşile dönük akıntı geldi ama asla idrar yolu enfeksiyonum yok yani ne yanma ne acıma ne ağrı
Canım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsin

Canim bence ailelerinize soyleyin kimse ile paylasmasinlar hemen. Kendi içinizde kalsin. Elbette Allah bilir ne olacagini ama olsun söylemeyin cok kimseye. Herkes senin baktigin gibi bakmiyor bazi insanlarin kalbi gözü fesat.
Biz 12.haftaya kadar tutmustuk icimizde , ailelere soylemistik 8 haftalik falanken. Elalem iste 12.haftada duydu. Simdiki aklim olsa karnim büyüyüp hamile oldugum belli olana kadar saklardim. İnşallah Allahım yeniden nasip ederse bekleyecegim karnim büyüyene kadar.
Valla söyledik canım muhtemelen de söyleyecekler valla bende trendüte düştük ama iş işten geçti inşallah sorunsuz devam eder

Canım o zaman bu tutumunu kayınvalidene Sor kendi yaptığı Ne kadar ayıp. Dediğim gibi kendini ezdirme gerçekten ezdirme O öyle yapıyorsa sen de umursama. Oğlunu kıskanıyordur gözünün önünde olunca muhtemelen zaten hepsi oğlunu kıskandığı için carlıyorlar sorun çıkarıyorlar halbuki ne var mis gibi oğlum mutlu olsun. Saygını bozma ama sınırında bilsin istediğin saatte uyan istediğin zaman yemeğini ye istediğin zaman yat yorgunum ben de ya kötüyüm ben de mecbur yapsın seni kusura bakma da yani kullanmaya çalışmasın kullandırtma sakın eli ayağı tutuyorsa asıl o yapması lazım yemekleri falan
Valla yapmadım abla 5 ayda o kadar çok şeye sustum ki ama gerçekten haklısın oğlunu kıskanıyor benden ve ben çok şaşırıyorum böyle şeylere. Genç ya kaynanam 50 falan 52 yoktur yani. Görümcem de var nişanlı ve bir tane bardak kaldırmıyor. Evlilik böyle bişey mi diyorum ben çok farklı hayal etmiştim. Ailemden uzaktayım yalnızım aile olurlar belki severler beni diye diye kendimi ezdirdim burdan nasıl toparlarım bilmiyorum. Eşimle çok farklı konudan ters düşüyorlar bemimle de konuşmuyor surat asıyorlar sanki ben dolduruyorum kocamı. Anlam veremiyorum hiç birine

Back
X