- 23 Mayıs 2024
- 344
- 359
- 18
Relaktaz denediniz mi? Bize mucuze gibi geldiBenim doktor Bana aynı markayı tekrar sunuyor anlamadım Bi tane de farklı yazmış deneye deneye ilerleyeceğiz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Relaktaz denediniz mi? Bize mucuze gibi geldiBenim doktor Bana aynı markayı tekrar sunuyor anlamadım Bi tane de farklı yazmış deneye deneye ilerleyeceğiz artık
Hayır ilk defa duydum markayı da doktora da sorayim öyle alırım aklımda bulunsunRelaktaz denediniz mi? Bize mucuze gibi geldi
Ben sorarim muhasebecime .
Normal de kaç dakika emziriyorsun ve tek göğüs mü. Ben başından beri tek göğüs 5 dakika emiyor uyuyor 1 buçuk saat 2 saat aralığında emziriyorum bazn bir saatte bir bazen iki satte birKızlar 15.gün kontrolünde kilo alamadık dite günde 4 kez mama ver demişti . 1 hafta sonra yeniden gel bakalım dedi. Bugün gittik şükür 250 gram almiş Mamayı günde 6ya cıkardi. Sütün yağlanana kadar böyle devam dedi. Sabırla beklemeye devam.
Ben kafama göre azalttım mamayı ya inşallah alıyordur kilo 1-2 kere veriyoruz günde bazen 3Kızlar 15.gün kontrolünde kilo alamadık dite günde 4 kez mama ver demişti . 1 hafta sonra yeniden gel bakalım dedi. Bugün gittik şükür 250 gram almiş Mamayı günde 6ya cıkardi. Sütün yağlanana kadar böyle devam dedi. Sabırla beklemeye devam.
Yiyecekler %10 etkiliyor diyorlar ama ben yine de tedirginim, normalde de bağırsaklarım çok hassas olduğu için gaz yapmayan şeyler yiyorum. Sabahları klasik kahvaltı, akşamüstü çerez komposto kahve vs gibi atıştırıyorum, akşamları da et ağırlıklı besleniyorum. Baklagil bulgur pilavı vs bana dokunduğu için tüketmiyorum, bebeğe etkiliyor mu bilmiyorum tabi.Kızlar süt yapsın diye mercimekli bulgur pilavı yedim aşırı gaz yaptı. Siz neler yiyorsunuz gün içerisinde , gaz yapmayan hafif, rahat rahat yiyebileceğimiz ne var acaba
Pilav makarna + et diyebilirim. Bezelye, bamya gibi yaz sebzelerinden de yiyorum. Kış sebzeleri genellikle gazlı maalesef. Salata yapabilecek olsam onu da yerim. Bu kadar karbonhidrat almak hoşuma gitmiyor ama gaz sancısı daha da hoşuma gitmediği için şimdilik devam.Kızlar süt yapsın diye mercimekli bulgur pilavı yedim aşırı gaz yaptı. Siz neler yiyorsunuz gün içerisinde , gaz yapmayan hafif, rahat rahat yiyebileceğimiz ne var acaba
Ben de dün kabızlığı önlesin diye bol zeytinyağlı bi salata yaptım Meksika fasulyeli. Bebom uyuyamadı gece sancıdan sabaha doğru anca çıktı gazı. Sabah aklıma geldi Meksika fasulyesi de bi bakliyat sonuçta diye hiç aklıma gelmemişti yerkenKızlar süt yapsın diye mercimekli bulgur pilavı yedim aşırı gaz yaptı. Siz neler yiyorsunuz gün içerisinde , gaz yapmayan hafif, rahat rahat yiyebileceğimiz ne var acaba
Canım gaz damlası bizde de işe yaramadı maalesef hatta şurup vermişti doktor bize ağır çok kullanmayın demişti düşün işe yaramadı ama bana anne çayı içiyorım hem ben hem bebeme iyi geldi probiyotiklerde işe yarıyorGaz damlası ne kullanıyorsunuz doktorun önerdiği pek fayda etmedi gibi iki gündür aşırı huysuz hiç durmuyor ilk defa böyle oldu. Tekrar yazdım doktora belki başka bi marka yine önerir.
Bezelye de gaz yapiyor aklinda olsun . Ac geziyorum benPilav makarna + et diyebilirim. Bezelye, bamya gibi yaz sebzelerinden de yiyorum. Kış sebzeleri genellikle gazlı maalesef. Salata yapabilecek olsam onu da yerim. Bu kadar karbonhidrat almak hoşuma gitmiyor ama gaz sancısı daha da hoşuma gitmediği için şimdilik devam.
Ben kimyon cayi iciyorum bi kasik verdim bebise gece o belki iyi gelmistir gece daha rahat gecti .Canım gaz damlası bizde de işe yaramadı maalesef hatta şurup vermişti doktor bize ağır çok kullanmayın demişti düşün işe yaramadı ama bana anne çayı içiyorım hem ben hem bebeme iyi geldi probiyotiklerde işe yarıyor
Ay %10 buysa valla bir kere deneyim dedim gittim lahana sarması yedim aman Allahım o gün sabah olmadı bize nasıl ağladı bebem gaz damlası verdik işe yaramadı sonra gittik ağrı kesici verdik ancak öyle rahatlamıştı dedim tövbe daha da yememYiyecekler %10 etkiliyor diyorlar ama ben yine de tedirginim, normalde de bağırsaklarım çok hassas olduğu için gaz yapmayan şeyler yiyorum. Sabahları klasik kahvaltı, akşamüstü çerez komposto kahve vs gibi atıştırıyorum, akşamları da et ağırlıklı besleniyorum. Baklagil bulgur pilavı vs bana dokunduğu için tüketmiyorum, bebeğe etkiliyor mu bilmiyorum tabi.
İşe yarıyordur canım kimyon baya etkili çünkü bazıları bebeğine de veriyor çay kaşığı ile zaten gaz damlaların içinde de bitkisel içerikler var aynı. Ama kimyon tadı kötüdür anne çayı alıp zevkle içebilirsin içinde rezene kimyon anason olanlardanBen kimyon cayi iciyorum bi kasik verdim bebise gece o belki iyi gelmistir gece daha rahat gecti .
Ben çok yoruldum artık sürekli meme emmesinden biraz böyle takılmak iyi gelecek psikolojik olarak da rahatlatti beni doktor birazcık. İçin nasıl rahat etcekse öyle yap yavrum. 1 haftada 2 kiloya düşecek değil. Ne zaman kontrolunuzBen kafama göre azalttım mamayı ya inşallah alıyordur kilo 1-2 kere veriyoruz günde bazen 3
2 göğüs veriyorum ve hiç kalkmiyor memeden sadece sabah emdikleri kısa sürüyor ve uyuyor. Gün içinde asla yetmiyordu mama verene kadar. Demek ki bebeğin doyuyor ve uyuyor ne mutlu sana.Normal de kaç dakika emziriyorsun ve tek göğüs mü. Ben başından beri tek göğüs 5 dakika emiyor uyuyor 1 buçuk saat 2 saat aralığında emziriyorum bazn bir saatte bir bazen iki satte bir
Eneee gerçekten mi, lahana da en korkuncu galiba gaz konusunda. Deneye yanıla öğreneceğiz artık, demek ki her zaman yazıldığı gibi olmuyorAy %10 buysa valla bir kere deneyim dedim gittim lahana sarması yedim aman Allahım o gün sabah olmadı bize nasıl ağladı bebem gaz damlası verdik işe yaramadı sonra gittik ağrı kesici verdik ancak öyle rahatlamıştı dedim tövbe daha da yemem
Kimyon çayının tadı bana çok kötü geldi. Arifoğlu anne çayı aldım, onda da kimyon var ama daha içilebilir.İşe yarıyordur canım kimyon baya etkili çünkü bazıları bebeğine de veriyor çay kaşığı ile zaten gaz damlaların içinde de bitkisel içerikler var aynı. Ama kimyon tadı kötüdür anne çayı alıp zevkle içebilirsin içinde rezene kimyon anason olanlardan
İyi oldu söylediğin, onu da yemem. Ben büyük cocugumda biraz kapsamli bir alerji diyeti yapmıştım, yine onun yanında bu bana daha yapılabilir geliyor, psikolojime ağır gelmiyor.Bezelye de gaz yapiyor aklinda olsun . Ac geziyorum ben