• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Canım zorlanan bebişlere şu yataktan alıyorlarmış faydasını gören çok bir bak istersen
Ya buna da oturcan başında sallıcan o da zor geliyor biryerden sonra anam babam usulu ayakta sallamak hepsinden kolay ben size diyim allah muhtac etmesin de ederse de en rahatı oymuş gibi geliyor bana

Gaz damlası ne kullanıyorsunuz doktorun önerdiği pek fayda etmedi gibi iki gündür aşırı huysuz hiç durmuyor ilk defa böyle oldu. Tekrar yazdım doktora belki başka bi marka yine önerir.
Moral bozmak gibi olmasın da bence hiçbiri bi işe yaramıyor. Bir sürüsünü kullandım ama yine aynı yani

Kızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
23 günlük doğduğu günden bugüne kadar biberon veriyorum. Como tomo kullanıyorum. Meme reddi olmadı gibi.(geçen hafta bir iki gün ağladı onun dışında sorunsuz emzirme artı biberon ilerliyoruz🧿) ilk beş gün sütüm hiç yoktu mama biberon gittik. 5 günden sonra emzirme artı mama. Sonra doktor emzirmeye yönlendirmek için her emzirme sonrası sağmamı istedi. Sağdığı verdim geçen haftaya kadar. Her emzirme sonrası sağınca sütüm arttı. Şimdi sadece emziriyorum gündüz. Gece de sağımdan kalan sütleri bir iki kere biberonla veriyorum. Bir aylık olunca da tamamen bırakıcam biberonu ve sağmayı. Tavsiyem her emzirme sonrası ağlasa da sağ. O kadar az geliyordu ki başta . Şimdi tek memeyi sadece on dakika emse doyacak kıvama geldi şükür. Memeler ne kadar talep gelirse o kadar süt üretiyor. Emzirme sonrası sağmak ise talebi fazlalaştırıyor ve süt üretimi artıyor. Yaklaşık bir hafta sonra gözle görülür fark oluyor.

Kızlar ben de haberler kötü Biz bugün 18 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış ciddi ciddi mamaya başlattı hem de biberonla ver dedi bayağı moralim bozuldu Halbuki emmesi çok güzel ama sanırım sütüm kesiliyor Annemlerin gitmesine çok Stres oldum yalnız kaldığım için bayağı üzüldüm sanırım o etki etti biberon kullanıp meme reddi yaşamayan var mı Philips avent'in biberonunu kullanacağım sıkıntı olmaz inşallah Bir de dedi ki 5 dakika emzir geri kalanında mama ver Bence biraz emzirme mantığından uzak bir doktor Ben gene 15'er dakika emzirip sonra mama vermeyi düşünüyorum siz ne dersiniz sütüm gitsin istemiyorum belki Geçici bir şeydir sütüm tekrar gelecektir sağmaya da devam edeceğim zaten başka bir önerisi olan varsa önerileri açığım biraz Beynim durdu ve çok iyi değilim kızlar .. ben Halbuki mama karşıtı değildim ama bu hormonlar beni ele geçirdi. Bir de başka hastanenin doktoruna gittik yani doğum yaptığım hastaneye gitmedik acaba tartılarda mı fark vardı bilemedim 150 gram Alması gerekiyormuş onu almamış 30 gram almış sadece
Yavrum ver mamsyi korkma yasamaz meme reddi bende cok uzuldum ama bebegim icin mecbur . 2.5 saatte bir meme veriyorsan 3 saatte bi mama ver. Yani 15 er dakka meme ardindan mama. Toparlar cabucak .

Bana bi kere bi para yatti sanirim emzirmeydi o ama analik icin basvurmak lazim sanki
Bilmiyorum ki başvurmadım bi yere benle ilgilenesi tutmuş jdnf

IMG_20250103_150407.jpg

Sadece kucakta yürürsek sakin kalan bebekle eşim 5 kilo ben 9 kilo verdim 23 günde söyleyeceklerim bu kadar 🥳 Huni emojisi olsa keşke😬 arada yürümek de yaramıyor squat yapınca susuyor 😂 bekle beni bikiniler bebem ve squatlarla geliyoruz 😂 bir de gezince susuyor sabah 11 de evden çıktım girmeme kararı aldım altı 💩 içinde ama en azından bağırmıyor.

Back