- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Hamile miyimBennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile miyimBennnn
Rabbimin izniyle varHamile miyim
Yaaa inşallah ben iğneyi vurduktan sonra hafif bi kötüleniyorum sizde de oluyor muRabbimin izniyle var
Ne ignesiYaaa inşallah ben iğneyi vurduktan sonra hafif bi kötüleniyorum sizde de oluyor mu
Progestan aşkım ondan sonra bi kötüleniyorum ama geçiyor bide ayıptır söylemesi kabız olacak gibi oldum hemen kayısı yedim 4-5 taneNe ignesi
Evet kabız olmamaya dikkat et ananas ,nar suyu tüketiyorum ben doktorum söylemiştiProgestan aşkım ondan sonra bi kötüleniyorum ama geçiyor bide ayıptır söylemesi kabız olacak gibi oldum hemen kayısı yedim 4-5 tane
Bende iğne olarak sadece kan sulandirici enox var.progestanin hapını fitil gibi kullanıyorum sabah akşam ikişer taneProgestan aşkım ondan sonra bi kötüleniyorum ama geçiyor bide ayıptır söylemesi kabız olacak gibi oldum hemen kayısı yedim 4-5 tane
Ben geçen senekinde içmiştim.yarim kapak ama koca bi şişe su içtim arkasından çok tatlı şerbet gibi cunkuDuphalacı nasıl içtiniz?
Acil cevap bekliyorum
Bende öyleyim ya. Şeftali falan yedim sabah kabuklu - kefir içtim faydası olmadı. Pazar günü ve bugün tuvalete çıkmadım.Progestan aşkım ondan sonra bi kötüleniyorum ama geçiyor bide ayıptır söylemesi kabız olacak gibi oldum hemen kayısı yedim 4-5 tane
Doktor yazmadı ama eczaneden ablama aldırcam da reçetesiz satılıyor dimiBen geçen senekinde içmiştim.yarim kapak ama koca bi şişe su içtim arkasından çok tatlı şerbet gibi cunku
Tabi tabi hepinize yazıcamSabırsızlıkla bekliyoz etiketle bizi göremeyiz falan
Evet evet satiliyo alabilirsin eczanedenDoktor yazmadı ama eczaneden ablama aldırcam da reçetesiz satılıyor dimi
Ben kayısı yiyorum iyi gelir ananas sakıncalı diye biliyorumEvet kabız olmamaya dikkat et ananas ,nar suyu tüketiyorum ben doktorum söylemişti
Ben Progestan iğne ve fitil kullanıyorum corasprin hap olarakBende iğne olarak sadece kan sulandirici enox var.progestanin hapını fitil gibi kullanıyorum sabah akşam ikişer tane
Ben çıktım da zor oldu ama sanki bundan sonraki olmayacak gibi geldi hani hemen kayısı tükettimBende öyleyim ya. Şeftali falan yedim sabah kabuklu - kefir içtim faydası olmadı. Pazar günü ve bugün tuvalete çıkmadım.
Bana niye iğnesini vermedi acaba.Ben Progestan iğne ve fitil kullanıyorum corasprin hap olarak
Bilmiyorum ki aşkımBana niye iğnesini vermedi acaba.
Bende de iğnesi var. Progesterona bakmıştır. İyiyse o yüzden eklememiştir reçeteneBana niye iğnesini vermedi acaba.