- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Eh yarın öğreniriz mademAyy yarın kandan baktıracağım cesaret edemedim korktum idrar testı yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh yarın öğreniriz mademAyy yarın kandan baktıracağım cesaret edemedim korktum idrar testı yapmaya
Evet 5.gün embriyosu benim de . Yarın 7. Gün olacak.Ben sabah yapmayı dusunuyorum kendımı tutamıyorum ama evet erken. 5. Gun embriyosu mu sizin de?
Bende sizin gibiyim ya korkuyorum idrarda bakmaya .Ayy yarın kandan baktıracağım cesaret edemedim korktum idrar testı yapmaya
Hadi perşembe cümbür cemaat kan verelim aynı anda yazalım sonuçlarıBende sizin gibiyim ya korkuyorum idrarda bakmaya .
Perşembeye ne kaldı şurda (benim test tarihim )
Dayanalım ne yapalım artıkBende sizin gibiyim ya korkuyorum idrarda bakmaya .
Perşembeye ne kaldı şurda (benim test tarihim )
Muayene olmadan direk test isteyeceğim tüp bebek merkezinden .ama acilden veya kadın Doğumdan kan istese muayene ücreti de olur ekstra.Aslında sağlık ocağında yaptırmayi istiyom bende ama belki ilk testi Özelde yaptırırım.350 450ise iyi ben daha fazladır diye saniyodum.devlet hastanesinde yapmiyo geçen sene yaptiramamistim ben
Süper bekçiYok kız ben bekçilik yaptım görümce başında o yaptı
İnsallah hepimiz pozitif yazarızHadi perşembe cümbür cemaat kan verelim aynı anda yazalım sonuçları
Ediyorum yok kızlar yarına düşerE nabızdan kontrol ettin mi hiç belki sisteme düşer
İnşallah canım ay yansısında göreyim ya bidaha kan da vermek istemiyorum beklicemGece e nabıza yansıyabilir belki senı heyecanlandırmak ıstemem ama ben sağlık ocağında çalışıyorum o yüzden dedım
Ediyorum yok kızlar yarına düşer
Bizde kanlar devlet hastanesınde bakılıyor öyle olunca devlet hastanesi laboratuvar sonuçları deyince tc ile görebiliyoruz akşamları .tabi sizde nasıl bilemiyorumİnşallah canım ay yansısında göreyim ya bidaha kan da vermek istemiyorum beklicem
Evet perşembe 4-5 kişi varız galibaHadi perşembe cümbür cemaat kan verelim aynı anda yazalım sonuçları
Abla Allah seniHadi perşembe cümbür cemaat kan verelim aynı anda yazalım sonuçları
Öyle yapıcaz canım teşekkür ederimSekreterliğe söyle yarın gidince.yada odasındaki bayana söyle 2dk gorusebilirmiyim diye.
Azcikta gülelim dimi ama yaaaAbla Allah seni
Rica ederim banada haber ver mutlaka.Öyle yapıcaz canım teşekkür ederim
Evet aşkım sen çok yaşaAzcikta gülelim dimi ama yaaa
Bilmiyorum ne kaldıkı görücem saatler kaldı yaBizde kanlar devlet hastanesınde bakılıyor öyle olunca devlet hastanesi laboratuvar sonuçları deyince tc ile görebiliyoruz akşamları .tabi sizde nasıl bilemiyorum
Sabırsızlıkla bekliyoz etiketle bizi göremeyiz falanBilmiyorum ne kaldıkı görücem saatler kaldı ya
BennnnKızlaaar hislerine güvenen var mı