- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Abla naptın yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla naptın yaptın mı
3.erkenmiş öyle diyorlardı. 1 agustosta oldum hala belirti yok bende. Eflinn34 30 unda transfer olmustu sende varmı belirti bi şey2 ağustos da 3. Embriyosu transfer ıldum bugün 3. Günüm sol kasığımda batma var normal midir belirtiler arasında mı
Neresi?24 yıllık hizmet veren bir yer ıvf konusunda . Hemde çok başarılılar gideceğim yer direk belli yani
Bende de yok belirti3.erkenmiş öyle diyorlardı. 1 agustosta oldum hala belirti yok bende. Eflinn34 30 unda transfer olmustu sende varmı belirti bi şey
Antalya IVFNeresi?
Çok teşekkürler canım dünde test verdim olumsuz adetimi bekliyorum bakalım ikici transferi beklicezCanım gönlünü ferah tut, geç döllenme olmuş olabilir. Tam gününde test yapan ve 10 olan birisinin sağlıkla ilerlediğini okumuştum. Stres yapmamaya çalış. En azından kenarda bekleyen donmuşlar var onları düşünerek rahatlat kendini. Pek çoğumuzun bu umut kapısı dahi yok.
Çok geçmiş olsun, ins en kısa zamanda toplarsın.
Hayırlısı olsun inşallah ablacımÇok teşekkürler canım dünde test verdim olumsuz adetimi bekliyorum bakalım ikici transferi beklicez
benim üzgünüm ki negatif test tarihi bekleyenler inşallah yüksek betalarla sağlıklı gebelik geçirirsiniz pozitif haber alanlar hayırlı olsun allah kolay bi hamilelik yaşatsın hepinize ben ara vereceğim sanırım sonbahara tekrar deneyeceğim dilerim ki bu sayfada derdine derman arayan herkesin işleri yoluna girsin zor şeyler yaşıyoruz ama burda birbirimize destek olmamız çok güzel iyi ki varsınız
Hadi inşallah ya umarım tutarHerkesin belirtisi kendine özel buna emin ol ve canını hiç sıkma benim geçen transferimde sürekli adet sancısından daha şiddetli ağrım vardı ki benim adetlerim sancılı olmaz. Tutmuştu. Ama hiç ağrısı ve belirtisi olmayan arkadaşlarda var onlarında tutmuştu. Kendini strese sokma lütfen.
Canını sıkma denemeye devam et canım belki ara verdiğiniz anda dogal hamılr kalırsınız oyle olanda cokbenim üzgünüm ki negatif test tarihi bekleyenler inşallah yüksek betalarla sağlıklı gebelik geçirirsiniz pozitif haber alanlar hayırlı olsun allah kolay bi hamilelik yaşatsın hepinize ben ara vereceğim sanırım sonbahara tekrar deneyeceğim dilerim ki bu sayfada derdine derman arayan herkesin işleri yoluna girsin zor şeyler yaşıyoruz ama burda birbirimize destek olmamız çok güzel iyi ki varsınız
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayat devam ediyor umarım en güzel zamanda kavuşur size evladınızbenim üzgünüm ki negatif test tarihi bekleyenler inşallah yüksek betalarla sağlıklı gebelik geçirirsiniz pozitif haber alanlar hayırlı olsun allah kolay bi hamilelik yaşatsın hepinize ben ara vereceğim sanırım sonbahara tekrar deneyeceğim dilerim ki bu sayfada derdine derman arayan herkesin işleri yoluna girsin zor şeyler yaşıyoruz ama burda birbirimize destek olmamız çok güzel iyi ki varsınız
Abla naptın yaptın mı
PozitiffffNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
İnş perşembe günüde güzel bi kan sonucu alırım.hepimizin kucağı dolar inşPozitiffff
Bu kadar ince ayrıntılara takılmayın kızlar :)Benimde çok açık sarı şuanda ama çok su içtiğim için olabilir gecede çok uyanıp su içiyorum çünkü ve gece de çok kalkıyorum wc ye ondan fazla birikmiyor olabilir.
Ay var hayırlı olsunnnNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416