- 21 Mayıs 2023
- 84
- 51
Kendinizi üzmeyin, hayırlı ve doğru zamanda gelecekMerhaba beni negatif yazabilir misiniz 6 çıktı değerim ve doktorum da olmadığını söyledi. İnş topikteki tüm arkadaşlarım pozitif alırlar
Akıntı fitilden dolayı var idrara dikkat etmedim inan kiİnşallah tutunuyordur. Akıntın falan var mı? Bide ne sıklıkla idrara çıkıyorsun
Yarın nasipse heyecanlıyım nasıl uyuyacaksamKan testi de verdin mi
Ağrı bende de oluyor. Ama transferden hemen sonra başlayıp hiç geçmediyse doktorunuza bir danışsanız mı acaba? Sivilce bende kimyasalda olmuştu, gebelik belirtisi bence :)Telaşlanmak istemiyorum ondan aramıyorum şuanlık ama moralim çok bozuluyor
Hm anladım gün içerisinde bi kontrol eder misin ben wc manyağı oldum 30 dkda bir çıkıyorumAkıntı fitilden dolayı var idrara dikkat etmedim inan ki
Transfer sonrası başladı öyle ara ara olmuyor sürekli bi adet sancısı gibi devam ediyor bugün gece falan belimde başladı. Sivilce atmadı şuanda sadece 1 tane tek çıktıAğrı bende de oluyor. Ama transferden hemen sonra başlayıp hiç geçmediyse doktorunuza bir danışsanız mı acaba? Sivilce bende kimyasalda olmuştu, gebelik belirtisi bence :)
Siz ne zaman transfer oldunuzAğrı bende de oluyor. Ama transferden hemen sonra başlayıp hiç geçmediyse doktorunuza bir danışsanız mı acaba? Sivilce bende kimyasalda olmuştu, gebelik belirtisi bence :)
O kadar değilim canımHm anladım gün içerisinde bi kontrol eder misin ben wc manyağı oldum 30 dkda bir çıkıyorum
Kız sinirim bozuluyor artık yaO kadar değilim canım2 saatte bir olabilir
30 unda oldum. Test gunum nedenını anlamadıgım sekılde 12 siSiz ne zaman transfer oldunuz
Ben 2 sinde oldum bi 10 unda bide 12 de test istedi canım30 unda oldum. Test gunum nedenını anlamadıgım sekılde 12 si
Aynen bende öyleyim zorla sürüklenerek gideceğim mecburValla bende 3 gün raporluydjm hafta sonu ile birleştirmiştim ama yarın hiççççç gidesim yok
Dondurulmuş canımBenim 2. Günüm henüz ağrım vardı olmadı canım. Senin taze transfer mi dondurulmuş transfer mi?
Benimde aynı 31.07 transfer30 unda oldum. Test gunum nedenını anlamadıgım sekılde 12 si
Test günün ne zamanBenimde aynı 31.07 transfer
Yok ya alakası yokKız sinirim bozuluyor artık yaannem diyor ki senin şansın yok tüm aksilikler seni bulur
İnşallah kucağına aldığın günleri de görürüsn Allahım izniyle hepimiz görelimAmin herkesten bool pozitifler bekliyorum. Benim asıl test günüm yarın ama 7. Günde kendi yaptığım test olumlu görünüyorinşallah keseyi görmek kalp atışlarını duymak da nasip olur
12.08 benimdeTest günün ne zaman
Sende yok mu stresYok ya alakası yoksen çok stres yapıyorsun
Hm ben 2 de oldum ya 10 ve 12 de test istedi demek ki herkesin farklı mı12.08 benimde