Ay çok az kalmış size de herkesten güzel haberler alalım inşallahTest sonucu belli olanlar var mı ? Keşke bizimle de paylaşsalar benı de ekleyebılır mısını tabloya .29temmuz 1embrıyo 31yaş test tarıhım 6agustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok az kalmış size de herkesten güzel haberler alalım inşallahTest sonucu belli olanlar var mı ? Keşke bizimle de paylaşsalar benı de ekleyebılır mısını tabloya .29temmuz 1embrıyo 31yaş test tarıhım 6agustos
Evet Insallah pozıtif sonucu alırsam hayırlısıyla hemen yazacağım buraya . Cümleten pozıtıflerımız artsın bu ay InsallahAy çok az kalmış size de herkesten güzel haberler alalım inşallah
Bende burdan okudum bi doktor söylemiş. Yoksa uyguladığım bişey değil. Asitli olduğu için yeme demiş doktoru.Benim bildiğim en başta maydanoz ve kekik . Kahve , çay , yeşil çay ve bitkisel çaylar onun dışında duymadım . Hele ki domates onu ilk defa duyuyorum her kahvaltım da da tükettim tüketildi de onda bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum
Allah kolaylık versin hepimize yaBende aynı
Orası beni geriyoooo
Olsun canım bekleyip görücez bak güzel haberler alıcazBen neftlix te takılıyorum Kore dizisi izliyorum
Bugün transferin 4.günü ve belirtim yok
Bende sweet home bitirdim bayıldım kore filmleri hosuma gidiyor benmdeBen neftlix te takılıyorum Kore dizisi izliyorum
Bugün transferin 4.günü ve belirtim yok
Maşallah subhanallah bereketiyle gelsin bizlerde pozitif olalım canuska çok sevindim canım göz aydınlığı versin Rabbim
Hangi günde başladı acaba belirtilerinizBenmde test günğm normalde salı ama ben yarın son iğne mi vurulucam hem kan testi vericem umarım güzel sonuclar alırızz hepimiz ama bende belirtiler basladı kızlar en cok adet agrısı gibi ve halsizlik baska abartılacak birşey yok evdeki testte artık pozitif görüyorum ama önemli olan kan tabiki
Hayırlı olsun diyelimBenmde test günğm normalde salı ama ben yarın son iğne mi vurulucam hem kan testi vericem umarım güzel sonuclar alırızz hepimiz ama bende belirtiler basladı kızlar en cok adet agrısı gibi ve halsizlik baska abartılacak birşey yok evdeki testte artık pozitif görüyorum ama önemli olan kan tabiki
Benim 4. Günüm belirti yok henüzK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande B begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Benimde aynıııBenim 4. Günüm belirti yok henüz
Benim ara ara gelen kasık ağrılarım var. Kimyasal geçirdiğimde yüzümde minicik sivilceler çıkmıştı yan yana, sürekli aynaya bakıyorum ama onlar yok. Ben de kasık ağrıları dün başladı gibi, ondan önce yoktu. Transfer gününü saymazsam 5. günümK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande B begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Amin herkesten bool pozitifler bekliyorum. Benim asıl test günüm yarın ama 7. Günde kendi yaptığım test olumlu görünüyor inşallah keseyi görmek kalp atışlarını duymak da nasip olurMaşallah subhanallah bereketiyle gelsin bizlerde pozitif olalım canuska çok sevindim canım göz aydınlığı versin Rabbim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Evde kaçıncı gün pozitifi görmeye başladınız testte? Yapmamak için zor duruyorum ama üzülmemek için duruyorum.Benmde test günğm normalde salı ama ben yarın son iğne mi vurulucam hem kan testi vericem umarım güzel sonuclar alırızz hepimiz ama bende belirtiler basladı kızlar en cok adet agrısı gibi ve halsizlik baska abartılacak birşey yok evdeki testte artık pozitif görüyorum ama önemli olan kan tabiki
İnşallah sonucun pozitif olur canımBenim ara ara gelen kasık ağrılarım var. Kimyasal geçirdiğimde yüzümde minicik sivilceler çıkmıştı yan yana, sürekli aynaya bakıyorum ama onlar yok. Ben de kasık ağrıları dün başladı gibi, ondan önce yoktu. Transfer gününü saymazsam 5. günüm
K kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande B begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Transfer günü hariç 5. GünümK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande B begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Ben de çook halsizim hep yatmak istiyorum ama progesteron da halsizlik yapıyormuşBenmde test günğm normalde salı ama ben yarın son iğne mi vurulucam hem kan testi vericem umarım güzel sonuclar alırızz hepimiz ama bende belirtiler basladı kızlar en cok adet agrısı gibi ve halsizlik baska abartılacak birşey yok evdeki testte artık pozitif görüyorum ama önemli olan kan tabiki
Ne olacak bizim halimizTransfer günü hariç 5. Günüm
Meme hassasiyeti / kasık ağrısı / bel ağrısı hiç bişey yok