Belirti olmuşmuydu sizde bize biraz tiyo verseniz:)Amin herkesten bool pozitifler bekliyorum. Benim asıl test günüm yarın ama 7. Günde kendi yaptığım test olumlu görünüyor inşallah keseyi görmek kalp atışlarını duymak da nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti olmuşmuydu sizde bize biraz tiyo verseniz:)Amin herkesten bool pozitifler bekliyorum. Benim asıl test günüm yarın ama 7. Günde kendi yaptığım test olumlu görünüyor inşallah keseyi görmek kalp atışlarını duymak da nasip olur
Benim ilk gün bel ağrım oldu sonrasında adet ağrısı gibi ağrılarım ve ara ara kramplarım oluyor .tabı birçok ilaç kullanıyorum onların da belirtisi olabılırK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande @begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Brnim öğlen bi hafif kasık ağrım oldu adet olacak gibi oldum belki ipneden bilmiyorum sonra geçti gögüs hassasiyetim hala var.Transfer günü hariç 5. Günüm
Meme hassasiyeti / kasık ağrısı / bel ağrısı hiç bişey yok
Belirti yok ufak tefek küçük küçük ağrılar oluyo gibi birde bazen göğüs hassasiyeti oluyo ama bunlar zaten ilaçların yan etkisi.oyuzden en başından beri hiç birsey hissetmiyorum diyodum bu sefer hala öle.hepimizin hakkında hayırlısı canlarK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande @begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Benim bugün sabah belirtiler yok gibiydi gitmişti . Ama dışarı çıktım biraz yürüdüm kasık bel ağrısı oldu ama azıcık uzanınca geçiyor. İlaçlar mı yapıyor anlamıyorum ki göğüsler zaten 2 numara büyüdü şimdidenK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande @begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Benim hiç bel kasık ağrım olmadı. Sadece karnımda ve kasıklarımda aşırı bir şişkinlik var. Ve yorgunluk. Hepsi buBelirti olmuşmuydu sizde bize biraz tiyo verseniz:)
UykuBenim hiç bel kasık ağrım olmadı. Sadece karnımda ve kasıklarımda aşırı bir şişkinlik var. Ve yorgunluk. Hepsi bu
Insallah hepimizin pozitif olurİnşallah sonucun pozitif olur canım
Amin inşallah. benim transferim 31 iydi test günüme 12 si dediler. Benim kadar uzun süre yok galiba. Ve 5. Gün transferi olmasına rağmen sizin 8. Gün mü test istediler?Amin herkesten bool pozitifler bekliyorum. Benim asıl test günüm yarın ama 7. Günde kendi yaptığım test olumlu görünüyor inşallah keseyi görmek kalp atışlarını duymak da nasip olur
İnşallah bebiş belirtisidirBenim ilk gün bel ağrım oldu sonrasında adet ağrısı gibi ağrılarım ve ara ara kramplarım oluyor .tabı birçok ilaç kullanıyorum onların da belirtisi olabılır
Ayyy amin inşallahBelirti yok ufak tefek küçük küçük ağrılar oluyo gibi birde bazen göğüs hassasiyeti oluyo ama bunlar zaten ilaçların yan etkisi.oyuzden en başından beri hiç birsey hissetmiyorum diyodum bu sefer hala öle.hepimizin hakkında hayırlısı canlar
Oh maşallah inşallah belirtilerdirBenim bugün sabah belirtiler yok gibiydi gitmişti . Ama dışarı çıktım biraz yürüdüm kasık bel ağrısı oldu ama azıcık uzanınca geçiyor. İlaçlar mı yapıyor anlamıyorum ki göğüsler zaten 2 numara büyüdü şimdiden
10. Gün oluyorAmin inşallah. benim transferim 31 iydi test günüme 12 si dediler. Benim kadar uzun süre yok galiba. Ve 5. Gün transferi olmasına rağmen sizin 8. Gün mü test istediler?
Hafif kasık ağrısı başka da bi belirti yok ilaçların etkisi de olabilir hiç bilmiyorumK kokkosh 0 00meloni00 sema_41 S safiyehande @begood N Neredeysemavi dimpless kızlaarr belirtileriniz var mı nasıl gidiyooo
Aynen bende de öyle oluyor çoğu kez yatınca geçiyorSadece şunu merak ediyorum kasık ağrısını ilaçlar yapıyorsa dinlenince geçiyor azıcık ayakta durayım geri başlıyor. Neden olabilir
Al benden de o kadarHafif kasık ağrısı başka da bi belirti yok ilaçların etkisi de olabilir hiç bilmiyorum
Yarın ise gideceğim hiç gidesim de yok
senin tansiyon şeker normalleşti mi biraz?
Valla bende 3 gün raporluydjm hafta sonu ile birleştirmiştim ama yarın hiççççç gidesim yokAl benden de o kadar
Al benden de o kadar
Bu da belirti olabilir miValla bende 3 gün raporluydjm hafta sonu ile birleştirmiştim ama yarın hiççççç gidesim yok
Evet şükür iyiyim bende hiç bir belirti yokHafif kasık ağrısı başka da bi belirti yok ilaçların etkisi de olabilir hiç bilmiyorum
Yarın ise gideceğim hiç gidesim de yok
senin tansiyon şeker normalleşti mi biraz?