Ben de ya testim olsa yapardım kesin. 6sında kan vericem negatif çıkarsa düğüne gidicemBenim tüm kasık bel ağrısı bitti belirtiler gitti sadece göğüslerim şiş hala. Sanırım Çatlayacagım test günüme kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ya testim olsa yapardım kesin. 6sında kan vericem negatif çıkarsa düğüne gidicemBenim tüm kasık bel ağrısı bitti belirtiler gitti sadece göğüslerim şiş hala. Sanırım Çatlayacagım test günüme kadar
5.gün embriyosu muydu benim 5.gğn heralde 6.günde öğrenirimBen 7 günde betam 30 du öğrenmiştim 12 gün 142 idi değer benim düşük başlamıştı betam ama belli oluyor yani
Benim hiç belirtim yokBenim tüm kasık bel ağrısı bitti belirtiler gitti sadece göğüslerim şiş hala. Sanırım Çatlayacagım test günüme kadar
Evet 5. Gün5.gün embriyosu muydu benim 5.gğn heralde 6.günde öğrenirim
Tamam ben de 6.gün test yapıyım ona göre yola cıkıyımEvet 5. Gün
Hayır İstanbuldayım yasemin hanım da tedavi görüyorumManisa’da mısınız kimde tedavi görüyorsunuz
Emin misiniz. Sayfalarda bu günlerde negatif sonuç alıp test gününde pozitif alan bir çok kişi var iyi değerlendirin bence. Bana doktorum transfer olduktan bi kaç gün sonra 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam için izin vermişti isterseniz sizde sorunBen de ya testim olsa yapardım kesin. 6sında kan vericem negatif çıkarsa düğüne gidicem
Evet sorucam bende canım riske atmayım gitmem diyordum ama sorup giderimEmin misiniz. Sayfalarda bu günlerde negatif sonuç alıp test gününde pozitif alan bir çok kişi var iyi değerlendirin bence. Bana doktorum transfer olduktan bi kaç gün sonra 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam için izin vermişti isterseniz sizde sorun
G gulce34 dimpless T tupbebekhikayemm kızlar herkesiii etiketleyemiyorum inşallah hepsi görürKızlaaar sizin için buldum bakınızzz
Embriyo transferi sonrası 1.gün; embriyo, kendini çevreleyen kabuktan ayrılmaya başlar.
Embriyo transferi sonrası 2.gün; embriyo, rahim iç zarına tutunmaya başlar.
Embriyo transferi sonrası 3.gün; transferin 3. gün belirtilerinde, embriyo rahim iç zarının daha derin kısmına doğru ilerlemeye ve tutunmaya çalışır.
Embriyo transferi sonrası 4.gün; transferden sonra 4.gün belirtilerinde en önemli durum embriyonun rahim iç zarına doğru tutunma süreci devam etmektedir.
Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.
Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.
Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
Emeğine sağlık balım okumuştum bunu
Allah yardımcın olsun antestezi verecekleri için rahat geçiyor hiç stress yapmaKızlar benim yarın opu var ve ben çok heyecanlıyım bilinmezlik benim için ya içim bi acayip dua edin bana
Ben en son domatesi duydum çiğ domates yenmemeliymiş şaşırmıştımMerhaba arkadaşlar transferden sonra doğal olup da kesjnlikle yasak olan besinler nelerdir? Örnegin maydonoz, kırmızı pancar, tüm bitki çaylari vb. Bildikleriniz neler arkadaşlar ?
Bende şaşırdım açıkçasıBen en son domatesi duydum çiğ domates yenmemeliymiş şaşırmıştım
Ben maydanozu duymustum domatesi hergun yıyorumBen en son domatesi duydum çiğ domates yenmemeliymiş şaşırmıştım
Canım süpersin ellerine sağlık o zaman bizim bebekler 6.gün kendini belli edecek
EvetCanım süpersin ellerine sağlık o zaman bizim bebekler 6.gün kendini belli edecek