- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 32
Hahaha keşkeBu da belirti olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha keşkeBu da belirti olabilir mi
Kızlar çok yoğun kasık ağrım devam ediyor benim gibi sancılı geçen var mı?Evet şükür iyiyim bende hiç bir belirti yok
Bu bende hep vardı da bu işlerle birlikte tavan yaptıBu da belirti olabilir mi
Canım sen bi doktorunu ara istersen aramızda öyle bi durumu olan yokKızlar çok yoğun kasık ağrım devam ediyor benim gibi sancılı geçen var mı?
Benim 2. Günüm henüz ağrım vardı olmadı canım. Senin taze transfer mi dondurulmuş transfer mi?Kızlar çok yoğun kasık ağrım devam ediyor benim gibi sancılı geçen var mı?
Benim de ağrım oluyor 6 Ağustos test günüm ama sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor sivilce falan da çıktı modumu çok düşürdü bunlarKızlar çok yoğun kasık ağrım devam ediyor benim gibi sancılı geçen var mı?
Valla dayanamayıp 6. Gün yaptım o zamanda silikti ama suan cok net 9. Günüm canm ama strese sokma yine kendini dayan dicem ama zor gercektenSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Evde kaçıncı gün pozitifi görmeye başladınız testte? Yapmamak için zor duruyorum ama üzülmemek için duruyorum.
Ah kalcalarım artık mos mor fena derece yorgunum Allahın izniyle gececektir hayırlı sonuclar alalım da hersey gecerBen de çook halsizim hep yatmak istiyorum ama progesteron da halsizlik yapıyormuş
Ah niye bozuyorsun zaten genel belirti adet agrısı bir öncekindede aynı oldu sıkmayın canınızı zaten tuttugunda anlayacagımız sey adet agrısı bu zamanda cok belirtilerimiz olmuyor güzel olucak iyi düşününBenim de ağrım oluyor 6 Ağustos test günüm ama sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor sivilce falan da çıktı modumu çok düşürdü bunlar
İkinci bir kan alınmadı mıMerhaba beni negatif yazabilir misiniz 6 çıktı değerim ve doktorum da olmadığını söyledi. İnş topikteki tüm arkadaşlarım pozitif alırlar
Gerek yok dedi doktorum ilaçları da bıraktımİkinci bir kan alınmadı mı
Çok geçmiş olsunMerhaba beni negatif yazabilir misiniz 6 çıktı değerim ve doktorum da olmadığını söyledi. İnş topikteki tüm arkadaşlarım pozitif alırlar
Kan testi de verdin miValla dayanamayıp 6. Gün yaptım o zamanda silikti ama suan cok net 9. Günüm canm ama strese sokma yine kendini dayan dicem ama zor gercekten
Yaaa yapma yaa belki geç tutunmuştur birisinin 14.günde 60 çıktı böyle 4 çıkmıştı önce nasıl doktor bu tamam umut verme ama kesinliğe kavuştur ya geç tutunduysaGerek yok dedi doktorum ilaçları da bıraktım
Geçmiş olsun.umudunu sakın yitirme.ins bidaki sefereMerhaba beni negatif yazabilir misiniz 6 çıktı değerim ve doktorum da olmadığını söyledi. İnş topikteki tüm arkadaşlarım pozitif alırlar
Ya maşallah Allah bağışlasın. Darısı bizlere inşallahMerhaba hanımlargrubu görünce duygulandım yazmak istedim geçen sene 8 ağustosta transfer olmuştum ben de 1 yıl geçmiş şuan yanımda uyuyor Allah hepinize pozitif sonuçları göstersin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın