Geçmedi mi acı tatlı.. Aslında 16 haftadan sonra genelde bu tür şeyler düzelir ama benim küçük kız kardeşimin 20 haftaya kadar devam etmiştiSanırım aranızda tek kilo almayan benimhiç bişey canım çekmiyor hele tatlı hiç istemiyorum yersem ağzımda geçmeyen bi acı tat kalıyor
Yani gün içinde kayboluyor yemekten sonra bi bakmışım hooop geri gelmiş. Hemen bastıracak şeyler yiyorum salatalık sulu ya iyi geliyor. Yani geçip geçip tekrarlıyor bakalım nereye kadar devam edecekGeçmedi mi acı tatlı.. Aslında 16 haftadan sonra genelde bu tür şeyler düzelir ama benim küçük kız kardeşimin 20 haftaya kadar devam etmişti
Benim doktorum ikili ve üçlü hiç yaptırmadı bana. Doğru sonuç vermiyor diye. Fetali yapabilirsiniz dedi. Onu da biz yaptırmadık. Şuan 18 deyim ben de. Ayrıntılıya az kaldı zaten. Kafanı takma canım bol dua et inşallah sonuç güzel çıkacakKizlar 16 haftadayim bugun konttol vardi cinsiyet yine gorunmedi.2 li test sonucu kilo ve yaş bazli yuksek riskli cikti. Genetik icin kan verdim ozelde.cuma cikcak sonuc.cok korkuyorum
.yüksek cikan varmiydi aranizda
Amin ins.dua edin sizde banaBenim doktorum ikili ve üçlü hiç yaptırmadı bana. Doğru sonuç vermiyor diye. Fetali yapabilirsiniz dedi. Onu da biz yaptırmadık. Şuan 18 deyim ben de. Ayrıntılıya az kaldı zaten. Kafanı takma canım bol dua et inşallah sonuç güzel çıkacak
Yaş ve kilodan dolayı herkesin yüksek çıkıyor. Doktor yaptırmadan önce söylemişti bana . Kilo yüksekse ve yaş 35 üstü ise zaten yüksek çıkacak diye.Kizlar 16 haftadayim bugun konttol vardi cinsiyet yine gorunmedi.2 li test sonucu kilo ve yaş bazli yuksek riskli cikti. Genetik icin kan verdim ozelde.cuma cikcak sonuc.cok korkuyorum
Bana bisey demedi ve ne bileyim bole cikar fln gibi rahatlatici hic birsey demedi.Yaş ve kilodan dolayı herkesin yüksek çıkıyor. Doktor yaptırmadan önce söylemişti bana . Kilo yüksekse ve yaş 35 üstü ise zaten yüksek çıkacak diye.
Bana yaşından dolayı risk zaten çıkacak istersen hiç yaptırma demişti doktorBana bisey demedi ve ne bileyim bole cikar fln gibi rahatlatici hic birsey demedi.
Rekor bende saniyordum. 16 haftalik 7 kilo bendeAyyy iyi neyse yalnız değilmişimsadece üç kiloysa iyi maşallah diyelim ben totalde 7 kilo aldım şimdiden
Bişey olmaz artık sağlıklı olsunlar daRekor bende saniyordum. 16 haftalik 7 kilo bende
Benim yaşım ileri olduğu için doktorum ikili test yaptırmadan 11.haftada fetal dna yaptır dedi zira riskli çıkacağı kesindi..Yani bebek normal olduğu halde yaş riskli gösteriyor..o yüzden o teste güvenme zaten yüzde 60 güvenilir bir test o..fetal dna sonucu normal çıkacak inşallahKizlar 16 haftadayim bugun konttol vardi cinsiyet yine gorunmedi.2 li test sonucu kilo ve yaş bazli yuksek riskli cikti. Genetik icin kan verdim ozelde.cuma cikcak sonuc.cok korkuyorum
Insallah. Bazen oyle düşünüp kendimi rahatlatmaya calisiuorum ama cok da korkuyorumBenim yaşım ileri olduğu için doktorum ikili test yaptırmadan 11.haftada fetal dna yaptır dedi zira riskli çıkacağı kesindi..Yani bebek normal olduğu halde yaş riskli gösteriyor..o yüzden o teste güvenme zaten yüzde 60 güvenilir bir test o..fetal dna sonucu normal çıkacak inşallah