- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.701
Oksapar devamKızlar ecopirin ya da başka kan sulandırıcıya devam ediyor musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oksapar devamKızlar ecopirin ya da başka kan sulandırıcıya devam ediyor musunuz ?
Ben de aynı şekilde. Ben de kan pıhtılaşması varDoğum ve doğumdan 3 ay sonrasına kadar kullanicakmisim
Ayy evet zaman gectikce hepimiz rahatlıyoruz ben de salı günü gidecegim , şuan kac bilmiyorum . Ne sıklıkla cagırıyor canım doktorunKızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz. Haftalar ilerledikce korkularımız azalmış buraları boş bıraktık. Bebeklerinizin kilo ve boyu nasıl. Benim 28+3 de 1174 kg 38 cm
Artık 3 haftada bir sanırım 32 den sonra 2 haftada 1Ayy evet zaman gectikce hepimiz rahatlıyoruz ben de salı günü gidecegim , şuan kac bilmiyorum . Ne sıklıkla cagırıyor canım doktorun
28+3 teyim gebe okuluna başladım dün hamileik güzel gidiyor tekmeli heyecan verici hayal bile edemezdim bu aşamaya geleceğimi heyecanla kızımızı bekliyoruz. 30. hafta kontrolüm var sson halini o zaman öğreneceğim inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimizKızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz. Haftalar ilerledikce korkularımız azalmış buraları boş bıraktık. Bebeklerinizin kilo ve boyu nasıl. Benim 28+3 de 1174 kg 38 cm
Gebe okulu online olan var mı acaba , ben de gitmek isterim , kendimi bebek konusunda cok yetersiz hissediyorum28+3 teyim gebe okuluna başladım dün hamileik güzel gidiyor tekmeli heyecan verici hayal bile edemezdim bu aşamaya geleceğimi heyecanla kızımızı bekliyoruz. 30. hafta kontrolüm var sson halini o zaman öğreneceğim inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz
bilmiyorum doğum yapacağım hastanenin ücretsiz yüzyüze eğitimi var, fizik tedavi uzmanı ile egzersiz dahi yapıyoruz çok verimli yakında hastane varsa gidip görüş istersenGebe okulu online olan var mı acaba , ben de gitmek isterim , kendimi bebek konusunda cok yetersiz hissediyorum
Benim gebelik sekerim çıktı malesef bebekte biraz tombiş 27+5 1550 kg boyunuda soyledi ama şekeri düşünmekten dinleyemedim cok sanırımKızlar nasıl gidiyor hamileliğiniz. Haftalar ilerledikce korkularımız azalmış buraları boş bıraktık. Bebeklerinizin kilo ve boyu nasıl. Benim 28+3 de 1174 kg 38 cm
Malesef bende de cıktı yaa , bir haftadır diyete girdim . Cokk can sıkıcı bir durum ( diyetisyene gittin mi canımBenim gebelik sekerim çıktı malesef bebekte biraz tombiş 27+5 1550 kg boyunuda soyledi ama şekeri düşünmekten dinleyemedim cok sanırım
Yaa benimde cok moralim bozuldu gerçekten neler yiyorsun peki mesela sabah ögünü ne ? Dahiliyeye yonlendirdi dahiliye diyet verdi saliya kadar diyet yapip sekerimi ölçüp dr atacagim eger olmazsa insülin ignesi verecekmis birde 2 haftada bir kontrole gidicem sen hangi zaman araliginda gideceksin ?Malesef bende de cıktı yaa , bir haftadır diyete girdim . Cokk can sıkıcı bir durum ( diyetisyene gittin mi canım
Canım beni haftada bir cagırdı , şeker ölçümü ve diyet yapıyorum, haftaya gidecegim tekrar . Sana diyet listemi atayım ama uyamıyorum asırı fazla geliyor, sen de bana gönderir misin listeni merak ediyorumYaa benimde cok moralim bozuldu gerçekten neler yiyorsun peki mesela sabah ögünü ne ? Dahiliyeye yonlendirdi dahiliye diyet verdi saliya kadar diyet yapip sekerimi ölçüp dr atacagim eger olmazsa insülin ignesi verecekmis birde 2 haftada bir kontrole gidicem sen hangi zaman araliginda gideceksin ?
Benimkine yakınmısBenimkide bu sekilde
Kac haftalik oldu senin bebisler doguma kadar sabredicez mecbur inşallah vaktinde gelirler ya ben ondan biraz endiseleniyorum birde kilolari nasil öndemi gidiyor benimki gibiBenimkine yakınmıs
Canım 28 olduk , haftaya salı gidecegiz , en son gittiğimizde 890 gr falanlardı . Kac oldularsa ben de merak ediyorum .Kac haftalik oldu senin bebisler doguma kadar sabredicez mecbur inşallah vaktinde gelirler ya ben ondan biraz endiseleniyorum birde kilolari nasil öndemi gidiyor benimki gibi
Maşallah bende 27+5 en azindan az kaldi diye avutuyorum kendimi :))Canım 28 olduk , haftaya salı gidecegiz , en son gittiğimizde 890 gr falanlardı . Kac oldularsa ben de merak ediyorum .
Ben de ya zaman hızla gecsin saglıkla gelsinler istiyorum artıkMaşallah bende 27+5 en azindan az kaldi diye avutuyorum kendimi :))
Birde bisi sorucam bu yemek saatlerini nasil ayarlıyorsun tam listedeki saatler gibi mi yoksa kendine gore mi mesela bana 8de kahvalti yazmis ama ben 10da kahvalti yapabildim anca ara ogunu kaca ayarlamam gerekiyor vs kafam karistiBen de ya zaman hızla gecsin saglıkla gelsinler istiyorum artık
Canım uymak mümkün degil ama zaten cok ac ve erken uyanıyorum. Genelde 9 da oluyor benim kahvaltı, ama tam uyamadıgım zaman her öğün ve ara öğün arasını ortalama 2,5 saat sonra yapılıyorum, önerilen genelde o aralık. Yediğin saate bakıp üzerine 2,5 ekleyip sıradaki öğünü yapıyorum. Bi de ben listeye tam uyamıyorum, eksik yiyorum genelde . Başlarda cok kasıyordum , ilk 2 gun acayip stres oldum , baktım olacak gibi degil boyle bir yol cizdim . Tabi genel çerçeveden cıkmamaya çalısıyorumBirde bisi sorucam bu yemek saatlerini nasil ayarlıyorsun tam listedeki saatler gibi mi yoksa kendine gore mi mesela bana 8de kahvalti yazmis ama ben 10da kahvalti yapabildim anca ara ogunu kaca ayarlamam gerekiyor vs kafam karisti