2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben de 4 kilo aldım.. şimdi diyet yapıyorum insülin kullanıyorum herhalde çok almam diye düşünüyorum..ama canım korkunç tatlı istiyor yani hiç sevmem bisküvili pudingli tatlılar bile rüyama giriyor🤭tabii ki yemiyorum🥹

+4 kiloda benden canım aşırı tatlı istiyor tatlı isteğimi bitter çikoyla vs kesmeye çalışıyorum durduramazsam neler olur bilemiyorum 🥹🙈

Sanırım aranızda tek kilo almayan benim 🤭 hiç bişey canım çekmiyor hele tatlı hiç istemiyorum yersem ağzımda geçmeyen bi acı tat kalıyor

Sanırım aranızda tek kilo almayan benim 🤭 hiç bişey canım çekmiyor hele tatlı hiç istemiyorum yersem ağzımda geçmeyen bi acı tat kalıyor
Geçmedi mi acı tatlı.. Aslında 16 haftadan sonra genelde bu tür şeyler düzelir ama benim küçük kız kardeşimin 20 haftaya kadar devam etmişti

Geçmedi mi acı tatlı.. Aslında 16 haftadan sonra genelde bu tür şeyler düzelir ama benim küçük kız kardeşimin 20 haftaya kadar devam etmişti
Yani gün içinde kayboluyor yemekten sonra bi bakmışım hooop geri gelmiş. Hemen bastıracak şeyler yiyorum salatalık sulu ya iyi geliyor. Yani geçip geçip tekrarlıyor bakalım nereye kadar devam edecek

Kızlar dün akşam tatlı yemistim biraz sonrasında karnımda böyle nasıl desem baloncuk oluşma kabarma gibi bişey hissettim araştırdım Bebek hareketiymis ama tamda emin olamadim 🥹

Kizlar 16 haftadayim bugun konttol vardi cinsiyet yine gorunmedi.2 li test sonucu kilo ve yaş bazli yuksek riskli cikti. Genetik icin kan verdim ozelde.cuma cikcak sonuc.cok korkuyorum
.yüksek cikan varmiydi aranizda

Maşallah diyelim ya sizlerin güzelmiş alınan kilolar ya da alınmayanlar😄ben çokta yemiyorum aslında eskisi gibiyim. Bi ara doktor gaz çok demişti umarım öyledir 😅neyse sağlıklı olsunlar da kuzucuklar kilo alınır verilir inşallah🤲

Kizlar 16 haftadayim bugun konttol vardi cinsiyet yine gorunmedi.2 li test sonucu kilo ve yaş bazli yuksek riskli cikti. Genetik icin kan verdim ozelde.cuma cikcak sonuc.cok korkuyorum
Benim doktorum ikili ve üçlü hiç yaptırmadı bana. Doğru sonuç vermiyor diye. Fetali yapabilirsiniz dedi. Onu da biz yaptırmadık. Şuan 18 deyim ben de. Ayrıntılıya az kaldı zaten. Kafanı takma canım bol dua et inşallah sonuç güzel çıkacak 🤲

Yaş ve kilodan dolayı herkesin yüksek çıkıyor. Doktor yaptırmadan önce söylemişti bana . Kilo yüksekse ve yaş 35 üstü ise zaten yüksek çıkacak diye.

Benim yaşım ileri olduğu için doktorum ikili test yaptırmadan 11.haftada fetal dna yaptır dedi zira riskli çıkacağı kesindi..Yani bebek normal olduğu halde yaş riskli gösteriyor..o yüzden o teste güvenme zaten yüzde 60 güvenilir bir test o..fetal dna sonucu normal çıkacak inşallah 🤲

Benim yaşım ileri olduğu için doktorum ikili test yaptırmadan 11.haftada fetal dna yaptır dedi zira riskli çıkacağı kesindi..Yani bebek normal olduğu halde yaş riskli gösteriyor..o yüzden o teste güvenme zaten yüzde 60 güvenilir bir test o..fetal dna sonucu normal çıkacak inşallah 🤲
Insallah. Bazen oyle düşünüp kendimi rahatlatmaya calisiuorum ama cok da korkuyorum

X