- 10 Nisan 2019
- 215
- 199
Ben evde duramadım valla ilk iki gün sadece sonra iş başı yaptım şimdide kendime Bende semizotu yogurtlaması yaptım. Ağır kaldırma ve ev işi hariç her şeyi yapıyom ben bir de ağzım hiç boş durmuyor sanırım strestenValla ben daha hiç çıkmadım marketlerde yakın zaten kefir kuriyemis falan aldiriim hem eşime hem azcık hava alırım diyom bnde
Stres yokkkkkk.hatta transfer olduğunu bile unut.valla bnde bol bol su iciyom ama smd yüklü bi market yaptirayim esimeBen evde duramadım valla ilk iki gün sadece sonra iş başı yaptım şimdide kendime Bende semizotu yogurtlaması yaptım. Ağır kaldırma ve ev işi hariç her şeyi yapıyom ben bir de ağzım hiç boş durmuyor sanırım stresten
Ay ben onu geçen tedavide 4 gün içtim sonra iptalYok kız 5.gunde mide bulantisimj olur.hep su acı ilaclar yüzünden işte.resmen midemi bez sıkar gibi sıkıyorlar gibi geldi.prednol acı ya bnce ondan
Ben iciyom öyle yada böyle ya ama şu iki gündür fena yapiyo beni.Ay ben onu geçen tedavide 4 gün içtim sonra iptal
Allah yardımcın olsun canımBen iciyom öyle yada böyle ya ama şu iki gündür fena yapiyo beni.
Amin cnmAllah yardımcın olsun canım
Kasık ağrım iyice arttı kuzum ya bacaklarıma vuruyor ağrısı korkuyorum biraz neden böyle oluyor diye sen nasılsın var mı ağrın falanNasılsın canım ilk gün nasıl geçti
Makrofaj aşısı yapıldıPeki katil hücreleri baskılamak için ne uygulamak size
Maşallah size ya iğne için dolmuşa binip gitmeye korkuyorumBen hep dolaşıyorumyoksa vakit geçmiyor arabayla gidiyorum sağa sola çok yürümüyorum otura otura geziyorum
Çok iyi MaşallahKızlar 1973 estradiol nasıl sizce pzt opu var benimde
Allah AllahKasık ağrım iyice arttı kuzum ya bacaklarıma vuruyor ağrısı korkuyorum biraz neden böyle oluyor diye sen nasılsın var mı ağrın falan
Ay bende bilmiyorum geriliyorum ya yarında devam ederse doktoru arayacağımAllah Allaholması mı olmaması lazım bilemiyorum ki
Çok iyi Maşallah200-250 folükül den hesaplarsak baya yumurta çıkacak inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalar çıkarm
İnşallah ya , maşallah diyim bendeÇok iyi Maşallah200-250 folükül den hesaplarsak baya yumurta çıkacak inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalar çıkar
Gerilme belki olması daha iyidirAy bende bilmiyorum geriliyorum ya yarında devam ederse doktoru arayacağım
Amin inşallahİnşallah ya , maşallah diyim bendekaliteli olur sağlıklı olur da hepimiz kavuşuruz ya
Sen nasılsın nasıl geçiyor süreçAmin inşallah
Benim aynı yatıyorum genellikle arada kalkıp dolanıyorum geri yatıyorumSen nasılsın nasıl geçiyor süreç
Ya ben biraz rahatım olacağı varsa her türlü tutuyor tutmayacağı varsa ful yatsamda tutmayabilir. Benim de belirtim yok göğüslerim büyüdü sadece bir de ara ara bel ve kasıklarımın ortası sızlıyor yatınca daha çok hissediyorum sızlamalarıMaşallah size ya iğne için dolmuşa binip gitmeye korkuyorum
Canım dayan,ben kendimi söyle durduruyorum “şuanki test tam doğru olmayacak ve çizgi görmemen durumunda direk down olacaksın, oysaki kan testi + olacak ve yaşadığın stres seni yiyip bitirecek. bekle kan testini :) “