- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kizlar belirti olsa korkuyoz olmasa korkuyoz bi Rahatlayin yaa nie böle yapiyosunuz sizHaftası ilerleyen arkadaşlar belirtileriniz var mı? Ağrı bulantı kusma vs gibi. Bendede hiç belirti yok belirti olmayanların endişesini okuyunca bende endişe ediyorum. İlla belirti olması mı gerekiyor? Ben pozitifimi de bi belirti hissetmeden aldım. Yazarsanız sevinirim
Valla stres yapmıyordum aslında ama okuduklarim stres yapıyor sağlıklı olması için illa bunlari yaşamak mı gerekiyor onu sordumAy kizlar belirti olsa korkuyoz olmasa korkuyoz bi Rahatlayin yaa nie böle yapiyosunuz siz
Bu sürecte ne kadar Az Stress o kadar iyi doktorlarimiz hep bunu söylemiyormuu Rahatlatin kendinizi lütfenn..
Benim belirtim yok canım kese sonrası sadece lekelenme oldu bi gün geçti bu ara kokuya hassasiyetim arttı o kadar. Umarım her şey yolundadır ben de bi kaygılanmıyor değilim çünkü ben artık normal hayatıma bayağı bayağı döndüm günlerim yoğun geçiyor temizlik misafir ağırlama çalışma hayatı vs açıkçası korkmuyor değilimHaftası ilerleyen arkadaşlar belirtileriniz var mı? Ağrı bulantı kusma vs gibi. Bendede hiç belirti yok belirti olmayanların endişesini okuyunca bende endişe ediyorum. İlla belirti olması mı gerekiyor? Ben pozitifimi de bi belirti hissetmeden aldım. Yazarsanız sevinirim
Bir hafta on güne başlar sizin deBenimde aksine hic belirtim yok korkuyorum mesela böyle de zor inan. Rabbim herseyi kolaylığını nasip etsin bütün annelere ve anne adaylarina
Herkesin süreci başka başka geçiyor her hafta gidiyorum ultrasona nerdeyse hep öyle denk geldi bende öyle rahatlıyorum. Görünce içim rahat ediyor yakında eve ultrason alcamValla stres yapmıyordum aslında ama okuduklarim stres yapıyor sağlıklı olması için illa bunlari yaşamak mı gerekiyor onu sordum
Benimde 5.haftaya yaklaşınca lekelenmem oldu doktora gittim 1 hafta önce herşey yolunda dedi ama üzerinden 1hafta geçmesine rağmen hiç belirti yaşamıyorum burda okudukça da biraz kaygılandım ister istemez. Sende yinede ağır kaldırmamaya ve kasıklarını zorlamadan normal yaşantına dön. Temizlikte çok fazla kimyasalla oyalanma yinede. Ben temizlik yapmıyorum hala eşim yapiyor gerçi içime çokta sinmiyor onun yaptığı ama şimdilik idare ediyoruzBenim belirtim yok canım kese sonrası sadece lekelenme oldu bi gün geçti bu ara kokuya hassasiyetim arttı o kadar. Umarım her şey yolundadır ben de bi kaygılanmıyor değilim çünkü ben artık normal hayatıma bayağı bayağı döndüm günlerim yoğun geçiyor temizlik misafir ağırlama çalışma hayatı vs açıkçası korkmuyor değilim
Ay seninki daha iyiymiş her hafta gidiyormussun ultrasona yakında kovmazlar inşallahHerkesin süreci başka başka geçiyor her hafta gidiyorum ultrasona nerdeyse hep öyle denk geldi bende öyle rahatlıyorum. Görünce içim rahat ediyor yakında eve ultrason alcam
Hayır cnm herkesin süreci farklı hic belirti yaşamayan cok ama benim önceki kaybim olduğu için beni korkutan durumlar var o yüzden endişeliyimHaftası ilerleyen arkadaşlar belirtileriniz var mı? Ağrı bulantı kusma vs gibi. Bendede hiç belirti yok belirti olmayanların endişesini okuyunca bende endişe ediyorum. İlla belirti olması mı gerekiyor? Ben pozitifimi de bi belirti hissetmeden aldım. Yazarsanız sevinirim
Valla bilemiyorum cnm hayırlısı hakkimizda bi kalp atışını duyalım da hayirlisiylaBir hafta on güne başlar sizin de
Herkesin süreci farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı aynı şeyleri yine yasayacagin anlamına gelmiyor seninde. Allah hiç birimizi korktugumuza uğratmasinHayır cnm herkesin süreci farklı hic belirti yaşamayan cok ama benim önceki kaybim olduğu için beni korkutan durumlar var o yüzden endişeliyim
Amiin amiin. Iste insan illa endiseleniyor elinde olan birşey değilHerkesin süreci farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı aynı şeyleri yine yasayacagin anlamına gelmiyor seninde. Allah hiç birimizi korktugumuza uğratmasin
Bir tüp bebek doktoruma bi de takibe gittiğim doktora olunca sorun olmuyorAy seninki daha iyiymiş her hafta gidiyormussun ultrasona yakında kovmazlar inşallah
6. Haftanın sonuna doğru duyuluyor sizin kaç şu anValla bilemiyorum cnm hayırlısı hakkimizda bi kalp atışını duyalım da hayirlisiyla
1 hafta birine 1 hafta birineBir tüp bebek doktoruma bi de takibe gittiğim doktora olunca sorun olmuyor
Ağır iş yapmamaya çalışıyorum eşime kalsa ev temiz hep temizlikte yapınca istemeden yaptığı için hep bişeye zarar veriyor ha bide cidden içime sinmiyor artık ev gözüme çok kirli gelmeye başladı misafir de gelince el atmadan duramadım nasibinde varsa bizimle devam eder minnaklarımjz inşallahBenimde 5.haftaya yaklaşınca lekelenmem oldu doktora gittim 1 hafta önce herşey yolunda dedi ama üzerinden 1hafta geçmesine rağmen hiç belirti yaşamıyorum burda okudukça da biraz kaygılandım ister istemez. Sende yinede ağır kaldırmamaya ve kasıklarını zorlamadan normal yaşantına dön. Temizlikte çok fazla kimyasalla oyalanma yinede. Ben temizlik yapmıyorum hala eşim yapiyor gerçi içime çokta sinmiyor onun yaptığı ama şimdilik idare ediyoruz
6+1 bugün6. Haftanın sonuna doğru duyuluyor sizin kaç şu an
Çok tanıdık geldi eşimde mutfaga zarar veriyor sürekli biseyler kırılıyor kırılan yerine gelir elbet hiç önemli değil bebişler bizimle olsunda tabiki zaten hep söylenen embriyo saglikliysa sen ne iş yaparsan yap o tutunuyor diye. İnşallah bizler hayırlı olan şuandırAğır iş yapmamaya çalışıyorum eşime kalsa ev temiz hep temizlikte yapınca istemeden yaptığı için hep bişeye zarar veriyor ha bide cidden içime sinmiyor artık ev gözüme çok kirli gelmeye başladı misafir de gelince el atmadan duramadım nasibinde varsa bizimle devam eder minnaklarımjz inşallah
Bende yarın 6 haftalık olacağım ultrason var. Tüp bebek merkezindekiler 20 sine randevu oluşturabilirsiniz demişti geçen hafta lekelenme yaşayınca ultrasona girdim oda 1hafta sonra muayeneye çağırdı. İnşaallah büyümüştür minikom6+1 bugün
Haftaya randevum 7+2 de çağırdı