- 31 Ekim 2017
- 242
- 264
- 28
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar Doğmamış çocuğa don biçtiniz mi?
Ben riskli olan şu ilk üç ayı atlattıktan sonra düşünüyorum
Bu arada dün gece için tekrar çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar Doğmamış çocuğa don biçtiniz mi?
Günaydınnn, ohoooo askere bile yolladıkGünaydın arkadaşlar Doğmamış çocuğa don biçtiniz mi?
Midenin bulanması her ne kadar anneyi rahatsız etse de bebişlerin orada olduğunu gösterirKızlar ilk defa midem bulanıyor.Hayırlısı olsun.
Ben sakinim de eşim bütün planları yaptı beni de doğurttuGünaydın arkadaşlar Doğmamış çocuğa don biçtiniz mi?
Bişey değil de…Dün gece aramızda ne yaşandı ki Sarhoş da değildim ama belki hormonlardandırGünaydın canım
Ben riskli olan şu ilk üç ayı atlattıktan sonra düşünüyorum
Bu arada dün gece için tekrar çok teşekkür ederim
Erkek yaniGünaydınnn, ohoooo askere bile yolladık
Benimki de erkekErkek yani
Ayy sizin ikiz mi allahim sağlikla sihhatle kucağiniza almayi nasip etsin inşallah. Hastaneden verilen bilgi hocasina gore değişiyor ama 52 ile 70 arasinda değişiyor dediler. Normal muayene ucreti ne kadr acaba hocanin? Ne kadr güzel gobekten bakmasi hassas bir hekim belli ki.9+3 teyim ben. Bende kalp atışlarını duyunca başlatıyorlar diye biliyordum ama sanırım benim ikiz gebelik olduğu için bekletiyor Hocam. Çünkü 10.haftaya kadar teke düşme ihtimali var demişti belki oyüzden biraz daha bekletiyordur bilemedim bende beta pozitif gördükten sonra hep göbekten devam ettik biz cihazları güzel göbekten görüntülüyor. Sorması ayıptır ne kadarmış doğum paketleri merak ettim bende hiç sormamıştım
Ne güzel bnce bende hic belirti yok bulantı vs 0Kızlar ilk defa midem bulanıyor.Hayırlısı olsun.
Ben seni bana yazan diğer arkadaşla karıştırmışım uykusuzluğuma ver lütfen kusura bakmaBişey değil de…Dün gece aramızda ne yaşandı ki Sarhoş da değildim ama belki hormonlardandır
Bendede yok canimm gayet iyimNe güzel bnce bende hic belirti yok bulantı vs 0
Bendede hic yok ama endise veriyor geçen gebelik geliyor aklima vallw korkuyorumBendede yok canimm gayet iyim
Bende bi önceki gebeliginde hic bi belirtim yoktu korkma canim ilerleyen zamanlarda olur Herkez ayni seyleri yasicak dilki sonuctaaBendede hic yok ama endise veriyor geçen gebelik geliyor aklima vallw korkuyorum
Benim midem yaniyordu gecenkinde 7 haftalikken ama ne yanmak deli gibi öyle böyle değil ama meğer gelişimi durmuş iste o korkutuyor beni cok ya yolunda gitmeyen birşey varsa o yüzden belirti yoksa diyeBende bi önceki gebeliginde hic bi belirtim yoktu korkma canim ilerleyen zamanlarda olur Herkez ayni seyleri yasicak dilki sonuctaa
Senin ayin kaçında randevu ?Bende bi önceki gebeliginde hic bi belirtim yoktu korkma canim ilerleyen zamanlarda olur Herkez ayni seyleri yasicak dilki sonuctaa
Allah şifa versin cnm ama olsun bek ne güzel bebeğin ben geliyorum anneciiiimm diyor öyle düşün kendini sakinlestirKızlar 7+4 ten yazıyorum üç gündür fena bulantılar başladı sabah kalkmamla başlıyor yatana kadar
Hadi ya bende 9 haftalikken kalbinin durma sonucu kaybettim ama hic bi belirtim olmadi o güne kadar benimdeBen
Benim midem yaniyordu gecenkinde 7 haftalikken ama ne yanmak deli gibi öyle böyle değil ama meğer gelişimi durmuş iste o korkutuyor beni cok ya yolunda gitmeyen birşey varsa o yüzden belirti yoksa diye
Ben cuma günü görücem keseyi canim daha beklemedeyim bakalimSenin ayin kaçında randevu ?
Bugün kac haftalık oldunuz
Evet cnm doğru söylüyorsun ama iste hep bi endişe inşallah bebeklerimiz bizimledirHadi ya bende 9 haftalikken kalbinin durma sonucu kaybettim ama hic bi belirtim olmadi o güne kadar benimde
Yani saglikli ilerlesinde belirti aramayalim canim ya