Hadi bakalim hayirlisiyla güzel haberlerle gelirsin insallahBen cuma günü görücem keseyi canim daha beklemedeyim bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim hayirlisiyla güzel haberlerle gelirsin insallahBen cuma günü görücem keseyi canim daha beklemedeyim bakalim
Amin canim Rabbim saga saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah sen gördünmü kese?Evet cnm doğru söylüyorsun ama iste hep bi endişe inşallah bebeklerimiz bizimledir
Gördüm cnm geçen pazartesi çok şükür rabbime bende haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem 2 hafta sonrasina çağırdı kaldi 1 hafta ama umarım dayanabilirimAmin canim Rabbim saga saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah sen gördünmü kese?
Oh masallah canim güzel ilerlesin insallah Bu günlerimizin tadini cikaralim zaman cok hizli aslinda Ama hep bi endise icindeyiz ne yazikki Zor kavustugumuz icin..Gördüm cnm geçen pazartesi çok şükür rabbime bende haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem 2 hafta sonrasina çağırdı kaldi 1 hafta ama umarım dayanabilirim
Aynen öyle cnm inşallah rabbim Sağ salim sağlıklı şekilde kucaklarimiza almayi nasip eder hepimize inşallahOh masallah canim güzel ilerlesin insallah Bu günlerimizin tadini cikaralim zaman cok hizli aslinda Ama hep bi endise icindeyiz ne yazikki Zor kavustugumuz icin..
Transferden sonra kacinci günündesin canim?Aynen öyle cnm inşallah rabbim Sağ salim sağlıklı şekilde kucaklarimiza almayi nasip eder hepimize inşallah
Bugün 27.günüm cnm senin?Transferden sonra kacinci günündesin canim?
Kızlar 7+4 ten yazıyorum üç gündür fena bulantılar başladı sabah kalkmamla başlıyor yatana kadar calışıyorsun diye hatırlıyorum iş yerinde ne yapıosun bulantıyla
duzgun yazamadm canm gitti mesaj herkes bulantı yazıyor çalışınca zor olur evde de değiliz devam edıyor musun çalışmaya nasıl gecıyor gunun iş yerinde bulantıylaKızlar 7+4 ten yazıyorum üç gündür fena bulantılar başladı sabah kalkmamla başlıyor yatana kadar
22 canimBugün 27.günüm cnm senin?
geçen hafta sabahları okula gitmeden kusuyordum sadece gün içinde çubuk kraker falan geçiyordu zaman ama iki gündür evdeyim ne yesem çıkıyo napcam bilmiyorum yarınduzgun yazamadm canm gitti mesaj herkes bulantı yazıyor çalışınca zor olur evde de değiliz devam edıyor musun çalışmaya nasıl gecıyor gunun iş yerinde bulantıyla
Onun hatrına her şeye katlanırım zaten de bir an önce şu haftalar geçsin istemiyor değilim sosyal hayat diye bişey kalmadı şu an ev-iş-uykuAllah şifa versin cnm ama olsun bek ne güzel bebeğin ben geliyorum anneciiiimm diyor öyle düşün kendini sakinlestir
Kan verdiniz mi tekrar nasıl gidiyor sürecinizHayatımda ilk defa bu kadar yüksek sevinmeye bile korkuyorum :) çok sağolun
Olsun varsin kalmasin ne cok bbeklerimizin hayalini kurduk şimdi onlarin verecekleri zahmete katlanacagiz ama inşallah tabi en yakin zamanda geçer bulantilarinOnun hatrına her şeye katlanırım zaten de bir an önce şu haftalar geçsin istemiyor değilim sosyal hayat diye bişey kalmadı şu an ev-iş-uyku
Benimde aksine hic belirtim yok korkuyorum mesela böyle de zor inan. Rabbim herseyi kolaylığını nasip etsin bütün annelere ve anne adaylarinaOnun hatrına her şeye katlanırım zaten de bir an önce şu haftalar geçsin istemiyor değilim sosyal hayat diye bişey kalmadı şu an ev-iş-uyku
Canım benimde hiç belirtim yoktu 7. Haftada bulantı ve halsizlikle başladı. Bı kac hafta sonra başlar senindeBenimde aksine hic belirtim yok korkuyorum mesela böyle de zor inan. Rabbim herseyi kolaylığını nasip etsin bütün annelere ve anne adaylarina
İnşallah cnm dediğin gibi olur. Hayırlısıyla bi kalp atışını duysamCanım benimde hiç belirtim yoktu 7. Haftada bulantı ve halsizlikle başladı. Bı kac hafta sonra başlar seninde
Merhaba ben 3. Gün embriyosu transferi olmuştum sizde mi oldunuzKizlarr nasilsinizz Aranizda 3 gun embriosu transfer olan var mi ?
Cinsiyeti ne ara öğrendim onu da hiç bilmiyorumErkek yani